torsdag 3 november 2011

Sömnlöshetens fördelar

Tidiga morgonar är bra. Sömnlösa människor är också bra. Om de är sömnlösa på morgonen så kan man hoppa på dem tills de går upp och letar reda på tonfiskburken och bjuder på frulle. :) Sen kan de gå och lägga sig igen.

Photobucket

13 kommentarer:

 1. Vi tycker sömnlösa människor är toppen! Konstigt att de själva ofta har en annan uppfattning? Att hoppa på sin människa är ett säkert tips. Att dra sig fram på rygg under sängen, med hjälp av sina fina vassa klosingar, är ett annat. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Mjaa eller köta värtsa "tass racet"
  /Jam & Kram

  SvaraRadera
 3. Sömnlösa människosr som bjuder på frulle är ju bara det bästa :)

  SvaraRadera
 4. Då har ni verkligen lyckats om ni får lillie att bjuda på tidig frukost innan hon somnar om!Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Tidiga morgnar är BÄST! Min erfarenhet av människor är att de är ena förjamade slöhögar alldeles för länge på morgnarna. Tycker för övrigt att även nattsömn är överskattat. Mycket bättre att sova på dagen.

  SvaraRadera
 6. Ser man att de är vakna är det bara att passa på!
  Smart drag där...
  Och när de är som tröttast är de som givmildast om man är på dem lite. ;-)

  SvaraRadera
 7. Visst är människorna slashasar och slöfockar!!! Och Max och Måns har helt rätt: de lisom lullar upp, halvblinda och orkar definift inte dela en burk tonfisk! Dessutom är det inte säkert att de kommer ihåg den där burken när de vaknar nästa gång och då kan man få smaskfrulle en gång till :)
  nosgos å kvällsgottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 8. *skrattar* det är dock bara kissarna som gillar sömnlöshet. Tazz

  SvaraRadera
 9. Hej, här kommer jag, Lussekatt, och skuttar in. Tackar för titten inne hos mig och att jag fick en kommentar var ju toppen. Jag skriver ju inte så ofta, det är ju bara den där tvåbenta mänschan som tycker hon har abonnemang på de roliga tangenterna. Jag hjälper henne ibland men idag fick jag härja fritt. Trevlig fredagsmyskväll. Själv ska jag njuta ensam några timmar medan mänschan ska ut och fröjda. Jag får det lugnt och skönt.
  Lussekatt

  SvaraRadera
 10. Vi tycker också om sömnlösa tvåbeningar, det betyder ju att man får sällskap!
  När de väl har somnat är de alltid lämpliga att väcka vid fyra-snåret när det är lekdags. Då har de sovit klart! :)

  Fredagsbuff ♥

  SvaraRadera
 11. Man kan hoppa på sina människor även om dom sover , fast det är klart risken att dom går upp för att servera mig tonfisk är betydligt mindre än att matte slänger nån av Goseråttorna efter mig ;-)

  SvaraRadera
 12. Hahahahahahaha, bra gjort!

  SvaraRadera
 13. Jag hoppar inte på min matte, det vore alltför grymt med tanke på min kroppsvolym. I stället kör jag tassboxning, i extrema sjusovarfall med utfällda klor. Mycket effektivt :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera