måndag 9 januari 2012

Tjoohoo! Presenter från Linnsen, Lurrvar å Frank!!

Men, det regnar presenter!!! I alla fall över oss. Vi puttade ut lillie idag för att hämta posten. Det låter som om brevlådan ligger på andra sidan stan, men den ligger några meter utanför dörren. Hon behöver inte ens gå ner för trapporna. Fast, så är det ju det där med att gå... Men, vi misstänkte att det fanns saker där som vi behövde. Frasses tidning t ex. Och lillie blir alltid glad när hon får Frasses tidning hon också. Och, tjoho. Där fanns den. Men, minst lika viktigt: där fanns present från Linnsen och Frank. Två ex av tidningen Kattliv. Och en påse med gottisar! Och ett brev! Va!! Visst är de gulliga! Och gottiset var jättegott gottis!! Och det verkar vara så himla bra tidningar (även om lillie "räddade" dem från att bli lästa av oss...) Det bruna gottiga gottiset var allra gottigast! nomnomnom. 
Tack sötaste Prinsessan och finaste Kung Frank. Och tack Prins Lurrvar! Och matte! Ni är så jättesöta och rara!! *smaskar på en grön gottis nomnom
nosgos å tacksamhetsgottisar

Photobucket

6 kommentarer:

 1. Åh va roligt kompisar! Grattis till vinsten! Ni är så värda den! Hoppas ni får ha alltihop för er själva nu så inte tvåbeningarna råkar sno till sig nått ;)

  Nospuss

  SvaraRadera
 2. Så trevligt med paket! Gottisar det är gottigt det!Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Vad kuligt att ni fick paket idag från Linnsen , Frank o Lurrvar , med både saker att titta på och äta på :)
  Jag och min matte undrar när vi ska börja få våra Kattidningar ??
  Vi vann ju en prenumeration på 3 nummer i en fototävling och det var JÄTTElängesedan som min matte skickade in lappen till tidningen :(

  SvaraRadera
 4. Jamarn's va skojsigt med Paket :)
  /Nospuss!

  SvaraRadera
 5. Vad bra att paketet kom fram, tänk om någon hade tagit godiset?!

  Det är roligt att du har förstått att Frank är en Kung, däremot vill jag å det bestämdaste påpeka att Lurrvar absolut inte är nån prins, han är en narr!

  SvaraRadera