onsdag 14 september 2011

Frukost eller nattamat


God Morgon!
*slickar såsen ur morrhåren. Vi har ätit frukost tidigt idag. Eller om det är nattamat. Inte så lätt att veta. lillie tassade tillbaka till sängen och sa att det är för tidigt för vampyrer och att hon tänker sova mer. Kanske betyder det att vi kan lura till oss en frukost till när hon vaknar nästa gång. Ibland funkar det. Hon är glömsk, Vampyra. Det är bra.

Det som inte är bra är glömska tassverkare. Vi har gjort klart från början att balkongtassverkarna bara fick göra tystare arbeten, såsom mätning, vinking, hissåkning, lite skrapning och handtvätt av saker och ting. Dessutom gillar vi om de målar (förhoppningsvis med färg som inte stinker - finns det inte norsk färg som luktar fisk? Det fanns det förr...) Detta har de helt glömt bort. Nu börjar de med slipmaskin, högtryckstvätt och gör allehanda oljud. Och vi tyckte till och med att det syntes en borrmaskin därute... *ryser.

Just nu hoppas vi på att tassverkarna håller sig på andra sidan huset. När de väl börjar jobba vill säga. För lillie har dragit ner persiennerna. (Nedrigt att göra så!) Hon påstår att hon inte vill ha tassverkare som står och tittar på henne när hon sover. Knasigt. Måste vara något typiskt för människor (eller vampyrer?) - vi bryr oss inte en smul om någon tittar på oss när vi sover.

Nosgos å gottisar
och håll sporrarna för att vi kan lura till oss ytterligare en frukost
Photobucket

8 kommentarer:

 1. Det är säkert något typiskt för människor. Matte påstår, att hon inte heller skulle vilja ha tassverkare utanför fönstret när hon sover. :) De där tassverkarna verkade ju så trevliga. Synd att de helt plötsligt kommer dragande med oljudsmaskiner. Och här håller vi sporrarna allt vi kan! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Dra ner rullgardinerna?
  Nedras vad ojuste!
  Men hoppas att tassverkarna är tysta, brummaskiner av alla slag är till ondo.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Nattamat, gissar vi på. Inte kan det väl vara frukost så tidigt?? Tassverkare gillar vi inte, bara om dom är tysta och någon annan stans.

  SvaraRadera
 4. Vi har också tassverkare utanför vårt hus. Dels de som bankar och låter dumt och sen dummingar som river upp hela gatan utanför och sen lägger tillbaka den igen. Jamarns så fånigt det är. Riva upp gatan bara för att lägga tillbaka den igen. *skakar på morrisarna*

  Vi kräver lugn och ro i kattrika områden! (Kattrika områden är områden med minst 1 katt eller fler) :D Nosgos

  SvaraRadera
 5. När jag läser det ni skriver är jag så tacksam att tassverkarna är klara här. Vi har inga persienner (synd, för jag hade gärna velat prova att spela persiennharpa som Sippo), men matte drog för gardinerna så man inte kunde titta ut.
  När ni har det så jobbigt, kunde ni gott få både nattamat och frukost. Eller om man kallar det två frukostar, det är ju inte så noga.

  SvaraRadera
 6. Det minsta man kan kräva är väl att ni ser underhållningen, med tanke på allt oväsen och så.. Hoppas att det blev dubbel frukost.Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Vá ??!!
  Har dom där tassverkarna börjat föra en massa öväsen nu med !!
  Stackars er !!
  Persienner vad är det ??
  Här har vi sådana däringa rullande gardiner :)
  Hoppas ni fick en xtra frukost idag !

  SvaraRadera
 8. Snart-Polisstationskatterna - knasiga människor är! Ja, vi blev riktigt besvikna på tassverkarna. De började ju så jamarns bra...

  Max & Måns - jo, vi tyckte ju också att det var tarvligt gjort av henne. Bara för att hon vill sova. Det är minsann ingen som drar ner persiennerna när vi skall sova. (Och vad spelar det för roll om någon tittar på henne när hon sover? Det är väl värre när folk stirrar på en när man är vaken!

  Skrutten & Skorpan - haha, det blev nattamat och så en frukost till. Man skall äta frukost när man vaknar. Oavsett hur många gånger per dygn man vaknar. Det är vår filofosifi i alla fall.

  Nea - *nickar. Kattrika områden är ju rika när det finns en katt där! Och det där med att riva upp gatan för att lägga ner den igen verkar ju osedvanligt korkat. Till och med för en människa. Eller det kanske är flera människor som hittat på det där. Flera människor brukar korka till saker och ting. Och koka usel soppa. Eller hur det nu var.

  Gustav - vi kan inte spela persiennharpa för persiennerna finns mellan glasrutorna i fönstren. Det är så fuskigt så det är inte klokt. Inte för att vi är så intresserade av musik, men det är principen vi jamar om. Har man persienner så skall man få spela på dem. Tassverkare på andra sidan glaset är faktiskt trevliga. När de är tystlåtna. Skramlar de, borde de få gå sin väg och skramla någon annanstans!

  Dui & Deco - ja visst är det så. Har man underhållning, så ska man väl få titta på den!! pffft! Och det blev dubbel frulle! weeeeeee!!!!!

  Kjelle - ja, de låter rätt mycket. Mest oroliga är vi för att de skall börja låta med borrmaskinen... Vi gillar INTE borrmaskiner!! Persienner är saker man kan spela på, om man inte har taskmörtar som petar in dem mellan glasrutorna i fönstret. Sippo är visst en hejare på persiennharpa! Ni skulle bilda ett band - du, Sippo och Rasmus.

  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera