torsdag 28 april 2011

Kattongglädje!

Ohh, vi fick en kattong idag! En stoooor kattong. Det fanns käk och sand och lite leksaker i botten, men vi har inte tröttnat på kattongen än, så vi vet inte vad det är för leksaker. lillie säger att hon aldrig skall köpa leksaker mer, eftersom vi är mest intresserade av kattongen de kommer i. Men vi tycker nog att vi behöver leksaker också. Dessutom måste man ju skydda kattongen under transport och det gör man nog bäst genom att lägga saker i den. I morgon skall vi kolla på leksakerna. Det har vi lovat, men nu har vi inte tid med annat än att hoppa i och ur kattongen. (Den är jamarns stor!! Tjoohoo!!)

Nosgos, buff, gottisar å kattongen
Photobucket

6 kommentarer:

 1. Kattonger är så kul! Man kan göra så mycket med dem och dessutom är det skönt att bara ligga i dem. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Det hörs ju tydligt på namnet att kattonger är till för oss katter! Bästa lekplatsen alltså!
  Hade jag fått för matte hade jag kommit till er och lekt kurr-agömma :)

  SvaraRadera
 3. Kattonger är bara bäst. Speciellt om man kan "köra" omkring dom på golvet tycker Skorpan. Skrutten (som har kommit tillbaka från Skogen) tycker att han är för gammal för att leka med Kattonger, han fyller ju trots allt snart 11 år. (Fast när ingen ser lekar han ändå :))

  SvaraRadera
 4. Visst är kattonger värsta grejen, särskilt nyanlända. Av någon anledning mister de sin fräschör efter ett tag, tycker jag. Men det är jamarkul så länge det varar!

  SvaraRadera
 5. Dui och Deco - jaaa, man kan ha dem till allt möjligt! Världens bästa grej alltså!

  Fjutten - ta du och packa din leksaksmus lite gottisar som färdkost och kom hit och lek med vår kattong!!

  Skrutten och Skorpan - det var ju för väl att Skrutten hittade hem från Skogen. Men... inte kan man väl bli för gammal för att leka med kattonger! sicken liten räv han är - leker när ingen ser på! haha! Och man kan sova i kattonger också - när man är trött av leken.

  Gustav - gamla kattonger försvinner härifrån. Vi vet inte vad som händer med dem - plötsligt är vi kattonglösa och får vänta på nästa foderbil. *suckar. Det finns nog ett kattongmonster tror vi. Som, liksom dammsugarmonstret som vill äta upp oss, äter upp kattonger.

  nosgos, buff å gottisar till er alla
  M&K

  SvaraRadera
 6. Vilken fantasstisk lyx! Så snälla de är som kör hem en kattong åt er. De är sådana formidabla leksaker. De där sakerna som låg i hinner ni säkert undersöka så småningom. Kurr och burr.

  SvaraRadera