torsdag 24 november 2011

Ingen rast och ingen ro, bara slita, släpa och gno!

Det har varit en hektisk morgon här. Vi har lagat en massa kaffe (Maurice), städat i kylen (Kajsa), stulat en sötpotatis och korken till tandkrämstuben, ringt och fräst åt en diabetessköterska (som inte alls är en sköterska utan en osköterska, för hon sköter inte alls sitt jobb!!) för att hon inte skickar hem leksaker och för att hon nu bara har fåntid en timma i veckan. Vi har lagt in Kajsa och tvätt i tvättmaskinen och obäddat sängen. Jagat nån sorts insekt och sprätt ut sand över hela badrumsgolvet. Snacka om att förtjäna sina flygande gottisar!!

Den Rymningsbenägna tänker försvinna i morgon och inte komma hem förrän på söndag. Här skall vi gå, svältande, ensamma, övergivna, med bara ruttet vatten att vattna våra uttorkade strupar med. Huh? Tror ni inte på oss? Kallar ni oss ljugare? Hmmm. Men erkänn att det låter sorgligt!! OK då, vi HAR en betjänt som fixar mat, gos, lådor och lek. Men vi gillar inte att hon skall åka bort. :( Fast, vi får väl hämnas på söndagkväll... Vi har ju några dagar på oss att fundilera ut en hiskeligt hiskelig hämnd!) Det tarvliga är att hon tar med sig "lappen", så vi inte kommer åt att tassa runt eller blogga! Grrrrr.

På fejjan läste vi om att Sixten tassat över Regnbågsbron. Stackars matte Emma! Stackars Puma!! Vi tänker mycket på er och skickar alla tröstekramar och tröstevibbar vi har! Det är så sorgligt att förlora en vän!

nosgos å regnbågsgottisar
Photobucket

11 kommentarer:

 1. Mjaa,visst låter det sorgligt på era små tassar,vänner...
  /Jam & Kram från oss

  R.I.P Sixten ♥..........
  Vi gråter här & känner oss så oroliga!

  SvaraRadera
 2. Hon borde minsann vara hemma och hålla tassen dessa sorgsna tider!
  R I P Sixten

  SvaraRadera
 3. Det har jamats förut men tål att jamas igen: Vad skulle tvåbeningarna ta sig till utan oss som tar tass om dem? Och efter allt ni har gjort, bara rymma - ja jag jamar då det... *suckar*
  Vi är också så ledsna för Sixtens skull. Och för hans familj, så tomt det måste kännas för matte och Puma nu...
  Tassklappar

  SvaraRadera
 4. Men jisses amalia som ni har farit runt som torkade små skinn idag !!
  Idag har jag faktiskt inte fått gjort nåt alls , har snoozat hela dagen :)
  Hoppas ni kommer på en väldans gruvlig hämnd åt Lillie när hon kommer hem på söndag !!

  Jag och matte är oxå lissna för Sixten´s skull och för hans matte och Puma

  SvaraRadera
 5. Vad ni har haft mycket att stå i, måste vara helt utslitna nu och självklart förtjänat en massa gottisar!
  Blir ni lämnade helt ensamma? Fy vad taskigt och den där betjänten räknas ju inte för lämnar matte är man själv!
  Tänk nu ut en bra hämnd!

  Nosgos!

  SvaraRadera
 6. Men oj vad mycket arbete det är hos er! Ni måste vara helt utmattade. Taskigt att åka iväg sådär, vi utgår ifrån att det blir extra god mat och gottis nu när ni ska vara ensamma.NOsbuff

  SvaraRadera
 7. Ni måste ju vara helt utmattade efter allt det arbetet och ni är helt klart värda en massa dentisar.:)

  SvaraRadera
 8. Men det är ju alldeles hopplöst vad många tvåbeningar som ska ut och resa jämt och ständigt. Men ni verkar ju utnyttja tiden på bästa sätt - hoppas ni kommer på nåt riktigt bra sätt att få era tvåbeningar att stanna hemma hädanefter.

  SvaraRadera
 9. Ojojoj, ni är väl alldeles utarbetade efter den dagen? Hoppas att det var värt MÅNGA dentisar! Knepigt att det där resa bort ska vara så väldans poppis. *muttrar* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Jag får ju nästan dåligt samvete när jag ser allt ni arbetar med där hemma! När jag kommer in gör jag nästan ingenting. Ska detaljstudera ert arbetsschema och se vad jag kan passa in i mitt schema här.
  Ska hon rymma nu igen? Det börjar bli litet väl ofta. Ni måste gränser för vilka friheter hon tar sig. Kanske kan ni klura ut någon form av avtal hon får skriva under när hon kommer tillbaka?

  SvaraRadera
 11. Ni har haft fullt upp. Är det nu inför advent som ni ligger i?

  Jaså Lillie tänker rymma igen. Hoppas hon har med sig torsktårta när hon kommer hem igen!

  Nosgos

  SvaraRadera