måndag 14 november 2011

JAHARFÅTTPAKETJAHARFÅTTPAKETJAHARFÅTTPAKET TJOOHOO!

Kan ni tänka er! Jag har fått paket!!! Joho! Bara jag!! Sötaste Wikki skickade ett tröstpris till mig för att jag gissade nästan rätt i Tasseriet 1! Och inte vilket tröstpris som helst! Det fanns EN MASSA fina saker där! Gottisar! Jättefina kort! Mugg-/glasunderlägg (som påminner om att man inte får drinka och driva! Smart!!), en reflex som vi skall hänga på lillie när hon tassar ut i mörkret, en hel påse kattgräs (åhhhh, jag kan knappt vänta tills det vuxit upp!!), ett bokmärke... Ja, det var ingen hejd på det! Och en plastficka som Maurice blev störtförtjust i och en vadderad påse som jag kan döda en massa gånger!!!

Lillie fick en kamera i present i lördags, men hon har inte laddat den än, så vi kan inte ta kort på min fina present än. (Visst är det typiskt! Annars kan de minsann blixtra och dona, men när man vill ha kort på något VIKTIGT, så är presenterna inte laddade... hrmpf!

Nu ska vi anmäla oss till Tasseriet 2! Tjoohoo!!! Och jag - denna flicka (*lillie - lägg in ett foto på mig här, så är du snäll!)
 - har fått ett paket till bara mig!!!

14 kommentarer:

 1. Åh, så skojsigt det är att få paket!! Det är det bästaste som finns!! :D

  Det var ett roligt paket också!! Och med godis i!!! :)

  Nosbuff ♥

  SvaraRadera
 2. Måste tillägga att man borde få MINST ett paket om dagen!! Och alla ska det vara godis i!!! :D

  SvaraRadera
 3. Grattis! Vad spännande att få paket.
  Se nu till så Lillie använder reflexen för de tvåbenta kan vara lite slarviga!

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Vi sänder många kattulationer och utropar ett äkta skånskt trefaldigt hurrjam! Så kul med presenter, det gillar både två- och fyrbeningar :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 5. Massor av grattis till paketet! och vilka roliga grejor det var i. Jag håller med att det kommer alldeles för sällan paket till 4-beningarna i min familj.
  Idag var matten och hämtade ett stort paket, men det var bara en massa tråkiga tygbitar i. Hon sa att det är nåt som heter sjalar, men det är bara tygbitar. Fast påsarna de låg i var jätteroliga - nån slags prasslig plast som gick att hoppa på och ligga på.

  Kurr och nosbuff från
  Queen Shiva

  SvaraRadera
 6. Förresten - vad är Tasseriet?
  QS

  SvaraRadera
 7. Grattis! Prassliga påsar är ju jamarskojiga! Och vilka fina saker som låg inuti. Fånigt att inte lillie kunde blixtra på paketet. Annars blixtrar de ju jämt, tvåbeningarna? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Grattis till ketet Kajsa , men visst ska du väl dela med dig av i alla fall gräset med Maurice ??!!

  SvaraRadera
 9. Har ni OCKSÅ fått paket, precis som Findus, Isak och Rasmus? *stora ögon* Och det verkar ju vara helt perfekta saker ni fått. Kan bara mjaua GRATTIS!

  SvaraRadera
 10. Grattis! Vad härligt med paket! Du är väl värd det. Så skojiga saker det fanns i! Nosbuff

  SvaraRadera
 11. Linnsen - jo, nog borde alla få ett paket varenda dag! I alla fall varannan (det tar ju lite tid att döda vadderade påsar och att kattifiera kattonger)!

  Aamor - jo, jag hänger reflexen på hennes handväska, för den drar hon i alla fall med sig överallt. Vi har faktiskt reflexerat henne rätt bra: runt om rullatorn och ena jackan har reflexband. Nästan som Connys sekerhetskattssele - den som Sippo fick ärva.

  M & M - tack!!!

  Frasse (och Gunilla) - ett trefaldigt småländskt TACK!! Jag tror att man blir extra pigg i tassarna om man får ett paket!

  Drottning Shiva - Tack!!! Jag blev så jamarns glad - även om jag inte fått smaka på gottiset eller döda den vadderade påsen än. Allt skall fotas först! En plastpåse med en massa mjuka tyger låter faktiskt som en jamarbra present till en katt. För den var väl till dig??!? Tasseriet hittar du på Wikkis blogg. Det är ett lotteri - himla kul! Och så hjälper man till också! :) Vi skall posta länken dit sen, så kan du läsa allt om det!

  Polisstationskatterna - visst är det irriterande?! Hon knäpper och blixtrar hej vilt annars... Det var en sån fenomenal överraskning och med så mycket saker i paketet blir man ju alldeles tossig av glädje!

  Kjelle - jo, naturligtvis delar jag med mig. De fina korten sätter vi upp på väggen, lillie får bokmärket och reflexen, underläggen hamnar på soffbordet, den fina plastfickan får Maurice som älskar plast och själv dödar jag nog den vadderade påsen. och kattgräset - ja, det skall vi båda mumsa på!! Man måste ju dela med sig, man är väl ingen snålis!! :)

  Gustav - ja, kan du tänka dig! Vilken överraskning det var. Tack för kattulationerna! Jag känner mig lite extra viktig när det kommer ett paket med mitt namn på!! :)

  Dui och Deco - Tack!!! Åh, så söta ni är *rodnar. Så himla kul var det!!!

  nosgos å paketerade gottisar till er alla
  Kajsa

  SvaraRadera
 12. Så jamarn's skojsigt att få Paket ♥...
  /Jam & Kram från oss!

  SvaraRadera
 13. Åh, så himla skojsigt!
  Förstår att ni blev glada :D
  Kramiz och Tass

  SvaraRadera