lördag 23 april 2011

Glad Påsafton!

Har ni fått nån påse idag på påsaftonen? Eller får ni den på Påsdagen kanske? Vi fick både en påse och en kartong. Jippie! lillie var på bilmässa, blev buffad på, skuffad på och lite sånt. Och så tittade hon på bilar. Inte de där som är kul att leka med, utan stora läskiga bilar. Fast hon hade med sig en plastpåse och en liten kartong hem till oss. Det tyckte vi var rätt hyggligt. Själv fick hon ta hand om skräpet inuti kartongen.

Vi har också tagit bild på min (Maurices) tråd ute i badrummet. Kajsa har ingen tråd. Hon kanske hittar en bra tråd någon dag, hon också. (Även om man måste erkänna att det är ont om jamarns bra trådar här i världen!)

Kompisarna: Snygga Tråden och Snygge Maurice!


Närbild på Tråden. Viss är den himla fin!?! Och hållbar! Den har hängt där i över ett år och Maurice leker varje dag med den. De är verkliga tjompisar! Snygga Tråden!!Photobucket

14 kommentarer:

 1. HIHI!!! Tänk vad de har för leksaker... Buddha har en blå boll, inga andra bollar duger!

  SvaraRadera
 2. Det var den snyggaste tråd vi nånsin sett! Hur har den kunnat hålla så länge? Vi är helt mållösa. Snällt av lillie att ge er de verkliga rariteterna från maässan. Påsar och kattonger kan man aldrig få för många av! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. mjausingen vilken fin tråd!!! *avis*

  SvaraRadera
 4. Nix, varken påse eller kartong har jag fått idag - men rökt lax och räkor och det är nästan lika bra. Snygg silvertråd du har, Maurice, men den är inte lika snygg som du <3!
  Nosbuff till dig och Kajsa från Queen Shiva.

  PS Jag ska höra med min människa om inte jag också kan få en tjompistråd. Det verkar kul.

  SvaraRadera
 5. Renée - vi har en himla massa jamarns bra prylar, vi. Tråden, Blåval, mynt, tussar, piggebollar, musebusar och råttesvåtter. Och allt annat man kan döda, hoppa på, kasta och stjäla ur fickor och väskor. Vi gillar t ex allra mest gäster som glömmer stänga sina handväskor...

  Findus, Isak och Rasmus - *nickar. förstår att ni är impade! Vi TROR det är för att Tråden är från en balkongstol. Inga fler trådar har dykt upp och Tråden är envetet hel och fin. Ibland gömmer den sig och då får Maurice leta ordentligt. Men så hoppar Tråden fram och säger "tadaaah!" Eller skulle gjort om han kunnat prata.

  Osloskånskan - näe, vi tror att det är ett slags tjock nylåntråd. jamarns bra är den!!

  Maya - om vi hittar en till tråd skall vi skicka den till dig :-) lovar!

  Shiva - lax är gott och Kajsa upptäckte att räkor gick att äta för ett tag sedan. Tror nog du är nöjd med det, trots att du inte fick någon påse. Vi tycker nog att din människa borde se till att du får en tjompistråd! Det är så trevligt att alltid ha en tjompistråd att leka med!! *Maurice rodnar och tackar för berömmet!!

  Nosgos, buff, gottisar och sånt
  M&K

  SvaraRadera
 6. Väldans fin tråd. Sån skulle vi också vilja ha men vi får nöja oss mer muslingar, ödlor och fåglar. Fast vi klagar inte :) Vår kusin i frankrike hade en förbenat trevlig tråd/snöre men den åt hans skällis upp. Det tycker vi och kusinen var ovanlig dumt. Han har aldrig lyckats hitta en lika bra tråd igen.

  SvaraRadera
 7. Åhh tonfisk som är så gott! Själv så fick jag endast äta mina torrisar. :( Ha en fortsatt fin soldag!

  SvaraRadera
 8. En sån där tråd ska jag också önska mig när jag får ett eget hem!

  SvaraRadera
 9. Skrutten och Skorpan - NÄE!! käkade skällisen upp Tråden!!! Det var det värsta! Maurice, som gillar hundar, börjar faktiskt omvärdera dem nu. Någon som äter upp Trådar kan man bara inte ha att göra med!!!

  Alexandra - tonfisk är jamarns gott. Hoppas att du får lite gottis snart, du också!

  Lilja - när du hittar din människa, så är det naturligtvis en människa som har en Tråd till dig! Självklart!

  Nosgos, buff, gottisar å sånt till er alla
  M&K

  SvaraRadera
 10. Vilken fin tråd! Förstår att Maurice älskar den!

  I bland behöver man faktiskt inga dyra leksaker, myntade rådisar, röda pricken grejor och annat. I bland är saker som en tråd, en okokt pastaskruv eller ett yoghurtflärp världens kuligaste leksaker.

  Nosgos

  SvaraRadera
 11. Som alltid har Nea helt rätt!!!
  nosbuff, gos och gottisar!
  M&K

  SvaraRadera
 12. Jamarns finfin tråd *tittar avundsjukt*
  Om det skulle finnas någon tråd att leka med här så klipps den helt sonika bort :(
  Så er matte har varit på Elmia och kikat på bilar ?!
  Min matte o husse skippade det i år med , dom gillar INTE att leka Sardiner säger dom :)
  Jag har då minsann inte fått någon påse alls :(
  Men jag har fått smaskiga ostsnacks :)

  SvaraRadera
 13. Kjelle Bus - *stora ögon, chockad i grunden
  KLIPPER DE BORT fina trådar?????!!!! Men... man kan väl inte DÖDA Tråden!!! Eller det kan man ju, men det skall ju VI göra. Inte människorna!!! Med SAX!!!

  Jo, lillie brukar gå dit en sväng, om hon stannar i stan vill säga. Hon försöker ofta lämna stan vid påskhelgen, just pga att det blir så rörigt under mässdagarna.

  Sardiner kan vara rätt gott - i alla fall små smakbitar av dem. Ostsnacks, sa du? Hmmm, måste vi testa!

  nosbuff å gos
  M&K

  SvaraRadera