fredag 7 september 2012

Kajsa - en dålig flicka!
Jo, så är det. Jag är en dålig flicka! Jag har varit hos vettisen. Blivit petad på, lyssnad på, fick andas i mojäng (blääääh) och blev stucken. Och fick piller. *suck. Bara för att jag hostat lite... Får man inte hosta, kanske? Hastman hette han som besökt mig. Och de säger att han stannar kvar. Jämt. Därför skall jag få piller, så Hastman inte får mig att hosta. *dubbelsuck. lillie säger att jag inte är särskilt tålmodig. Att jag nog inte är en katt utan en pälsbeklädd ål. Vet inte vad ål är, men pälsbeklädd är jag... Och trött! Det har varit en LÅÅÅÅÅNG dag. Och lillie säger att det inte är en person som ger mig hosta. Hastman är inte en männsiska eller katt. Inte ens en hund. Det heter A-S-T-M-A. Skiter väl i vad det heter. Han får mig att hosta i alla fall. Säkert en hund. Fast, skall jag ha en hund, så skall jag ha Aamor!! Så det så! *host.

ha det gott - och akta er för Hastman!


28 kommentarer:

 1. Ja du vännen.Min matte har hastma med o hostar så man kan bli tokig!Hon har massa meduciner med..Tycker sund om dej sötnos=( Nospuffar:Kidi

  SvaraRadera
  Svar
  1. awwww tack vännen!! *gosar med facebookkungen!

   Radera
 2. Men fyjam, så tråkigt med såna "vänner". Hoppas meducinen kan lura bort honom, åtminstone ut i trapphuset. Inne hos dig behöver han väl inte va?
  Jag vet det där med piller, något av det värsta som finns. Ibland låtsas jag svälja, men spottar ut det när matte inte ser. Dumt nog städar hon ibland...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hr Hastman kan få bo i källaren eller nåt sånt! Jag har inte bestämt mig för om jag skall ta medusinen än - fast, i så fall måste jag åka och bli stucken var tredje vecka. Jag har en misstanke att om jag vägrar att svälja, så kommer jag få nerkletade tassar... ugh...

   Radera
 3. Men lilla söta Kajsa. Så jobbigt. Hoppas pillertrillarna hjälper så du slipper hastman. Han verkar ganska du den där typen!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hr Hastman är URDUM!!! Om han kommer i närheten av ert hus, så BJUD INTE IN HONOM!!! Det går tillessempel inte att smyga om man hostar! *suck. Fast piller... hrmpf... *nosgosar

   Radera
 4. Men usch inte kul att råka på den där hastman :-(
  Husse i familjen har också honom på besök. Husse får hastman på besök om han tar en ipren eller träffar hästar/hö och sånt.

  Tröstklappar till dig Kajsa <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe, Hr Hastman är en skitgubbe!!! Fast nu har jag något att skylla på, om någon skulle vilja att jag skall gå och hälsa på hästar och hö! *gosar med alla. Utom Amy (liiiiiite rädd för att bli stucken, så vinkar till henne istället)

   Radera
 5. Men lilla Kajsa då... Hoppas att medikaninerna, som vettisen gav dig, hjälper mot den där dumma Hastman.
  Aamor skulle INTE få dig å hosta, det är en sak som är säkert!!! Bara locka dig till kel och bus ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pricksis!!! Aamor är en FIN gäst! Det är INTE Hr Hastman!!! Fast jag vill nog inte ta några medikaniner! Tänker spotta!
   nosbuffåsånt

   Radera
 6. Men stackars Kajsagumman... Hastman är inte trevlig, han bara bråkar.

  Matte undrar om kanske lillfjanten också har besök av Hastman för han har hostat mycket ända sedan han flyttade hit.
  När matte berättade det för den där dumma stickisen i somras då körde hon ner alla fingrarna i halsen på lillfjanten när han hade fått lugnande meducin. Jag kan jama att lillfjanten slutade vara lugn när hon gjorde det. Trodde den där dumma stickisen att hon skulle DRA ut Hastman!?!??! Inget andas i mojäng där inte...

  Om inte du lider av att ha Hastman men lillie gör det, så föreslår jag att hon tar meducinen istället.

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé!!! Skall framföra det när vi skall slåss nästa gång!! "Ät pillret själv, kärring!!!!" Tror inte att Hr Hastman kan DRAS ut - man får nog pill(r)a bort honom...
   nosgosar med alla tre och lite extra med gullefjanten!

   Radera
 7. Vilken jobbig dag, förstår att du är jättetrött. Hastman låter inte alls kul men funkar det med meducin ska du absolut ta det.. ålar verkar iget kul men det är du så du är ingen ål. Dessutom är du jättegullig så det så. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. :)) Ni gör mig alltid så glad!!! Och Hr Hastman är en skitstövel!!!
   nosbuffar!

   Radera
 8. Stackars lilla dig! Hoppas medicinen hjälper så du slipper den hemsak hostan.
  Nä jag skulle aldrig ge dig hosta för jag är själv livrädd för hosta om det är jag eller syrran som gör det springer jag därifrån fast hostar jag själv följer den dumma hosan efter!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pricksis - hosta är JÄTTEFÅNIGT!!! Visste väl att jag kunde lita på dig!:))
   nosgos och buff

   Radera
 9. Stackars lilla Kajsa! Hoppas att pillren får dig att må lite bättre nu. Vi alla 7 i klostret ska be för dig!

  Tass från Jenny, klosterkatt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vänner!! Jag mår faktiskt inte alls SÅ dåligt, blir bara irriterad på att hosta (man kan ju inte smyga på de osynliga då!), när jag hostat färdigt är jag som vanligt. Men idag har jag bara hostat 3 gånger, så det var nog onödigt att gå till vettisen. :)
   nosgos å buff till er alla

   Radera
 10. Fyjam, för den där Hastman, han verkar inte alls vara en trevlig typ. Håller tassarna att pillerna hjälper. Och du, jag förstår så innerligt väl att du inte är sympkattiskt inställd till vettisbesök. Själv blev jag inte katt på flera månader efter mina kontakter med vettisarna när jag hade urinstopp.
  Många krya på dig-tasskramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men smyga med hosta går ju inte. Du får nog vara lite medgörlig och svälja ett piller eller två. Tänk på att vara drottninglik och inte åla så mycket.
   Jag vet att det inte är så lätt, men upp med gosnosen...så går det.
   Det är viktigt att kunna smyga...
   Krya-på-dig-nosbuffar
   Queen Shiva

   Radera
 11. Stackars liten då, inte kul att ha astma inte. Min astma blev mycket bättre när jag plockade bort mattor och krukväxter i sovrummet.

  SvaraRadera
 12. Åh, hastma... Stackars lilla du! Hoppas alt går bra med medicineringen och att du inte hostar mer!

  SvaraRadera
 13. Inte så kul förstås, men jag tror det kommer gå bra med lite medicin. Om man drabbas av en sjukdom som går att hantera med medicin är det ju i alla fall mycket bättre än att drabbas av nåt som inte går att hantera med medicin?

  SvaraRadera
 14. Vilken oförskämd typ som kommer oinbjuden, den där Hastman. Hehe, vi undrar hur många piller det går åt innan ett hittar vägen in i munnen på hennes kungliga höghet den bepälsade ålen? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 15. Men usch och fy och blä för att den där Hastman kommit alldeles oinbjuden :(
  Min husse har oxå Hastma och använder spray ibland och då känner han sig bättre :)

  SvaraRadera
 16. Stackars du Krya på dig ! Tazz&Kram

  SvaraRadera