fredag 30 december 2011

Hua!!! Men, hur skall det nya året bli???!!! Kattastrof!

Kajsa är orolig. Hon har hört talas om att det blir räkbrist i landet till nyår. Hon gillar räkor. Väldigt mycket t o m. Att tänka sig en Smälleriafton utan räkor är ju helt orimligt. Och det går INTE att komma dragandes med räkor på burk. bläääääääh. De smakar bara saltvatten. Kajsa gillar INTE saltvatten. Och hon har verkligen sett fram emot att få stoppa hela den lilla lurviga magen FULL med räkor... *suck och snyft. Snablars familjen Storm. De kan fara åt pipsvängen allihopa! Komma här och sabotera Kajsas räkfrossa...

Kajsa

11 kommentarer:

 1. Vi får verkligen hoppas att Kajsa får sina räkor imorrn. Eller nåt annat gott (om det nu finns nåt annat som NÄSTAN är lika gottigt som räkorna).
  Vi ska frossa i varmrökt lax. Det är inte illa det heller :) MUMS!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. ELÄNDE, Hur SKA det gå? Har den lilla lurviga magen möjligen en plan B?
  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Jamarn's va illa,hoppas det ordnar sig..
  /Jam & Kram från oss!

  SvaraRadera
 4. Matte var i affärerna här och där fanns frysta räkor så skicka ut matte så hittar nog hon också eller det ska vara färska!
  Hoppas det löser sig!

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Jämmer och elende!
  Nu hoppas vi att ryktet inte stämmer, och att ni får massvis mer räkor.
  [Håller tassarna]

  SvaraRadera
 6. Jamars så illa det skulle vara om ni fick vara utan räkor!
  Hur skulle det se ut, nä fy attans! Borde finnas några till er i alla fall.
  Nosgos och Tass (Håller tassarna hårt för er skull)

  SvaraRadera
 7. Hoppas verkligen att det löser sig med räkorna. Tänk en massa smällande och inga räkor, det vore verkligen illa. Vi håller tassarna för att lillie får tag i extra goda räkor.nosbuff

  SvaraRadera
 8. Det kan väl bara vara illasinnade rykten? Ni får ta och tassa hit, för här finns fulla frysar med räkor överallt! I värsta fall kan jag stoppa räkor i raket och skicka till er. Inte ska stackars Kajsa sitta räklös!

  SvaraRadera
 9. Men käraste nån! Räkbrist!

  Här äter vi inte räkor så ofta, matte gillar det men lillhusse börjar kräkas som en fontän av det och matte är rädd för kräkande fontäner.

  Dessutom, så blir hennes älskade Linnsekatt också en liten kräkande fontän... Jag ÄLSKAR räkor, det lärde sig matte redan på katthemmet innan vi hade flyttat hem hit. En dag tog de med räkor till alla katterna och jag vara bara tvungen att ha mer, så jag slog till underifrån på tallrikarna som matte höll fram och då flög ju alla räkorna! Perfekt för en flygande katt som mig! :D

  TYvärr återkom alla räkorna mycket snart på golvet... Detta har hänt varje gång som vi har serverats räkor så nu tar inte matte hem det mer... Jag vill inte ens ha räkor i kattmaten...

  Men jag hoppas att lillie hinner jaga fatt i några till dig Kajsa! ♥

  SvaraRadera
 10. Wow, det var en SUR katt! Antagligen precis lika sur som Kajsa är. Du får gosa upp henne så blir hon kanske lite gladare.

  Nosgos

  SvaraRadera
 11. Nej, den lurviga magen hade inte någon plan B - men tack och lov så har lillie extra mycket torsk hemma. Det hade säkert gått att få tag på räkor inne i stan (till 650,- kilot) men hon tyckte det var långt dit. Det var rätt nära till affären och till frysdiskens torsk.

  nosgos å nyårsgottisar
  M&K

  SvaraRadera