fredag 27 september 2013

Klolack och glamour!


Kajsa är inte så liiiiite avis. Hon vill också måla klorna. Precis som lillie! Fast lacket luktar så ILLLLLLLAAAAA!! Varför kan de inte göra en GOD doft och hälla i lacket??!! T ex tonfiskdoft? Eller "gårdagens räka"... Eller klorin?

Nå, lillie säger att lacket är till NAGLAR. Inte till klor! Det är ju skandal. Jag (Kajsa) VILL ha klolack!!! Jag (Kajsa) vill vara glamorös!!! Som modellerna på catwalken!!

Nu har vi surfat och hittat lösklor! (För kattdamen som har allt :) )


Jag (Kajsa) tror att de blå glittriga klorna passa mig bäst... Och kanske de enfärgade rosa, eller röda, till vardags? Eller vad tycker ni??

Maurice är en fjant och vill inte ha lösklor. Pffft! Typiskt killar :(


onsdag 25 september 2013

Saker som får människor att skrika eeeeiiiiiiiiiikkkkkkk

För en stund sedan skrek vår människa EEEEEEEEIIIIIIIKKKKK!!! Eller skrek och skrek - det lät om henne. Lite halvkvävt och i falsett. Precis så där som är så roligt! Ni vet, så där som får oss att springa fort, fort för att komma fram och få se vad som är så eeeeeiiiiiikigt! 

lillie lät i alla fall så där för en stund sedan. Hon tittade nämligen ut genom fönstret och såg:


frost
Vi fattade inte ett dugg - vad var detta att eeeeeiiiiiiikkkkka om? Hon är ju inomhus!!! "Sommaren är över!!" gråter hon. Fjompan! Spela roll!! Det är ju bara att lägga sig på elementet istället! Pfffft! 



Det här är den finaste parfymen av alla! Den borde INTE generera några eeeeeeiiiiikkkkks. Snarare mmmmmmmmmmmmms och aaaaaaaaaaaaahhhhhs. Om lillie ser Maurice slicka på parfymen så låter hon EEEEEEEEEEIIIIIIIIIKKKKKKKSSSSSLLLLLUUUUUUUUTTTTTTTA!



EEEEEEEEIIIIIIIIIKKKKKKKKK
lät hon när hon läste om detta. Vi förstår inte det! Voodookissen klarade sig med småskråmor! Det är BRA! Inte EEEEEIIIIIIK!!! 


Har ni sett vilken fin spya??? I sängen och allt!!! :) Den är inte Kajsas - hon hade dock gärna lagt en sån fin illgul spya!! När Kajsa lägger en fin spya eller hårboll i sängen, t ex under täcket eller på kudden, så låter lillie EEEEEEEEIIIIIIKKKKKK!! När hon istället borde säga "Åhhh så fint!"


Hon gillar sånt här - men hon låter EEEEEEIIIIIIIIKKKK bara man petar ner en öppen sådan här på golvet lite. Totalt hysteriskt! Fullkomligt obegripligt! Golvet blev jättefint!!! Blåfläckigt och jättesnyggt! :)


Att välta ut en skål med socker på golvet får henne också att eeeeeiiiiiika. Vi tycker att det är jättemysigt när det knastrar under tassarna så där länge!! Och utspillt socker är smart! Det undkommer både snabeldraken och moppen jättelänge :)


och så har vi det största EEEEEIIIIIIIIIIKKKKKKet av alla: spindeleeeeeiiiiiiikkkkkket! Maurice hör genast när det är en spindel på G. Då galopperar han dit för att få sig ett skrovmål. för en sån här är ju inte EEEEEIIIIIIIKKKKKK utan NOMNOMNOMNOMNOM!

Visst är människor knasiga??!!
Det enda som borde generera ett EEEEEEEEIIIIIIIKKKKKKK är ju


en tom matskål!!!
EEEEEEIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKK