tisdag 19 mars 2013

Icasnubbedag = räkfrossa


Jo, i Kajsas synonymlexikon är icasnubbedag detsamma som räkfrossa. Åhhhhh rääääka!!


nosgos å gottisar
(räääääkoooor)

18 kommentarer:

  1. Svar
    1. mmmmm nomnomnom mmmm räääääka nomnomnom

      Radera
  2. Pacha och Corto19 mars 2013 kl. 15:05

    àhhhhh vad jag onskar att vi hade en ica-snubbe!!! Och rakor sà dar pà blanka formiddagen, det fàr aldrig jag!!! Lyckos, lyckos dig Kajsa!!!! Corto jamar nàgot om att hade vi en ica-snubbe skulle han bestalla en massa mjolrullade oliver. Suck/ Pacha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kollade hos vår Icasnubbe, men han vill inte leverera räkor till Frankattsien. Hmmm. Jag KUNDE ha sparat några och skickat till dig, men... De var SÅ FÅ så de tog alldeles slut. oliver?? Oliver är bläääh! Fast ibland är de kul att leka med.
      Räkor smakar BÄST på blanka dagar!
      nosgos å gottisar
      Kajsa

      Radera
  3. Jag vill också äta räkor, jag ÄLSKAR räkor! Varför finns det allergier och VARFÖR tål jag inte räkor??? *gråter sorgsna tårar*

    Njut riktigt ordentligt Kajsa!

    Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan du inte sälja allergeschin på Blocket? Den är ju störig ju och man säljer störiga saker på Blocket. *torkar tårar med tassen
      nosgos å andra gottisar
      Kajsa

      Radera
  4. Svar
    1. PPN?
      Hmmmm näe - RÄÄÄÄÄKA.
      nomnomnom
      nosgos å gottisar
      Kajsa

      Radera
  5. Här finns minsann inga Icasnubbar! Var beställer man såna?? Fast min skulle inte komma med räkor, för de gillar jag inte så värst. Men några stora kartonger med vitfisk, färsk förstås, DET skulle sitta fint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va??!!! Finns det inga Icasnubbar hos dig???!!! *chockad. Hur klarar ni er då???? Icasnubben har nämligen också vitfisk. Mest torsk. Ibland kommer han med knasig fisk. Kolja och rödspätta, men mest torsk. Fast den fryser för det mesta. Det gör inte räkorna. Jag gillar INTE frusna räkor!!
      nosgos å gottisar
      Kajsa

      Radera
  6. Min ICAsnubbe bor i frysen. Han släpper ifrån sig räkor lite då och då - ibland till och med till frukost. Det är ordning på honom.
    Tassvink
    Queen Shiva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhhh är det DÄR icasnubben är när han inte är hos mig!? Vad skönt att han har ett gott hem!! Maurice och jag tänkte erbjuda honom att bo i vår garderob i hallen, men nu kan vi fortsätta leka där :D
      nosgos å gottisar
      Kajsa

      Radera
  7. Wow, välkomna tillbaka!
    Vi är lite lata så vi skriver för bägge inläggen här, hihi!
    Har matte varit dålig så orkar man inte och jag vet hur de där mattarna är när de letar efter döa släktingar - helt hopplösa!

    Det syns verkligen hur gott du tycker att räkor är så alltså mer torsk och räkor till er!

    Nosgos

    SvaraRadera
  8. Åh, har ni en personlig leverantör av räkor? *grymt imponerad* Här får matte själv masa sig ner till Ica, och tro inte att hon köper några räkor, nej minsann! Inte en endaste lite räka har hon haft med sig hem under alla år vi bott tillsammans! Fast hon köper förstås Gourmet Gold, alla sorter... Och stickisar... och... tjam, det tassar nog ingen nöd på mig när jag tänker efter :-) Men är ändå jamaravis på er hovleverantör - eller tassleverantör skulle jag väl jama :-)
    Tassklappar

    SvaraRadera
  9. Här nere finns minsann inte heller några Icasnubbar *sur*

    SvaraRadera
  10. Oj vad gottis med egna räkor :)

    SvaraRadera
  11. Alla jamar om Gourmet inne på sina bloggar just nu! Vad händer? Vi gillar också Gourmet men Lill-Spinkis brallar alltid på sig i pälsbyxan varje gång han äter det. Räkor gillar vi inte alls. Och det tycker matte är konstigt!
    Kurrelisvansvift och trevlig Valborgs-mus-afton på er, gosisar!

    SvaraRadera
  12. Åh så gott det såg ut. Tazz&Kram

    SvaraRadera