söndag 30 oktober 2011

Lördagskväll i täckekojan

Tjenixen!
Vi vet att vi är lite dåliga på att både tassa runt och att uppdatera, men lillie har varit lite hängig och deppig. Kanske är det någon slags post rad-depression. Kanske är det den vanliga höst/vinterdepressionen som spökar. Nu uppdaterar vi och kommenterar lite "hur som", men så fort det känns bättre så hinner vi att blogga mer. Det är ju ett fulltidsjobb att ta tass om deppiga människor.
Suckjam - vi är också lite trötta efter att ha festat runt först på Madeleines avskedsfest och sen på Linnsens fölseda! Vi har byggt en liten koja under täcket. Det går bra att blogga därifrån också.
*sträcka på sig och gäääääspa
Vi skall ta och stänga av "lappen" nu. Vi skall titta på skräckis med lillie. Det är mysigt med skräckisar på nattkröken.
nosgos å gottisar

Photobucket

12 kommentarer:

 1. Hej Maurice och Kajsa!

  Vi saknar er när ni inte har uppdaterat! Men vi förstår att det är ett heltidsjobb att ta tass om en deppig lillie, vi har samma arbete här och vi är ju tre om det (nja, Lurrvar räknas nog inte) och är ändå alldeles slutkurrade... Vad ska då inte ni vara som är två...

  Men försök att få lillie att koka lite vitfisk åt er då och då så att ni får era krafter åter! Kanske att också lillie kan få lite, det är nog bra för henne med! ♥

  Nosbuffar och kramar
  Linnsen, Frank, Lurrvar och matte

  SvaraRadera
 2. Thanks for visiting us, we are grateful to have so many blogging friends around the world.

  Julie and Poppy Q
  xxx

  SvaraRadera
 3. Trevligt att ni tassar! Det viktigaste är absolut att ta hand om sin människa, vi skickar uppmuntringsbuffar från oss. Visst har det varit kul med alla fester! Man blir allt lite trött efter.. Ta tass om er och matte! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Tassar dåligt gör vi mé,men...
  Det viktigaste är ju som de brukar säga Irl!
  Ta hand om Er alla/Jam & Kram från oss

  SvaraRadera
 5. ♥-e Kram till Lillie från mig........

  SvaraRadera
 6. Bra att ni tar hand om Lilli och vi förstår att man blir trött av det. Koja under täcket låter jamar mysigt men skräckisarna hoppar vi gärna över.

  SvaraRadera
 7. Det är lätt att bli hängig och deppig i det här mörka höstvädret. Tvåbeningen behöver all uppmuntran de kan få och det är verkligen ett heltidsjobb med lite övertid då och då.
  Skräckis tycker jag är hemskt och vill helst inte titta.
  Nu verkar det som om inkräktaren ska flytta äntligen!
  I fredags var det en man här som gärna vill att hon ska flytta hem till honom för eviga tider och inte mig emot. Det blir nog nästa vecka.
  Det ska bli skönt att få vara själv med matte igen.
  Ge lillie en nospuss från
  Queen Shiva

  SvaraRadera
 8. Fy vad läskigt att titta på skräckisar!
  Ha så mysigt i kojan!

  Nosgos

  SvaraRadera
 9. Va gott med katter, favoritdjuret.

  SvaraRadera
 10. Linnsen & Co - tack för att ni saknar oss!! Det värmer hjärtat och gör lillie lite gladare! Och vi jobbar på med att få igång henne igen. Vi brukar dela på både tonfisken och torsken - det är lugnast för alla parter om alla får varsin bit. haha

  Poppy Q & Julie - thanks!! We love your blog and so enjoy Julie's beautiful pictures of Poppy's!

  Dui & Deco - tack för buffarna, lillie säger att hon känner sig mycket bättre nu!! Vi finns här, men det är inte alltid vi orkar eller kan hitta något att skriva om. Men vi läser alla bloggarna :) De är en av livlinorna när man inte mår så bra!

  Annmi - tack sötisar!! Ja visst är det det. Tonfiskburkar är verkligen irl och gömmer en människa under täcket, så blir det inte många burkar öppnade (gammalt kinesiskt ordspråk)

  Fru Eriksson - lillie hälsar och tackar för kramen och säger att kramar är jamarbra medusin!!

  Skrutten & Skorpan - Egentligen är det bara Mairice och lillie som tittar på skräckisar, Kajsa somnar alltid framför teven... Ju skräckigare en film är ju bättre är det!!

  Drottning Shiva - mmm det är ett styvt jobb att hålla människonäsor över vattenytan!! Jippie för din skull att Desdemona ska flytta hem, så du får ditt drottningarike tillbaka!

  Aamor - nääee det är kul med skräckisar!!! :)

  YKW - vad kul att du hittade hit!! Vi skickar över lillie till dig om en stund! Och vi tycker också att vi är favoritdjuret. :)

  nosgos å gottisar, tack och bamsekramar till er alla från
  Maurice, Kajsa och lillie

  SvaraRadera
 11. Lyllo er som har en laptop så att ni kan blogga även under täcket !
  Blir lite klumpigt att släpa in både skärm , tangentbord och burk under täcket gissar jag :(

  SvaraRadera
 12. Kjelle - vi tycker själva att "lappen" är utmärkt! Nu kan vi sträcka ut oss i sängen och ändå ha full koll på allt. Fast det tog tid innan Maurice tyckte att lappen var nåt att ha. Han hade sitt torn innan och där sov han alldeles fenomenalt bra. Maurice är inte så glad i förändringar.

  nosgos å gottisar

  SvaraRadera