lördag 12 november 2011

lördagsspektakel - utan oss


Vi vet nog vad som ska hända, vi! Okattifierade kläder hänger på galgar med plastpåse om. Sånt är fusk! Hon har joxat med håret, målat naglarna och klistrat på glitter. Och glittrar i håret gör hon också. Och luktar dyrt. Lilla väskan ligger längst upp på hatthyllan och en oöppnat tonfiskburk står på diskbänken. Det där kan bara betyda en sak: hon skall ut och svira. Lämna oss ensamma och övergivna. Muta oss med tonfisk. Gå ut utan kattifierade kläder, det är att vara otrogen. Då ser inte människor att hon är kattägd. Andra katter kan försöka kattoptera henne. :( Och hon tror att en tonfiskburk skall få oss vänligare inställda till spektaklet? Näeee!
Photobucket

10 kommentarer:

 1. Oj, det var verkligen ALLA tecken på att ni ska bli övergivna.
  Hade det varit vi hade vi ätit upp tonfisken, och sedan surat i en vecka.
  Fast vi tror nog inte hon låter sig kidnappas av andra missar. :-)
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Glitter i håret och luktar dyrt bådar inte gott... Kan hon ha en annan katt...Låt henne gärna bjuda på tonfisk imorgon också - som plåster på såren...
  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Låter som lillie är extra fin men det där med avkattifieringen förstår vi inte. Ät tonfisken och var lite sura imorgon för att visa att ni minsann inte ställer upp på vad som helst! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Lite taskigt att lämna er men jag tror nog hon älskar er för mycket för att överge er och det är nog ingen risk att nån annan kattopterar henne men kolla noga när hon kommer hem!

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Hu, detta låter inte bra. Tänk om hon skall ut och fria och kommer hem med en ny människa som ni måste ta hand om

  SvaraRadera
 6. Jamarn's...............
  /Nospuss

  SvaraRadera
 7. Jaså hon skall ut och svira! Kommer hon hem och luktar katt får ta ett allvarligt jam med henne. Kräv god kompensation tycker jag. Tonfisk räcker inte långt, sticks och torsk tycker jag!

  Nosgos

  SvaraRadera
 8. Tonfisk är nog gott, men lillie hade väl inget katthår på kläderna när hon kom hem? *fundelerar* Fast OM hon nu skulle stöta på någon annan misse, så har ni ju förstatass-tjing på henne ändå. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Förstår att det känns lite nervöst när matte slår sig lös utan er. Men vi tror inte att ni behöver vara oroliga, för även om hon träffar andra katter så är det ändå till er hon alltid återvänder. Tillfälliga affärer är inget jämfört med den kärleken!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 10. Ja, det var en pärs!!! Festivitas utan oss gillas INTE! Dumheter! Man kan väl inte ha roligt utan sin kissekatt heller?!

  Men, hon kom hemtassandes på morgonkvisten. Utan främmande katthår. Inte ens hundhår! Hon var klädsamt ångerfull, så även om vi hade tänkt att sura, så var vi mer än glada över att få krypa till sängs och bli klappade och kliade. Att hon sedan inte var kurant förrän sent på söndagen gjorde inte saken sämre direkt!

  Nej, hon hade inte varit ute och jagat människa - det bryr vi oss förresten inte om. Vi tänker inte ta hand om fler människor, så envisas de med att flytta hit, så får de klara sig på egna tassar. Vi har några "utsocknes" som vi tar tass om när de är här - det får räcka!

  Frasse och Gunilla har nog rätt - även om hon tassar iväg och gosar med andra katter, så ÄR hon ju de facto VÅR!! Och hon KOMMER ju alltid hem... Och hon har lovat att inte plocka med sig några katter hem, så... Fast vi VAR ovanligt lilliega hela söndagen. Och liiiite ovanligt lilliega idag med förresten...

  nosgos å gottisar

  SvaraRadera