torsdag 5 juni 2014

pippisar och post


Kajsa pratar med pippisar på balkongen: kom in till mig så skall jag äta upp er! Först skall jag biiiiiiiita... Sen skall jag biiiiiiita lite till... Sen skall jag sliiiiiiita.... *slicka sig om nosen*

Maurice bryr sig inte, för han har fått en hel kasse med viktig post att sortera. Lillie har vandaliserat sin brevlåda. Hon har slarvat bort nyckeln och kan inte hitta den igen. Så hon ninjasparkade sönder den idag och så får hon en ny på måndag. Om hon har tur. (Får och får... hon får köpa den. Men hon får INTE ta våra matpengar eller våra gottispengar till det!) Det fanns så mycket post där så det var inte klokt. Massor av fina tidningar med bilder på motorsågar, fiskar, blommor och stolar och sånt!

Egentligen har vi inte tid med 3 x positivt, men lillie säger, att kan hon, så kan vi! Och egentligen borde vi göra x 6 eftersom vi är två! Bäst att sno oss på, så vi inte behöver göra 3 för varje tass och 4 extra för svansarna...

1 - pippisar på balkongen
2 - post
3 - en vilseflugen fluga (vilseflygen flyga? vilseflygen fluga? vilseflugen flyga?) skall snart möta sitt grymma öde =^.^=

8 kommentarer:

 1. Vilket bra initikattiv med ninjasparkarna! *imponerade* Det är det enda raka när brevlådor bär sig så illa åt! Hoppas nästa låda är lättare att ha att göra med :-)
  Jamarbra lista! :D
  Tassklaopar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi tror nog att den nya brevlådan kommer att uppföra sig! Nycklarna till den hänger dessutom i ett troll med gult hår denna gång. Gula lyckotroll är säkert betydligt mer ansvarsfulla än blå!! :) Dessutom tyckte hon att det var roligt att sparka sönder något. Hon har aldrig gjort det förut! Hon han säkert försuttit en bra karriär som vandal, tror vi!
   nosgos å gottisar
   M&K

   Radera
 2. Oj, den ninjasparken hade vi velat sett! *fnissjam*
  Pippisar och flugor gillar vi också, men posten tycker jag är tråkig. Om det nu inte är tidningen kattliv som innehåller gottisar, då är vi alla tre vääääääldigt intresserad av posten.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha, den var rolig!!! Ibland får man kuvert med gottisar och sånt!! Då är det bra att vara först på posten! :D

   Radera
 3. Lyssnar fåglarna på Kajsa? ;-)
  Nä men hittade Lillie inte sina nycklar till brevlådan, vad trist men nu när lådan är sönder kommer nycklarna att komma fram för så är det här hemma!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. *fnissar* det är det hon är rädd för - snart hittar hon nycklarna och då kommer vi att fnissa i flera dagar :D

   Radera
 4. Håller med Alice om att posten är tråkig. Beundrar Maurice som kan hitta något spinnande med den? Nä, då är pippisar på balkongen i en helt annan division när det gäller intresse, enligt vad jag tycker.
  Vill ni ha något mer kul att göra, så välkomna på mitt femtonårskalas idag!

  SvaraRadera
 5. Äsch, vi hade skrivit ett sånt bra svar! Och så bara försvann det! *suckar*
  Så synd att vi missade din fölseda! :/ Våra alla högtidligaste och varmaste kattulationer på din bemärkelsedag! Vet du, vi har en kompis i Frankattiska Landet, Pacha, och han fyllde OCKSÅ 15 år den 6 juni! Häftigt! undrar just om inte Frasse också fyllde år den 6 juni. Det borde han gjort!
  Jag (Maurice) tycker att pippisar är trista, om de inte ligger i min matskål. Posten är kul, för man kan bita, riva och slita i den. Och så kan man bära runt på den och se viktig ut! :D
  nosgos å gottisar
  M&K

  SvaraRadera