lördag 7 juli 2012

Kattemyndigheten?


Har ni sett???!!! Ni som har mig som vän på fejjan, alltså?! Tydligen får man som katt inte göra pricksis som man vill helt å hållet!! Det får FÖLJDER! Hiskeligt hiskeliga följder dessutom!! Mitt högadliga namn von Fluff har tagits ifrån mig. Jag var inte VÄRDIG!! Istället har jag fått det vanligaste kattefternamnet av alla: Ivägen. Och allt, bara för att jag råkade välta en människa två gånger på samma dag. Jag tycker nog att det är småsint! Och det var säkert inte alls mitt fel. Inte bara mitt fel. lillie borde kunna stå bättre på tassarna. Annars kan man köpa nya tassar! Av plast. Och hon borde sett att jag skulle komma springandes pricksis där hon skulle sätta ner sin stora bautatass. Förresten kan hon gott använda alla fyra tassarna - det gör ju vi och hur ofta trillar vi av våra tassar? hrmpf.

Fast jag är fortfarande drottning. Så det så!
nosgos å plebejiska gottisar
Kajsa

14 kommentarer:

 1. Ivägen? Nej, det passar inte på oss adliga katter! Vi kan ju inte alls rå för att våra människor ska sätta sina fötter JUST DÄR vi bespinner oss. Det är våra människor som ska be oss om ursäkt att de inte kan hålla reda på sina fötter!
  Kramissar från Fjutten :)

  SvaraRadera
 2. jaaaaaaa, visst är det?!?! Snabla Kattemyndighet!! :(

  SvaraRadera
 3. Vår matte som verkligen är ostadig på sina två, ser sig för ordentligt innan hon stapplar nånstans.
  Dessutom har vi vett att akta oss, både när hon rullar i sin stol och går på sina ostadiga.
  Kommer vi står vår matte STILLA!!!
  Nåt för Lillie att ta efter???

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. lillie borde ALLTID stå stilla. Eller sitta stilla. (Ännu hellre LIGGA stilla.) åtminstone tills hon lär sig att gå på alla fyra tassar! :(( Bara för att jag ville hinna först till köket och in till sängen, så skall jag förlora mitt vackra adliga namn... *suck!
   Vi skickar lillie på kurs till er!
   nosgos å uppgivna gottisar
   Kajsa

   Radera
 4. Från en drottning till en annan:

  Du milde Per-Ludde, som matte brukar säga. Det var slarvigt av er matte att inte se sig för bättre. Man kan ju inte tvärnita precis när man har fyra tassar. Det borde vara enklare för den som bara har två. Är det inte så att snabbast har företräde?
  PS Om ni undrar vem Per-Ludde är, så har jag inte den blekaste.

  Kan drottningar vara vänner på fejan?
  drottningsvansviftningar
  Queen Shiva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi känner heller inte Per-Ludde. Men... vi kan säkert hitta någon Per-Ludde på fejjan. Kanske är det allt hans fel!? Så praktiskt det vore, för det är svårt att vara sur på lillie för länge, för jag gillar maggos... Och så kan bara hon öppna gottisburken, så det vore VÄLDIGT bra om det VORE Per-Luddes fel...

   Drottningar blir VÄLDIGT bra vänner på fejjan!
   jag heter Kajsa Ivägen, lillie heter lillie karlsson och t o m Maurice har sin sida: Maurice Den Välvillige. :)) Vi tycker att det är VÄLDIGT kul med fler vänner!! :))

   nosgos å drottninggottisar
   Kajsa

   Radera
  2. Då ska jag se till att få en egen sida jag me'
   jamisar och gottisar
   Queen Shiva

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  4. Jaaaa, det är varje katts rättighet att ha en egen fejjansida!!!

   Radera
 5. Men hur kan hon bara ändra ditt vackra namn så där? Okej att du kanske kanske var lite, pyttelite i vägen men det är faktiskt vår rätt och vårt jobb att var nära våra tvåbenta och att de sen inte kan stå på benen - ja inte är det vårt fel, hihi!

  Nosgos!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror fortfarande att det var Kattemyndigheten som stulade (stjälde?) mitt efternamn... Men det var faktiskt hennes fel - hade hon gått på alla fyra tassarna, som normala djur gör, så hade hon inte trillat!!! I alla fall inte andra gången...

   Radera
 6. Tänk vilken förmåga de har att få allt om baktassen våra tvåbeningar. Det är ju DE som är IVÄGEN, vi är ALLTID på rätt plats vid RÄTT tid så det så! Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Man undrar ju hur länge du ska straffas för lillies klumpighet? Det är mycket ovärdigt att som katt behöva heta Ivägen... Det passar ju egentligen bättre på tvåbeningarna! ;)

  Nosbuffar

  SvaraRadera