söndag 11 december 2011

Äntligen!!

Äntligen får vi komma in och skriva. Blogger har sagt att vi inte ha tillgång till sidan - pfffft, det är ju vår egen blogg, så klart att man ska ha tillgång till den! :( Inte för att vi hade något viktigt att säga. Det har inte hänt så mycket här, men i alla fall. Det är en principsak. Ungefär som gottisar på kvällen och sånt.

Som sagt, det har inte hänt så mycket här - efter att ha varit ute på rymmen hela måndagen, bestämde sig lillie (eller åtminstone hennes rygg) för att det har varit nog med rymningar, så vi har haft det lugnt och gosigt. Enda smolket i bägaren är att hon fått för sig att inleda operation blötisar. Den operationen är till för att Maurice skall "vätska upp sig" - hon gör det ibland. Den går till så att i torrisskålarna serveras torrisar som Maurice inte är så glad i och på blötisfatet serveras bullar i sås. Kajsa tycker att det är väldans trevligt och är helt för att Maurice skall bli blötare. Maurice längtar efter sina GODA torrisar, men äter upp bullarna, eftersom de är godare än Whiskas torrisar (bläääh för whiskas torrisar!!! Varför gör de mat? De kunde ju koncentrera sig på att tillverka temptisar och dentisar i stället!!!)

Annars - näe, Maurice och lillie tittar på filmer, lillie har pluttar i öronen när hon vickar på foten (NÅGON har bitit av sladden till headsetet igen... *Kajsa försöker se väldigt oskyldig ut) och lillie har glömt var hon lagt den nya kameran. Vi vet var den ligger, men vi tänker inte tala om det.

Näe, nu är det stickisdags :) Det är ett kul dags det.
Ha're gott
nosgos å gottisar
Photobucket

14 kommentarer:

 1. Det är bra med operation blötisar tycker matte också. Hålla i gång urinvägar och så är nyttigt. Jaså Kajsa kunde inte motstå lite läcker sladdetti och knipsarmissen från stationskatterna kan ta varandra i tass då. *fnissar*

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Det skulle stå att Kajsa och knipsarmissen från Stationskatterna kan ta varandra i tass.

  SvaraRadera
 3. Ja tänk vilka ideér de får ibland tvåbeningarna. Vattenfontän tycker vi är en bra uppfinning. Annars jamar vi att vila, gos och mys är det bästa just nu i mörkret. Gissar att det är godisstickisar ni ska få eftersom det är kul för andra "stickisen" är ju inte så roligt tycker vi! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Skönt, att lillie inte är på rymmen förjämnan! Matte rymde en lite stund idag eftersom hennes stinkisar var slut. Sådana rymningar gillar vi INTE.
  Våra favostickisar ska sluta tillverkas. Det ogillar vi.
  Men, vi får väl försöka hitta nya.
  Tasskramar
  M & V

  SvaraRadera
 5. Ens matte kan få vissa idéer ibland och det är bara att gilla läget.
  Sladden har säkert delat sig själv och ingen katt kan inte vara inblandad!

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. hmm, det där låter välbekant, hål i sladdar - sånt där händer här hemma oxå, men ingen av oss vet hur det går till...

  SvaraRadera
 7. Det låter som att ni har fullt upp där hemma :)

  SvaraRadera
 8. Headset verkar vara väldigt ohållbara skapelser. Tål inte det minsta lilla, juh! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Nea - vi tror att Rasmus är liiiite värre än Kajsa, även om hon är rätt dyr i drift. lillie trodde att detta headset skulle klara sig eftersom det hade klädda sladdar (och Maurice har låtit bli det), men icke sa Kajsa...

  Dui & Deco - vi hade en vattenfontän här, men... Maurice vägrade dricka från den (han vill bara dricka från en skål på skrivbordet) och Kajsa drack inte heller från den. Men hon lekte med den och skvätte vatten över hela köket. Sen pensionerades fontänen. Japp, det var godisstickisar. det är gott det!

  Mozart och Vincent - VA! Kan de verkligen sluta tillverka gottigaste stickisarna???!!! Får man göra så?! *chockade

  Aamor - visst, det är nog det mattar är bäst på.... Och självklart är Kajsa VÄLDIGT oskyldig. Hävdar att det var ett tillverkningsfel...

  Trollungarna - Nog är det konstigt att saker bara går sönder sådär!!! *Kajsa putsar sin stulna helgongloria

  Trion - ja det är ett slit att vara katt. Just nu t ex funderar vi på att äta lite till och sen krypa till sängs ett par timmar. slit och släp!

  Findus, Isak och Rasmus - headset är VÄLDIGT ohållbara. I synnerhet sladdarna. Borde åtminstone kunna stå emot LITE gnagande.

  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 10. Mjaha...Så det tassas lite Elektriker hos er ;)
  /Jam & Kram från oss som slutat med det!

  SvaraRadera
 11. Jag gillar blötisar, och det är matte så glad för, eftersom hon fortfarande blir lite orolig för att jag ska få urinstopp igen - tänk att det har gått ett år sedan jag hade det, inte klokt så fort tiden tassar...
  Undrar vem som knipsat av sladden *grubblar* :D
  Kan ni inte jama om för matte var kameran är, vill se lite bilder av er :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 12. Inte tillgång till sin sida e´ inge´ vidare!

  "Tugga på sladdar, det känner mamsen igen", säger hon! Chinook gjorde det när han var yngre. Men gör det fortfarande ibland. "Han tuggar på ALLT vad han kommer över. Lite nervös till sin läggning", säger mamsen. "Vaddå? Läggning? Jag ska inte gå å´ lägga mig!" svarar Lill-Spinkis (Chinook)och rynkar på nosen.

  Busan brukar springa till vedlådan och knycka bark- och vedbitar och gömma dem överallt. Bakom kuddarna i soffan hittar man dem ofta. Annat e de med Cherokee, allmönt kallad för StorPoffen/Buddis. Han gör aldrig några hyss och har aldrig gjort det tidigare heller.

  Vi är verkligen olika, vi kissemissar.

  Jamelikramen / Chinook, Cherokee och Busan

  SvaraRadera
 13. Nu har vi äntligen presenterat er som Frasses vänner i bloggen - ber tusen gånger om ursäkt att det har dröjt så länge! Här är en direktlänk till inlägget:
  http://gunillaofrasse.allas.se/nya-vanner-maurice-och-kajsa-bloggare-med-eget-husdjur/
  Många kramar och tassklappar från oss!

  SvaraRadera
 14. Vad då INTE tillgång till er eran blogg ??!!
  Jamarns tur att det ordnade upp sig i alla fall , för så kan man ju inte ha det !!
  Jag gillar precis som Maurce torrisar bäst , så min matte gör som eran Lillie ibland = tar bort den goda torrmaten.

  SvaraRadera