fredag 15 juli 2011

Tack för alla kattulationer - meeeeeooooow, let's get that party started!!!!!

Tack alla för de fina kattulationerna, alla hurrjam, kurrjam, alla nosgos och buffar, tassklappar och den fina dikten!! Det är ju hur roligt att fylla år som helst. Fånigt bara att det bara är en gång om året man firar. Egentligen fyller man ju lite större varje dag!

Vi har ÄNTLIGEN fått iväg lillie och alla människor och deras skällisar från berget. lillie var sur och ville vara med och festa "jag stör inte" sa hon. Tillslut fick Maurice jama i på allvar och tassa till henne på nosen. Hon får fira med sina tjompisar bäst hon vill. Hon får INTE fira med VÅRA tjompisar om vi inte vill - och det vill vi inte. pffffft.

Om ni ser muttrande och blöta människor och skällisar på er väg uppför berget, så är det helt OK. De är lite sura... hehehe. Det regnade lite på dem, men nu är allt fint igen och gräset krispigare än någonsin. Tårta, gottisar, vipsgrädde och kron står uppdukat, "i skogen finns det rådjur... i baracken finns det smådjur" - det stämmer faktiskt. Det finns också harar, fiskdamm, möss, råttor och fåglar lite överallt. Hr Älge som stolpar runt här, han är en hyvens farbror. Gammal och närsynt, men helt fredlig. Han är dessutom vegetarian och äter bara frukt och grönsaker från villornas trädgårdar. Och så tar han genvägen över vårt område tillbaka till skogen.

För svänget står "Katta och The Katzenjammers" och vi har också kattaokebaren uppställd mellan husen bakom den stora sandlådan. 
Nu skall vi parta hela natta - glöm inte att det finns gottepåsar med dentisar, stickisar och torsk så ni klarar resan hem!

Sooooo, let's get this party started!!! 
nosgos å kattligt välkomna!!
Kajsa

9 kommentarer:

 1. Jamars!!
  Hoppas vi hinner, men vi partar väl hela natten?!
  Så vi tassar så fort vi kan....

  SvaraRadera
 2. Vilket ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS! Mooot kattaokebaren!!!

  SvaraRadera
 3. Vilket party det var i går. Hade så kul, men ont i pälsen i dag som sig bör.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Jahajam, det var förståss party på gång igen. Miss(e)tänkte väl att det var något lurt i natt. Det har varit ett jamarns räjs på Kolfartmissen hela natten och idag soooover han.
  Grattis i efterskott viskar jag till Kajsa! (för du har väl ont i pälsen idag och tål inga höga jam).
  Kurr o spinn från Kolfarts matte

  SvaraRadera
 5. Kolfart hälsar att han inte kommentera i er blogg med sitt Blogger/Googlekonto. Ni måste nog lägga till så att man kan kommentera med Namn/URL också. Skummit!
  Tassen!

  SvaraRadera
 6. Åh vad det var kul att ni kom på festen! Det är så roligt att ni alla är lika festglada och att ingen är "buskablyg"!! Alla människor och skällisar har nu återvänt till berget. lillie var förpassad till att städa upp utomhus. I alla fall tyst städning, såsom dammning. Pälsen värkte och morrisarna hade krullat sig. Några hade till och med trillat av... suckjam... lite för mycket av lite för mycket...

  Tack Gunsan för grattisarna! Och framför allt för att du viskade! Här tänktes det t o m för högt och vi funderade på att sätta korkar i munnen på alla fåglar och inande myggor. Kolfart är ju en riktigt cool kisse! Partymisse rent av! Och stilig!!!

  nosgos å allt det bästaste till er alla
  Kajsa

  SvaraRadera
 7. Nea - haha, ni tjejer är rena partypinglorna!!! Mjausingens så kul det är att se er svänga svansarna!!! Du är ju också alldeles ovanligt söt och rar! Och "glammig" - som en filmstjärna!!

  nospussar från en lite generad Maurice

  SvaraRadera