måndag 24 oktober 2011

Svåråtkomligt

Vi har petat in saker bakom byrån. Det var ett jamarns bra ställe att gömma prylarna på. Men... Nu får vi inte tag på dem igen. Vi når inte med tassarna och den fjompiga byrån flyttar inte på sig, ens om vi ställer oss och krafsar på den. Det är klart. Vi KAN be lillie om hjälp. Men... eftersom vi misstänker att hon anser, att det vi petat in bakom byrån var att anse som hennes personliga tillhörigheter, väntar vi med det. Kanske skuttar byrån iväg av sig själv. Kanske kan vi krafsa iväg den en bit om vi jobbar stenhårt på det. Kanske glömmer vi bort alltihop om vi får gottisar. Eller åtminstone frukost. (Jo vi har  käk, men vi vill ha torsk. Det finns torsk i kylen, det vet vi och i kylen gör den ingen nytta!!!)

Hoppas att ni får en fin måndag!
nosgos å gottisar

Photobucket

13 kommentarer:

 1. Mjaaa,visst är det typiskt detta!
  Ha en jamarbra dag/Nospuss!

  SvaraRadera
 2. Fattar inte varför alla bollar hamnar där de inte ska vara?

  SvaraRadera
 3. Idag har ni tydligt och klart problem!! Men jag frågar mig, varför skulle tillhörigheterna vara just lillies?? Är inte alla hennes saker era, så som det ska vara va, VA?!? :O

  Man tycker ju att hon kunde vara kattlig och ta fram ERA saker, samt ge er några nya!! ;)

  Buff och kram
  Linnsen

  SvaraRadera
 4. Typiskt grejer att hamna föör långt in under saker och ting :(
  Min matte är bra på att fiska fram saker åt mig , men husse han hjälper aldrig mig för han tycker att har jag petat minsa saker under nåt så får jag minsann peta fram det själv :(

  SvaraRadera
 5. Vadå lillis saker?? Hon bor ju hos er så då måste ju alla saker vara era, eller hur??? Det är bara att säga till henne att plocka fram era saker till er.

  SvaraRadera
 6. Man vill ju komma åt grejerna också. När vi bodde i lägenheten hade vi en plats där vi sparade på leksaksmöss, när vi flyttade så fanns det 32 stycken där! Man vet ju aldrig när man behöver dem! Torsken måste absolut ätas snarast den gör ju ingen nytta alls i kylen! Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Va? Har matte torsk i kylen och inte ger er nått! vilket sätt!
  Jag brukar också putta in saker under ett skåp i TV rummet men matte hjälper mig alltid att ta fram det för jag sätter igåna att skälla, hihi!

  Nospus

  SvaraRadera
 8. Byråer kan vara riktigt besvärliga. Alldeles för tunga att flytta på, och skrymslena för små för oss katter. :( Torsk i kylen är ett slöseri, när de kan ligga i kattmagar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Byråar ska givetvis stå på hjul och enkelt kunna flyttas med ett lätt tass-tryck. Och torsk ska lika givetvis förvaras lättåtkomligt och ätvänligt. Ni måste uppfostra er lillie strängare!

  SvaraRadera
 10. Knepig sits, särskilt om lillie inte är villig att hjälpa er att flytta byrån. Och torsk i kylen! Vad gör den för nytta där?

  SvaraRadera
 11. Sambo och Roxy25 oktober 2011 22:24

  Somliga 2-beningar GÅR INTE att få någon pli på!! Märker att ni OCKSÅ råkat få en sån däringa snäll, men lite trög och inte direkt hjälpsam..

  SvaraRadera
 12. Jamarns förargligt när man råkar tassa in saker på ställen som sedan visar sig omöjliga att få in en tass på.
  Men om ni jamar tillräckligt högt och länge så får ni antingen:
  1. Hjälp att få ut prylarna.
  2. Gottis.
  Så jag föreslår att ni drar igång jamplanen direkt!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 13. Jo, efter mycket om och men, så fick vi be lillie om hjälp. Vi ville inte det först, eftersom det vi petat in RÅKADE vara hennes. Jo, hon har faktiskt prylar, som bara är hennes. Nagellacksflaskor t ex. De stora flaskorna bryr vi oss sällan om (möjligen petar vi ner dem från bordet). Men, det här var en av de små mysiga flaskorna som får ett eget liv när man tassar till dem. De går aldrig åt det håll man tror.

  Suck jam, nu är lacket på lillies naglar istället och den där torsken i kylen är slut. God torsk. nomomnom.
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera