söndag 16 oktober 2011

*glädjefnatt och glädjeskutt


Läste just att allas vår lilla prinsessa Madeleines familj fått godkänt av blogghjälpen och att hon skall flytta hem och ta tass om dem och om en skyggis. Hennes människor skall bara resa lite först. Vi blir så glada så det inte är klokt när vi läser sånt. Vi kommer att sakna Madeleine förstås  och vi misstänker att ingen kommer att sakna Madeleine mer än Blogghjälpen, men vi gråter av glädje för att hon äntligen får sitt första alldeles riktiga hem! Och vi vet att människorna och skyggisen som får Madeleines omtanke, omtasstagande och kärlek är oerhört lyckligt lottade! Tänk - de får ju en akrobat också, som kan underhålla dem genom att klättra på gallerdörrar!! Det är inte många som kan det!
nosgos å sprattelgottisar

Photobucket 
ps
Vi har inte varit så aktiva som vi vill vara på ett tag. Nu är lillies Star Trek-behandling slut och hon börjar piggna till lite och vi kan göra annat än att dalta med henne. Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan vi är tillbaka precis som vanligt igen. Vi har missat jamarns mycket kuligheter och snälla kattentarer, men vi kanske hittar dem vad det lider! Vi har ju läst det mesta i google reader, men inte kattenterat så mycket själva. 

8 kommentarer:

 1. Kattarackarns skojsigt! Vi hurrjamar och kattplåderar och slår på katt-trumman för detta skojsiga att hon äntligen får ett riktigt hem. ALLA kattisar och skällisar är värda mycket kärlek, gosiga grejjer och gottisar i stora mått! "Så HÄÄÄR stora!" *Busan visar med tassarna*

  Gosekurrelijamkram / Busan & Bröderna Bus

  SvaraRadera
 2. Så skönt för Madeleine att äntligen få ett riktigt hem och så härligt att ni daltat mycket med lillie så att hon är lite bättre.
  Under tiden har matte spelat in en liten film där jag har huvudrollen. Titta in!
  kurr och burr och jaaaaam
  Queen Shiva

  SvaraRadera
 3. Jamarns härliga tassar att läsa..Wiiiijam/Nospuss

  SvaraRadera
 4. Det är SÅÅÅÅÅ kul att Madeleine äntligen ska få ett alldeles eget hem med en egen matte och husse och kattkompis :)

  Skönt att höra att Lillie börjar pigga på sig så ni inte behöver dalta med henne 24 timmar om dygnet :)

  SvaraRadera
 5. Bästa nyheterna att lillie mår bättre igen, vad glad jag blir :)

  SvaraRadera
 6. Vad kul att hon får en egen familj, det borde alla få ha!

  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Hipp hipp hurrjam! De bästa dagarna är de dagar när en katt hittar sina människor! :D
  Tassklappar

  SvaraRadera
 8. Det är precis som du skriver, blogghjälpen är både jamarglad och lite sorgsen att jag ska flytta. Men hon säger att glädjen tar övertass!

  SvaraRadera