torsdag 22 september 2011

Massor med saker!!


Ibland får man så mycket nytt, att man behöver fler timmar än 24 på ett dygn, för att hinna med att kontrollera allt. Igår fick vi först två kattonger från foderbilen. Det var käk, det var refiller till litterlockern, det var sand, en påse småmöss och stickisar. Kattongerna var dock inte särskilt kuliga. Det regnade som attan ute, så de var så där läskigt fuktiga. Iff! Sen, medan vi gick igenom allt, så kom Icasnubben. Han hade med sig MASSOR med grejer och Kajsa fick lämna foderbilskattongsundersökningen och hjälpa till att plocka in allt där det skall vara. Bl a tyckte hon att körsbärstomaterna såg jamarns snygga ut. På köksgolvet. Just när vi upptäckt att våra nya matskålar saknades i foderbilskattongerna, så rymde lillie. Hmmm! Typiskt henne att passa på när vi är upptagna! Efter några kattiljoner timmar kom hon hem med mjausingens så många byten. Även om det vore roligt om hon jagade VIKTIGA saker någon gång, så är det ju kul att se vad hon fällt. En hink till vår sand - tyvärr med lock. Men den går alldeles utmärkt att sitta på!Och i. En ny pall (skön att både sitta och ligga på!) En klocka som vi får anstränga oss för att putta ner på golvet. En hylla - inge' bra att sitta på alls! :( Två tygbollar. En stor kattong. Bubbelplast. Och: tadaaa! Tonfisk! Nu har vi precis lyckats gå igenom allt nosologiskt och testat allt tassologiskt och tansebissologiskt och det har tagit största delen av natten, så det är faktiskt dags för oss att gå och sova. zzzzzzzzzzzzzzznnnnnnnnnaaaaaaaaaark

nosgos å gottisar
Photobucket

15 kommentarer:

 1. Så spännande Kattonger får aldrig vi,bara små påsar men med mysigt innehåll iallefall :)
  /Jam & Kram från oss i Höst ☼

  SvaraRadera
 2. Inga kattonger??????!!!!! *tappade hakor och chock i blick*

  SvaraRadera
 3. Hallåjam, nu får jag ta ett allvarligt jam med matte. För jag får typ INGENTING jämfört med er!!
  Matte försvarar sig med att hon köpt en jamarfin leksak från Kattfamiljen som var ganska dyr och därmed värd lika mycket som flera mindre prylar. Men då jamar jag: NÄR ska denna packas upp ur sin kattong??
  Matte böjer huvudet i skam...
  Ha det så kul med prylar och kattonger!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 4. Roligt med massa saker att undersöka.
  Förstår att ni är trötta nu.

  SvaraRadera
 5. Så mycket saker att undersöka på en gång! Förstår att ni var helt slut efteråt! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Men jisses med prylar ni fick att undersöka och hjälpa Lillie att placera på rätt ställe !!
  Förstår att ni somnade av ren utmattning till sist :)

  SvaraRadera
 7. Det är väldans massa jam om foderbilar här. Varför kommer det inga såna på min gata? Det ser jag ju att det är en klar brist i mitt liv. Men jag blir nästan matt av att läsa allt ni hunnit med idag. Gissar att nattens sömn blir god!

  SvaraRadera
 8. Men finns det nåt mysigare än kattonger? Ibland kommer det små eländeskattonger, men när Foderbilen kom med den nya klätterställningen var det en rejäl storlek minsann.
  Idag försökte jag sätta inkräktaren på plats, men hon är kaxig den lilla #@/%¤. Hon tyckte att jag skulle låta bli att slåss med henne, för hon hade minsann varit med om värre saker än en fisförnäm innekatt. Det jamade hon inte, men jag såg på minen att det var det hon tyckte.
  Trött man blir!!
  När Kajsa kom - fick Maurice försöka uppfostra henne också? Ni verkar ju ha det så mysigt nu och kanske skulle jag också vilja ha en lekkamrat (men det kommer jag inte att erkänna för någon).
  Nosgos från Shiva, som fortfarande "rules".

  SvaraRadera
 9. Vi har faktiskt varit sega hela dagen, efter allt sjå vi hade igår och igår natt.

  Shiva - nej, vi har aldrig bråkat. Maurice blev blixtförälskad och jag, nå... jag hade det inte så värst bra på katthemmet och jag hade ju bestämt mig för att adoptera lillie när hon kom in. Men lillie har berättat att tidigare introduktioner av nykomlingar, brukar ha lite fräs och så, men att man ganska snabbt lär sig vem som har vilken roll och att det sen blir lugnt. Gräla kan man ju alltid göra ibland, det gör även Maurice och Kajsa, men det händer ju i de bästa familjer.

  SvaraRadera
 10. Oj som ni har fått ligga i för att säkerhetskontrollera alla nya saker. Är säker på att ni gjort ett mycket gott arbete där :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 11. Vilket slöseri. När det äntligen kommer fina kartonger, så är de alldeles nedregnade. *ryser* Fast ni gjorde ett jamarbra jobb med kontrollerna ändå. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 12. Nea - mjaoo, vi ÄR rätt duktiga på att säkerhetskolla alla nya saker. Och lillie är rätt duktig på att jaga, även om hon inte alltid fäller så smarta byten (dvs torsk, tonfisk å Friskies).

  Snart-Polisstations-Katterna: viss är det slöseri med fina kattonger (och foderbilens kattonger är så himla kuliga: jättestora och man kan gömma sig så bra i dem!

  nosgos å gottisar!

  SvaraRadera
 13. Jag försökte lämna en kommentar i inlägget efter detta men av någon anledning går det inte. Jag och trion vill iaf skicka en stor kram till lillie och en önskan om att hon ska må bättre.

  SvaraRadera
 14. Gick inte att tassa kommentar i inlägget här över så...
  Ger varma mjuka JamKramar här & vi håller våra tassar!

  SvaraRadera
 15. Vi försökte också lämna kommentar till inlägget efter det här. Hoppas att lilli snart mår bättre och snart är tillbaka. Vi skickar kurrterapi och spinnhealing från oss till er alla tre.

  SvaraRadera