söndag 2 juni 2013

Lurrvar Löwengren

Idag sörjer vi! 
Vår fina lille kaxige kompis, Lurrvar Löwengren, har tassat färdigt här på jorden - nu tassar han vidare i våra hjärtan istället, men världen känns väldigt tom utan honom. 
Han fattas oss, den finaste och sötaste lurventussen! 
Tänk att en sån liten kisse kan sätta så djupa tassavtryck i hjärtat hos så många! 
Han var en modig liten kaxe, in i det sista och styrde sitt kök och sin balkong med järntass! 
Han hade nog fler än nio liv - vi tror att han hade minst det dubbla! Och även om hans livstid var kort, så var det en livstid full av kärlek, sönderbitna fågelvippor, stulna godisbitar, prinsessattacker, svansjakt och stulna favoritplatser på prinsesstorn, Frankpåhopp och en massa gos med matte och Lillhusse. Han var i sanning en lyckligt lottad liten lurventuss. Och vi lyckligt lottade som fick lära känna honom!


Detta är våra favoritbilder av Lurrvar (hoppas att Linnsen inte blir sur, för vi har lånat dem från hennes blogg). Karin har tagit så många fina bilder på vår favoritlurventuss, men den översta är nog bland de vackraste kattbilder vi har sett någonsin! 
Den andra bilden, det är så vi tänker på honom: en liten kaxe med gott hjärta. Han ställde upp som modell för att glädja matte, men han ville INTE bli blixtrad i ögonen, så därför knep han ihop ögonen så hårt det bara gick. Susanne Lanefelt kunde inte ha kniiiiiiipit bättreSå länge som någon uttalar ditt namn, så är du inte borta!
Vi kommer aldrig att glömma ditt namn
Lurrvar Löwengren

Spinn och kurra i frid, lille kompis!

9 kommentarer:

 1. Han fick ett fint liv hos Frank, Linnsen, Lillhusse och matte till slut. Hans sista 18 månader, då han fick komma hem till dem, blev hans bästa!!!

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Så vackert skrivet - vi instämmer i vartenda ord! Lurrvar var verkligen en speciell kisse på många olika sätt och vi är många som saknar honom nu när han gått över Regnbågsbron. Tur att man vet att vi ses igen! Nu gäller det att stödja stackars Karin och lillhusse Emil så gott vi kan...

  Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  SvaraRadera
 3. Visst är det otroligt att en sån liten misse kan stjäla så många hjärtan!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Vi injamar, små katter kan lämna stora avtryck.Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Åh Maurice och Kajsa, ni och Alice har lyckats pricka mina två absoluta favoritbilder på Lurrvar, han är så vansinnigt, otroligt söt så man nästan svimmar på den översta och den som Alice har på sin blogg! ♥♥♥

  Så fint ni skrivit om Lurrvar, kanske att han har gjort större avtryck i världen än jag förstår?

  Kramar och tack för sällskapet igår! ♥♥♥

  SvaraRadera
 6. Ingalill och Smulan2 juni 2013 21:16

  Lurrvar kommer alltid att finnas i våra hjärtan. ♥♥♥

  SvaraRadera
 7. Så fint skrivet om en fin liten katt som vann allas hjärtan ♥
  Många kramar och tassklappar till er och Lurrvar och hans familj ♥

  SvaraRadera