söndag 17 mars 2013

Det är ju inte klokt!!!


Näeee!! Det ÄR inte klokt! Vi har inte bloggat på JÄTTELÄNGE!!! Det är som vanligt mest lillies fel. Människor kan man inte lita på, den saken är klar! För lite torsk och ingen blogg!! *skakar på morrisarna* Antingen har hon varit sjuk, eller haft dåliga dagar. Eller så har hon gjort annat. Spelat spel och letat efter döingar t ex. (Ja, på datorn alltså. Hon har en massa döa släktingar i sin dator och hon letar reda på dem och sånt. Skittråkigt!!) 
Vi har i och för sig varit liiite upptagna, vi också. Nya grannar att hålla koll på. Och vänner som pluggar och som vi måste hålla klorna för när de skriver prov. Och sånt. Vi ska FÖRSÖKA tassa ner inlägg lite oftare!! Men, s s, det är lillies fel. Alltihopa! Helsant! Lovar! Vi är oskyldiga! 


21 kommentarer:

 1. Underbart att ni är tillbaka! Vi har undrat vad som hänt, men nu känns det som ni är tillbaks...
  Tassvink
  Queen Shiva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack *rodnar*
   Vi hoppas verkligen att vi är tillbaka på riktigt nu :D Vi har saknat er också! Hur mår finaste Drottningen?
   nosgos å gottisar
   Maurice & Kajsa

   Radera
 2. Pacha och Corto17 mars 2013 15:21

  Sjalvklart ar det Lillies fel, det forstàr vi ju!!! Om hon inte ger er tillrackligt med torsk blir ni ju trotta och hàglosa av utmargling och dà kan ni ju inte blogga!!!! (undrar om hon gor det med mening sà att ni ska vara mindre pà hugget??) Nu hoppas vi verkligen att ni kan fà igàng Lillie med bloggning och matutdelning!!!( Sag till om vi ska skicka nodpaket!!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaaa, sååå trötta och håglösa! Och UTMÄRGLADE!!! *krokodiltårar stora som hus* Vi har fundilerat över bristen på torskorsaken och vi tror att ni är något på spåren! Hon vill INTE bli biten!! (*fjompan - vi har väl aldrig bitit nån, heller! Pfffft!
   nosgos å gottisar
   Maurice & Kajsa

   Radera
 3. Alltid sekreterarns fel om bloggen inte syns, samma hos mig. Hon orkar blogga nån gång i veckan kanske bara, skyller på en massa som onda händer efter katthemsbygge och sånt larv.
  Ha en trevlig vår! Och det var trevligt att se att ni är kvar i bloggvärlden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa visst är det!!! Ursäkter usla som ja, jag vet inte vad! Katthemsbygge... Torskbrist... Larv! Alltihop! Vi bygger katthem mest varje dag - flyttar på kattonger och drar ner filtar och jackor och bygger fina hus av dem, så det VET vi är bara trevligt!
   Tack kompis för stödet!! Hoppas att inga jourkatter dyker upp och stjäl din matte på ett tag nu!
   nosgos å gottisar
   Maurice & Kajsa

   Radera
 4. Vi har längtat efter er! Skönt att ni är tillbaka!

  =^.^=

  Söndagsbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack era sötnosar!! så skönt att se er igen!!
   nosgos å gottisar
   Maurice & Kajsa

   Radera
 5. Härligt att ni är tillbaka!Vi har saknat er! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste Dui och sötaste Deco! Så skönt att vara tillbaka på bloggen igen!!
   nosgos å gottisar
   Maurice & Kajsa

   Radera
 6. Hurra och hurrjam, så roligt att ni är tillbaka på bloggen! :D *klappar tassar och händer* Ni får nog börja peka med hela tassen nu, för det var onekligen länge sedan vi hörde av er här. Och ni är saknade, det ska ni veta! <3
  Matte har hört jamas om det där att leta efter döingar, och det verkar som om det kan få tvåbeningarna att sitta som klistade vid datorn i timtal. Det en leder tydligen till det andra, och vips så har de glömt både tid, rum, bloggar och i värsta fall *darrande morrhår* KATTER! Så långt kommer det såklart aldrig att gå med er matte, hon älskar ju er över allt annat på jorden. Men man ska inte undersKATTa döingarnas grepp. Bra att ni lyckades bryta beroendet :-)
  Som sagt och jamat VÄLKOMNA TILLBAKA! :D
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kompis!!!
   Ja, ibland letar hon döingar hela nätterna. Och pratar med andra döingletare! Märklig sysselsättning. Jag (Maurice) letar efter bjällror och Kajsa efter gottisar. Det är betyyyyyydligt smartare. men, människor är ju som de är! Ja, skulle hon glömma bort att hon är kattägd, då vete jam... Då kommer vi att klösa ögonen ur varenda döing!!
   nosgos å gottisar
   Maurice & Kajsa

   Radera
 7. Roligt att ni är tillbaka! Vi har också varit dåliga på att blogga under 2013. Ibland räcker tiden inte till för allt.
  Tass och kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vänner!! Det känns så SKÖNT att vara tillbaka! Den där tiden, den är tydligen alltid för kort! Förstår inte det, den BORDE ju vara alldeles lagom ju!
   Nosgos å tidlösa gottisar
   Maurice & Kajsa

   Radera
 8. Hurrjam, ni är tillbaka! *klappar tassarna* Jamarns vad vi har saknat er! Nu får ni sätta ner tassarna ordentligt och kräva att ni får tillräckligt mycket torsk för att orka hålla reda på matte så hon bloggar åt er.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Alice!!! Så skönt att vara tillbaka bland våra prickar och fiskskålar! Det krävs MYCKET torsk för att orka hålla ordning på den här matten, den saken är säker! Huvva! Men vi kämpar på med den strulfian! :D
   nosgos å gottisar
   Maurice & Kajsa

   Radera
 9. Åh, så länge ni har varit tysta! Jag ser er ju då och då på Catbook, men det är liksom inte samma sak... Och det var ju ni som fick mig att börja blogga så då kan ju inte ni ta flera kattiljoner års paus.

  Att hålla reda på tvåbeningar är ett hårt arbete och eftersom er verkar än mer vörfirrad än min förstår jag om ni blir uttröttade. Men var snälla och sätt klorna i henne om hon inte hjälper till tillräckligt ofta!

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 10. Hej Linnsen! Vi skall försöka följa prinsessordern! Vörfirrade människor är en hiskeligt hiskelig börda, det vattnet är klart! När vi inte håller klorna under något prov, så skall vi placera varendaste en i lillie :D Det borde få henne att sköta sig bättre.
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 11. Så roligt att höra ett jam från er! *svansdans* Nu ska genast sägas, att vår matte också har tappat stilen och hjälper oss att tassa ned saker alldeles för sällan, men nog ska vi väl kunna få ordning på våra mattar?! Det SYNS verkligen hur upptagen du är med att hålla klorna, Kajsa. Hoppas att den tentaskrivande vännen uppskattar din insats efter förtjänst. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Tappade stilar suger!! Lika mycket som tappade sugar och bjällror, den saken är jam! Och var så säker - Kajsas klohållande är NÖDVÄNDIGT inför viktiga prov! Det har hänt att hon tappat koncentrationen (det fanns saker på diskbänken...) och då gick det inte bra, så numera är hon helskärpt! :D
   nosgos å gottisar
   Maurice & Kajsa

   Radera
 12. Klart att det är Lillies fel , det är ALLTID 2-bentas fel om något går som man inte vill så det så *stampar med tassen*

  SvaraRadera