lördag 2 november 2013

Alla heliga katters dag

Idag tänker vi på alla som vi saknar! Det är många som försvunnit  i år! Och så många som vi saknar! Kidi, t ex. Han bodde i norraste Norrland och hade en matte, en hund och en stooor familj som älskade honom jättemycket. Och så var han kungen av Facebook! Han var så rolig och så snäll! Och honom saknar vi mycket!

Lurrvar var kung i Örebro! En liiiten liiiiten kisse, men så kaxig och så stark att han levde långt efter att alla trodde han skulle somna in. Honom saknar vi också jättemycket!

Farbror Skruttlund har också tassat vidare - *snyft! Vi var nästan släkt, Farbror Skruttlund och vi. Han var stor och klok och allt sånt! Nu får hans matte Ulli och Skorpan klara sig själva, det kan inte vara lätt det! Vi saknar farbror... Jättemycket!!

Så härom veckan fick finaste Frasse tassa vidare! Så sorgligt!!! Han var ju så snäll och omtänksam! Och så stilig i sin fina kostym! Och han visste precis vad som är viktigt i livet och han uppfostrade både en matte och en husse till att förstå det också! Så hade han en särbo, som lagade mat åt honom och en Klara som lekte med honom. Och en Mormor som han bodde hos och hjälpte ibland! Och en hel tidning full med läsare som alla saknar Frasse nu och som undrar hur de skall klara sig utan Frasses råd. Honom saknar vi jättemycket!!

Det är fler vänner som vi saknar och vi undrar varför vi inte kan få vara tillsammans ALLTID!! :'(16 kommentarer:

 1. Åh de inget kul att sakna alla fina kompisar vi mist :-(
  Men vi får glädjas åt att de inte har ont och de springer med lätta tassar runt och leker med varandra. Kidi har säkert lärt Frasse en massa bus ;-)

  SvaraRadera
 2. ja, vi får väl försöka... :'(

  SvaraRadera
 3. Vi minns dem alla och är glada över att ha fått lära känna dem :)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja visst hade vi tur, men... nu får ingen mer försvinna :(
   nosgos och sånt

   Radera
 4. Visst är det jamarmånga vänner som har rest vidare det senaste året... Vi förstår inte varför man inte kan få vara tillsjamans alltid.

  Det är så tomt utan Lurrvar, jag har ingen att irritera mig på, ja förutom Frank, matte och lillhusse då. Men Lurrvar var liksom extra bra att irritera sig på, ja, ni förstår... :/

  Sorgsna nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är FJANTIGT att man inte alltid får vara tillsammans!!! *surar*
   Fast du kan ju alltid reta dig på matte. Mattar är bra att reta sig på, de ställer alltid till med en massa dumheter!
   nosgos

   Radera
 5. Hoppas alla kompisar som tassat vidare har det bra där bortom regnbågen. Matte har tänt ljus här för både två och fyrbenta vänner som är borta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi tänker mycket på dem nu! Ljus känns tröstande på något sätt
   nosbuffar

   Radera
 6. Det är alltid svårt och så otroligt sorgligt när vänner tassar över bron. Man vill ju ha dom hos sig alltid men tyvärr funkar det inte så.

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är VÄLDIGT FÅNIGT att det inte fungerar så... *tröstegosar med Aamor*

   Radera
 7. Här tände vi också ljus för alla kattkompisar som åkt till Regnbågsbron och för saknade 2-benta också.
  Nosgos <3

  SvaraRadera
 8. Tänker precis som du: Varför kan vi inte bara leva för evigt och ha det trevligt tillsammans? Hur svårt kan det vara att ordna det??
  Tills det är gjort får vi glädja oss åt de nya som kommer. I dag presenterar vi Frasses eftertassare i bloggen, välkommen in och träffa de små busfröna Simba och Tasse! De har ett stort arv att förvalta <3
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 9. Ja det är tomt efter alla små fyrfotingar som vandrat vidare.

  SvaraRadera
 10. Kikar in och önskar en Underbar lördag och advent. Tazz&Kram

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Vi på kattsajten har sammanställt en länklista över Sveriges kattbloggare - och du är en av bloggarna vi har lagt till på listan! Du hittar länklistan här: http://www.hemmetsjournal.se/katt/Hem/Lankguide/. Länka gärna tillbaka till oss! Mvh Ingrid, Hemmets journal/kattsajten.

  SvaraRadera
 12. Hur har ni det så här i juletider? Det var länge sedan ni jamade här på bloggen.

  God Jul önskar Trion och matte Suzanne

  SvaraRadera