fredag 15 juli 2011

Jaaaam mååå hon leeeeeeeeva!!

Hurrjam! Hurrjam! Hurrjam! Hurrjaaaaaaam!


Idag blir lill-Kajsa en ganska stor Kajsa - 3 år! Tjooohoooo!! Hon har sett fram emot torsktårtan, den saken är klar! Det blir en liten tårta som herrskapet får mumsa på idag (och sedan har vi ju festen ikväll, då har vi en mjausingens stor torsktårta som väntar på gästerna!) och hon har redan fått ett fint paket, med rosefett och prasselpapper. Innehållet var också skoj: två bollar och två nya musebusar. Inte virkade, men de hade något som skramlade i dem. Bollarna hade fjädrar - med betoning på "hade". Nu, efter en tio minuter eller så är det f d fjädrar kvar. 

Annars kommer födelsedagsbarnet att ta det rätt lugnt idag. Det blir ju festivitas och jubeljam här på berget i natt! Så det gäller att ladda batterierna och katterierna.  lillie får göra allt färdigt - tårta, vipsgrädde, kron, gottispåsar, dentisar, fiskdamm, tonfisk och lite annat smått och gott och sen får hon hålla sig borta. Vi har hela berget för oss själva - massor med råttisar, muslingar och människor, skällisar, skator och måsar har blivit portförbjudna. Vi ses ikväll! Tills dess: nosgos å allt det bästaste!

Photobucket

12 kommentarer:

 1. MJAAAUUUUUUU på dig önskar Buddha och Tussan!

  SvaraRadera
 2. En massa nosgos på födelsedagen från en drottning till en annan.
  buffar Queen Shiva

  SvaraRadera
 3. Tack Buddha, Tessan och Shiva! nosgos å det bästaste av allt till er alla tre!
  Kajsa

  SvaraRadera
 4. Nospuss på din dag önskar Puma och Sixten

  SvaraRadera
 5. Tack killar - Puma, Sixten, Max och Måns! nosgos och allt det bästaste till er alla (*kollar så Maurice inte ser) och pussar pojkarna innan hon dansar iväg på sina korta ben för att gå igenom sina smycken och kolla vilka pärlor och spännen som hon skall använda ikväll!

  SvaraRadera
 6. Här jobbar vi så att svetten lackar med att försöka valla in matte i sovrummet. Ska hon aldrig gå och lägga sig så att vi kan smita iväg? Snart står vi utanför er dörr med en kattmyntabukett framräckt för att fira födelsedagsdrottningen. Kanhända blir det njutbar stämsång i någon svårbestämd tonart? Hurrjam för Kajsa på födelsedagen! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Mjam må du leva , Mjam må du leeva , Mjam må du leva i flera kattiljoner Åååår !!!
  Ett fyrfaldigt leve för Kajsa !
  Jag väntar också på att matte o husse ska gå och lägga sig så att jag kan ta expresståget till din födelsedagsfest.
  Ses om en stund !!!

  SvaraRadera
 8. Vi klosterkatter övar in i det sista på kattulationssången och kurraaaa-hoppen, och sedan slänger vi oss in i den hyrda limon och kommer åkande uppför berget. Skall bli så JAMARKUL att tassa på fest igen!

  Kattis, kattis, kattis på tredje födelsedagen, Kajsa!

  Tass från klosterkatterna genom Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 9. Mjau, vilken skönhetsmiss vi har äran att hylla
  nu när hon tre år ung ska fylla
  Matte har lovat att somna så fort hon bara kan
  så det kan hända att jag på partyt blir förste man
  Nu ska vi ställa till ett riktigt hålligång
  med massor av gottis, jam(m)mande och härlig körsång!
  Ett trefaldigt skånskt hurrjam för dig Kajsa!
  Många kramar och tassklappar från matte och mig!

  SvaraRadera
 10. *pust pust* Blev så försenad för matte rymde, och jag måste se till att hon kom hem innan jag gav mig iväg. Men nu ilar jag för full tass. Ser att ni har massor med godis av alla de slag, men jag tar ändå med en stor påse med kaninragu.
  Tycker jag hör bandet nånstans långt där borta...och så längtar jag efter bergsklättringen! Nu kommer jag massor av grattisbuffar till födelsedagskissen!

  SvaraRadera
 11. Tack alla gullkissar för alla kattulationer! jag skall nosgosa och buffa och tacka er alla när vi ses om en stund!

  välkomna!
  Kajsa

  SvaraRadera