tisdag 6 mars 2012

Slammer, borr och slipelände!Ja hua vad de härjar här! Det slamrar. Det borras. Det slipas. Det är hiskeligt hiskeligt! Vi har retirerat till sovrummet. Till sängen. Närmare bestämt en under täcket och en under bäddmadrassen. Och lillie har öronpluggar och huvudvärkstabletter. Vi skulle behöva hörselkåpor. Fast... Kanske ändå inte... Har ni sett en katt med hörselkåpa?? Näe, inte vi heller. Det finns nog en anledning till det. De skall slipa cementgolv. De skall riva ut matta. Vi tror i alla fall att det är det de gör. Vi vill inte gå ut och kolla. För att göra dagen liiiiite lättare har vi fått var sin näve dentisar under täcket och under madrassen. (Väldigt små nävar...) 

Vi har börjat läsa ikapp i bloggarna. Det går långsamt, det har ju hänt en sån himla massa överallt under vår bloggtorka och det är jätteroligt att se vad ni har hittat på! 

Vi hoppas att ni har det bra och att tassverkare och slip-och borrmonster håller sig borta från era revir!
nosgos å tisdagsgottisar
Maurice & Kajsa

19 kommentarer:

 1. Stackare, inte kul med tassverkare med borr- och slip-moster *ryser*
  Gulligt av er matte att ge er lite tröstegottisar!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe, det är hiskeligt hiskeligt! Önskar att de kunde bygga ett hus färdigt och sen låta det vara. Inte fortsätta bygga på den i all evighet...
   Tröstegottisar, det är bra det. ;)
   Tassen!
   M&K

   Radera
 2. Stackars er finisar! Här har vi sånadära överallt förutom hemma hos oss, hit har de rakt inte kommit. Men oljuden hörs ända hit ändå *ryser*. Så jag förstår hur ni har det.. Fy jamars! Hoppas ni slipper det snart. Nosbuffar och Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch, vad de låter. Planen är att de skall slipa ner cementtrappan, byta golvet ute i vår "utehall", sätta tillbaka alla lister de slet ner härom dagen och sen måla om själva trapphuset. Och eventuellt slipa ner balkongerna också. *morrar. Det är ett elände. De kommer nog att hålla på i evigheter :(
   Tassen!
   M&K

   Radera
 3. FY JAM för bullriga tassverkare !
  Tacka vet jag en tyst rörmokare som pular lite :)
  Hoppas dom där tassverkarna blir klara fort , fort !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pricksis!!! Tysta rörmokare som ger en packningar och sånt att leka med och som inget hellre vill än att få hjälp av en duktig kisse, DET är bra tassverkare det! Dessvärre får vi nog försöka stå ut med dessa högljudda slammeriverkare under hela våren... :(
   Tassen!
   M&K

   Radera
 4. Åh, stackars er! Jag minns hur det var dryga två år sedan när vi hade tassverkare här i ett halvår. Tack och lov att det fanns kvällar och helger, jamar jag bara! Men alltså, jag gillar TASSVERKARNA, de blev mina kompisar, men varför verkar de ihopväxta med såna hemska MASKINER?
  Kan bara sända medlidsamma tankar till er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen!!! Ja, vi räknade minuterna tills klockan blev 4 och de stängde av maskinerna. Nu sätter vi slipdammsspår överallt, för slipdammet kröp in under ytterdörren och genom brevlådeinkastet...
   tassen!
   M&K

   Radera
 5. Stackars!
  Hoppas de slutar snart och inte stannar så länge som hos Gustav.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Hoppas det slutade fort för såna där ljud är hemsak, någon borrade i betongväggen i söndags och väckte mig, skäms på dom. Man får inte hålla på med sånt en söndag, inte här i vår bostadsrätt! Tröga folk!
  Mattes gamla katt kröp alltid in i garderoben, högst upp och längst in!

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moooooorrrrrr!!! Vi förstår Mattes gamla katt!!! Det fattar väl vem som helst att man inte får borra på söndagar!!! *fräser

   Här får vi stå ut - eländes tassverkare!!!
   tassen!
   M&K

   Radera
 7. Oj så tröttsamt! Klokt val av plats tycker vi, bra av lillie att se till att det finns Dentisar också.nosbuff

  SvaraRadera
 8. Höga ljud är inte skoj! Kan ni inte be att de skickar dit rörmokare imorgon istället? Verkar vara mycket skojigare! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Fyajam för Tassverkare & oljud...
  /Jam & Kram från oss!

  SvaraRadera
 10. Hujam, så jobbigt!: Det finns inget värre än oväsen - jam, det skulle vara hungersnöd då...men det behöver ni vad jag förstår inte frukta :-)
  Hoppas tassverkarna blir klara snart. Och att ni får ett fint och tassvänligt golv förstås! :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 11. Stackars er. Och vet ni vad? Istället för att köpa dentisar och annat godis till oss katter så BETALAR våra tvåbeningarna de där tassverkarna för att det ska föra oljud och ställa till det!

  SvaraRadera
 12. Stackars mina vänner. Det är inget kul med tassverkare som låter hemskt! Tassverkare skall vara tysta och bjussa på godis!

  Nosgos

  SvaraRadera
 13. Stackare!
  Här har vi det lugnt än så länge! Men, matte har hotat med målare och det luktar ju pyton. Värre än mattes stinkisar t.o.m!

  SvaraRadera
 14. Det där låter ju inte alls kul :-(

  SvaraRadera