onsdag 25 september 2013

Saker som får människor att skrika eeeeiiiiiiiiiikkkkkkk

För en stund sedan skrek vår människa EEEEEEEEIIIIIIIKKKKK!!! Eller skrek och skrek - det lät om henne. Lite halvkvävt och i falsett. Precis så där som är så roligt! Ni vet, så där som får oss att springa fort, fort för att komma fram och få se vad som är så eeeeeiiiiiikigt! 

lillie lät i alla fall så där för en stund sedan. Hon tittade nämligen ut genom fönstret och såg:


frost
Vi fattade inte ett dugg - vad var detta att eeeeeiiiiiiikkkkka om? Hon är ju inomhus!!! "Sommaren är över!!" gråter hon. Fjompan! Spela roll!! Det är ju bara att lägga sig på elementet istället! Pfffft! Det här är den finaste parfymen av alla! Den borde INTE generera några eeeeeeiiiiikkkkks. Snarare mmmmmmmmmmmmms och aaaaaaaaaaaaahhhhhs. Om lillie ser Maurice slicka på parfymen så låter hon EEEEEEEEEEIIIIIIIIIKKKKKKKSSSSSLLLLLUUUUUUUUTTTTTTTA!EEEEEEEEIIIIIIIIIKKKKKKKKK
lät hon när hon läste om detta. Vi förstår inte det! Voodookissen klarade sig med småskråmor! Det är BRA! Inte EEEEEIIIIIIK!!! 


Har ni sett vilken fin spya??? I sängen och allt!!! :) Den är inte Kajsas - hon hade dock gärna lagt en sån fin illgul spya!! När Kajsa lägger en fin spya eller hårboll i sängen, t ex under täcket eller på kudden, så låter lillie EEEEEEEEIIIIIIKKKKKK!! När hon istället borde säga "Åhhh så fint!"


Hon gillar sånt här - men hon låter EEEEEEIIIIIIIIKKKK bara man petar ner en öppen sådan här på golvet lite. Totalt hysteriskt! Fullkomligt obegripligt! Golvet blev jättefint!!! Blåfläckigt och jättesnyggt! :)


Att välta ut en skål med socker på golvet får henne också att eeeeeiiiiiika. Vi tycker att det är jättemysigt när det knastrar under tassarna så där länge!! Och utspillt socker är smart! Det undkommer både snabeldraken och moppen jättelänge :)


och så har vi det största EEEEEIIIIIIIIIIKKKKKKet av alla: spindeleeeeeiiiiiiikkkkkket! Maurice hör genast när det är en spindel på G. Då galopperar han dit för att få sig ett skrovmål. för en sån här är ju inte EEEEEIIIIIIIKKKKKK utan NOMNOMNOMNOMNOM!

Visst är människor knasiga??!!
Det enda som borde generera ett EEEEEEEEIIIIIIIKKKKKKK är ju


en tom matskål!!!
EEEEEEIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKK8 kommentarer:

 1. Så klokt jamat. Här har vi tack och lov sluppit frosten... hittills i alla fall :)
  Vår matte är inte sååå sjåpig.
  Kräks i sängen är väl ingen höjadare, men spindlar fångar hon i ett glas och häller ut på verandan.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur ni har som inte har en sjåpa till matte!!! Spindlar är hon räddast för i hela världen!!! Om inte Maurice åt upp dem, så skulle hon nog flytta...
   nosbuff å gottisar!

   Radera
 2. Frost? VITT??? Ledsen, men där håller jag nog med lillie. För jag vill ju vara ute hela dagarna, UTAN det där hemska vita! Spyor har jag också dekorerat husses säng med, han lät också när han upptäckte det.
  Och hur kan man bo på 34:e våningen och inte ha nät på balkongen? Vilken dum matte! Här fångas också spindlar i glas och hälls ut, såvida inte Piff eller Puff hunnit före. Mycket intressant och givande inlägg ni gjort! Särskilt det sista fick mitt fulla gillande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi förstod att du skulle förstå oss - du är nog inte för inte Maurices farfar!! :D Fast... vill du inte hellre ligga på elementet än gå ut?? Vi vill inte gå ut - fast vi vill följa med lillie. Det blir komplicerat när hon går ut... Kajsa har satt en tass i snö på balkongen en gång och hoppade jämfota bakåt... *fundilerar på hur lillie skulle se ut om hon skulle försöka fånga en spindel... *fnissar hysteriskt*

   Radera
 3. Här fångar matte också in spindlarna, hon verkar dessutom gilla dem men hon gör inte som vi och äter upp dem.
  Jamar som Gustav - hur kan man ens släppa ut sin katt på balkongen när deninte är innätad.
  Vi tror de allra flesta hussar och mattar reagerar lika dant öven fina kräkshögar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Människor är VÄLDIGT knostiga. Fast katter kan ju flyga... Det är vi helt övertygade om!!! Vi får inte ens gå ut på balkongen och vi är bara på 3:e våningen (4:e på den andra balkongen, för det är ett souteränghus.) I alla fall inte utan snöre och vi tar INTE på oss snöre...

   Radera
 4. Klorin är mmmm att sniffa på! Haha, matte tycker nog att vi stationskatter ska få lite lektioner i spindeljakt av Maurice. Hon upptäckte en på dörrlisten till toa mitt i natten häromnatten och försökte faktiskt intressera oss kissar för den. Fast just då hade vi alla sovtid på mat- och sovklockan. Matte fick snällt ta hand om spindeln själv. Men hörni, den där sista bilden var en riktig rysare. *morrhårsdarr* Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den HEMSK!!!!! Varför EIEEEEEEEEIIIIIIIKKKKKar de inte över den??? Hä!!lsa matte att man INTE kan jaga spindlar när det är sovtid. Eller mattid (om inte spindlarna klättrar upp i matskålen. DÅ kan man äta dem :) ) Er matte är modigare än vår... Hon hade hellre flyttat än tagit hand om en spindel...

   Radera