onsdag 4 januari 2012

Min koooorg!!!! MIN BEBISKORG!!!

Ja kan ni tänka er! Jag har fått en present från mamma. Min bebiskorg!!! Jo - jag är född i korgen. Den är sååå fin - och t o m min tudde låg i den. *gosar med tudde. Så jamarmysigt!!! Hon är nog inte så dum i alla fall, hon... Morsan. Vi bodde i korgen, jag, brorsan och mamma. Tuggade lite här och där på den. Sååå fin min korg är... Kajsa får gärna ta över igloon - nu när jag har fått min bebiskorg!!! *suckar lyckligt!Har ni sett vilken stilig bebiskorg jag hade!? Och det är smånallar och hjärtan invändigt! Och volang! Fint med volang på bebiskorgar tycker jag!

Kajsa och jag kollade först gemensamt in min korg - det var roligt att kunna visa henne något från min barndom (förutom B som hälsar på här ibland då).

  

Kolla - volang!! :)


Titta, där tuggade jag visst lite ... Man får tugga lite - i synnerhet när man är bebis! Nä, du är INGEN bebis - du får INTE tugga!


Du har igloon som du kan tugga på... *mutter


 Kolla, lillie!!!! Titta, jag i min bebiskorg! Nog är jag mycket större nu, va! Ha! Det trodde du inte när du såg mig första gången! Att jag skulle bli stor som en liger, menar jag. (Varför får du alltid mina pupiller så gula? För att du tar bilder med extra blixt? Ta bort den då... pffffft. Du får väl sola?!)


Va! Vad gör du där???! Visst är den skön, min korg! Och min tudde!!! Du har väl inte förstört något i min korg??!!!


titta.... tudde...snacka om fin korg...
=^..^=
Photobucket

17 kommentarer:

 1. Åhhhh va mysigt kompis! Jag är såå glad för din skull!
  *tassarna upp i taket* Nosgos och Tassklapp

  SvaraRadera
 2. Vad fin din bebiskorg är. Himla kul att få ligga i den nu igen.
  Kolla nu så inte Kajsa tar den och påstår att det är hennes, jag vet hur tjejer kan vara, i alla fall min syrra!

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Vilken fiiin bebiskorg du hade när du var liten Maurice !
  Kul att du fått tillbaka den så här på "gamla" daqr :)
  Se nu till så att INTE Kajsa tuggar sönder den eller ligger i den så den blir utsliten ;-)

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken fin korg du hade som bebis! ...volanger och allt...och tudde...man blir allt lite avundsjuk....men får ni inte plats båda två?
  Queen Shiva

  SvaraRadera
 5. hihi Så underbart att få en gammal vän.
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig bildberättelse om din återförening med bebiskorgen och tudden! Man blir riktigt varm i hjärtat...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 7. Oh, så fina bilder på er, bebiskorgen och tudden. Tänk att du får plats i den fortfarande. Ni ska se att ni kommer knöla ner er i den båda två för att mysa ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Mjwaooo,den är underbart söt & såå vackra foto/Nospuss

  SvaraRadera
 9. Vad mysig den ser ut! Och med volang! Och tudde!Ni kanske får plats i den tillsammans också.Jättefina bilderNosbuff

  SvaraRadera
 10. Mjausingen, vilken fin bebiskorg! Den kan nog passa bra som stor-stark-och-stilig-katt-korg också, tror vi. Och tudden vill man ju bara mysa och klotrampa på. *spinner* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 11. Vilken fin korg, kan du inte visa en bild på dig i korgen när du var liten också så vi får se hur mycket du har vuxit?

  SvaraRadera
 12. Rebellen - tack!!! :)

  Aamor - tack! Och du kan inte tro vad skön den är! Jo tack, jag vet. Min kära hustru Kajsa brukar sno till sig saker och ting. Så var det med igloon. Först hade jag den, sen tjörvade hon in sig... *suckar

  Kjelle - mmm, visst är den stilig! Näe, hon får INTE tugga på volangerna. Eller slita ut den! *ryser av bara tanken!!

  Drottning Shiva - jodå, visst får vi rum. Men jag VILL INTE dela den. Inte än. Nu är den baaaaara min! :) Volangerna gör den extra stilig tycker jag! :) Hur går det förresten med din "inkräktare" - har hon fått ett eget hem nu, eller bor hon kvar hos dig?

  Inkan & Ligan - jaaa, det kändes pricksis som att träffa en gammal tjompis!!

  Klosterkatterna - Visst är det - när B såg bilderna på mig i korgen, så blev han riktigt rörd :) Det var ju hos honom jag föddes. I korgen.... Bland de fina volangerna. Jag tror att man blir extra lycklig om man föds i en korg med volanger och nallebjörnar på. Tror ni inte??

  Smulan & Amanda - ja, det är en riktigt stor bebiskorg. Vi var ju tre som bodde i den - jag, brorsan och mamma. :) Kajsa kommer säkert att knöla ner sig, men inte än. Än så länge vill jag ha korgen för mig själv. Hon la förresten beslag på igloon vi fick strax före jul. Inte mer än rätt!

  Annmi - Tack!!! Och såååå skön att sova i!!

  Dui & Deco - mmm både voland och tudde! Vi får plats... det gör vi... men... Jag VILL INTE. Inte än Kanske sen...

  Polisstationskatterna - jag tycker nog att jag ser lite extra stor och stilig ut i korgen. Lite kunglig, liksom! Tudden är sååååå skön!!! Det var den finaste presenten någonsin. Efter att lillie kom hem med Kajsa förstås. Och efter den där första bjällran jag fick...

  Trion - tack, visst är den stilig!!! Tyvärr finns det nog inga bilder på mig när jag var riktigt liten bebis. Vi skall kolla med B - det vore skoj att ha en bild på mig och brorsan, när vi var små ulltussar! Jag är jättestor nu. Som en liger ungefär. En extra stor liger (ni vet - en korsning mellan tiger och lejon). lillie påstår att jag är lite liten till växten, men hon måste mena att jag är lite liten för att vara en extra stor liger...

  nosgos å gottisar
  Maurice

  SvaraRadera
 13. Åhh, ville bara berätta att vi flyttat och att jag gärna träffar er igen!

  Nosgos

  SvaraRadera
 14. woaw - vilken fin korg du har!!! den ser mysig ut - nästan så jag blir avis // Zaga

  SvaraRadera
 15. Rebellen - vi har ändrat adress nu. Även i länklistan. Hoppas vi.

  Zaga - du kan tro att den är myyyyyyyyysig!!! Nu som först har jag börjat låta Kajsa ligga i den. När jag har bättre saker för mig. Inte annars. Min bebiskorg är min! Bara min! Kajsa får bara låna den...

  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 16. Vi har inte varit ute och surfat på några dagar, men nu läser vi ikapp och vilken rasande fin korg du har!! Tänk att få födas i en sådan, du har nog rätt i att man blir extra lycklig då!

  Och jag som har Lurrvar efetr mig hela tiden tycker inte alls att du ska dela korgen med Kajsa, hon får bara låna den om hon frågar fint tycker jag! ;)

  SvaraRadera