måndag 23 januari 2012

Uppe och skrota miss i nassen...

Ja, det är hon! Uppe och skrotar alltså! Miss i nassen! Precis när vi bestämde oss för att gå tillbaka till sängen, efter morgonrusningen klockan 4, så kravlade hon sig upp. Va! Vem skulle klia magar då??? Eller massera tassar??? Och så har hon varnat oss för att det kommer tassverkare och så skall byggnadsarbetare börja stöka med trapphuset. Och de kommer att skramla i flera veckor! Fy fabian! Kommer de hit och slamrar, ja... Ja... Ja vi skall i alla fall tassa till dem ordentligt. Om vi möter dem. Om de inte kommer hit just när vi gömmer oss sover under täcket.
nosgos å måndagsgottisar
Maurice & Kajsa

18 kommentarer:

 1. Men herrejam, steg matte verkligen upp för gott klockan fyra på morgonen??!! Matte och jag är alldeles chockade :-)
  Håller alla tassar och tummar att tassverkarna är av typen försiktiga, hänsynsfulla kattmänniskor :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är helknasig! Ibland är hon uppe och skrotar, precis när vi vill ligga i sängen. Ibland kliver hon inte upp på flera dagar. *suckar. Hon säger att ryggen gått av, men se det tror vi nog inte på - hon är ju fortfarande i en hel del. Vi hoppas att du har rätt i dina förhoppningar, men vi anar slammer och illdåd, för de skall bygga ställning med reservtrappa, för de skall slipa ner betongtrappan inne i trapphuset. Sen ska de riva upp och lägga nytt golv i "utehallen" mellan lägenheterna och sen måla om. Ugh. Det låter som om det skall låta en himla massa...
   :) Tassen!

   Radera
 2. Konstiga tider er matte har, påminner kraftigt om vår mattes tider... ;) Vi har också haft tassverkare i vår trapp, men vi har faktiskt inte hört nåt, som tur är! Hoppas att det går lika bra hos er.

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helknasiga tider. Ibland inga tider alls, faktiskt. Så dumt så det inte är klokt. När hon kan ligga kvar i sängen hos oss! *skakar på morrisarna. Och som vi sa till Frasse: det låter som om det skall låta en himla massa...
   :) Tassen!

   Radera
 3. Fy vilken okristlig tid att gå upp i!
  Såna där jobbare kan verkligen låta mycket, hoppas era är tysta!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon hattar fram och tillbaka - när hon inte hattar alls, vill säga. Näe,vi misstänker att tassverkarna kommer att vara riktigt högljudda!
   :) Tassen!

   Radera
 4. en del människor har verkligen konstiga tider. Vår människa har oxå konstiga tider ibland när hon har ont i sin rejma...rema.. *eh* reumatism och så, då kan hon inte sova utan ojar sej fram och tillbaka...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är samma här - ont-å-så. Men att ha ont när det är magklitid, det tycker vi är väldigt hänsynslöst!
   :) Tassen!

   Radera
 5. Men hur tänkte lillie då? Var det frukostdags för er? Annars finns det väl ingen orsaka att stiga upp mitt i bästa klia-magen-passet. Hoppas att det inte blir alltför mycket oljud när tassverkarna kommer. Annars får ni minsann jama ut dem efter noter. Om ni inte sover just då de dyker upp, förstås. Vore väl tyyypiskt? Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte alls, förmodligen. Och inte blev det någon frulle heller. :( Det vore väl typiskt om de dök upp PRICKSIS närvi somnat under täcket.
   :) Tassen!

   Radera
 6. Men, menar ni att hon gick upp lagom till klia-magen-massera-tassen passet i sängen? Så kan man väl inte göra. Om tassverkare tycker vi inte så vi hoppas verkligen att dom inte stör er när ni sover under täcket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det var pricksis det som hände. Vi skall just lägga oss till rätta, och så kravlar hon sig ur sängen. Urfånigt!
   Tassverkare borde bli något annat istället. Utom rörmokare. Jag (Maurice) gillar rörmokare och extraknäcker lite som det här hemma.
   :) Tassen!

   Radera
 7. Usch, det låter inget vidare - magkli och tassmassage är verkligen viktigt. Inget man smiter ifrån så där utan vidare.
  Förresten det finns en utmaning i mattes blogg om ni vill...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pricksis vår åsikt!!!*rusar till er blogg
   :) Tassen!

   Radera
 8. Gå upp klockan 04:00 ??!!
  Nänä det är ju då man ska sova ju eftersom man är trött efter allt nattbus i hallen ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pricksis - så tycker vi med. Då har man ju busat klart och skall sova! hrmpf.
   tassen!
   M&K

   Radera
 9. Det var tidigt det! Men när hon ändå gick upp kunde hon ju gått upp lite tidgare än då och busat en stund! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst kunde hon gjort det! Men när hon skall sova, då ska vi vara tysta. Eller åtminstone så ska vi inte hoppa på henne i sängen. Så orättvist så det inte är klokt!
   tassen!
   M&K

   Radera