söndag 10 april 2011

Lånat fönster till omvärlden...

Ja, det känns som om vi vore avskurna från all ära och redlighet utan dator. *sniff. Hon hade rätt, den apekattan lillie *surar. Det VAR processorn som dog. Datorn hickade och var nästan död och sen dog den helt. Det blir att skramla fram pengar till en ny dator. Jag har letat reda på alla pengar jag gömt under mattan och hoppas att det räcker: 57,-. Och då har jag inte kollat vad som ligger under frysen än. Det är säkert några tior där också. Kanske kan jag hitta tillräckligt för två datorer. Då skulle vi ha en i reserv utifall den processorn döden dör den också...

lillie kan inte begripa hur en kisse kan stjäla SÅ mycket pengar. Men jag jamar som vanligt:  man är energisk, om man inte ger sig, bara för att fickor ibland är jamarns trånga; om man VERKLIGEN VILL stjäla pengar, så KAN man stjäla pengar. Och *håller upp en tass för att understryka allvaret* den som spar pengar under mattan och under frysen, den har pengar under mattan och under frysen när datorn går sönder.

Idag har vi bjudit hit en tjompis och hennes dator. Vi sa att vi skulle "kolla en sak, bara... och betala räkningar". Och det har vi gjort. Nu har vi svårt att släppa taget om hennes dator...  Vi letar dessutom efter bra datorer på affärernas hemsidor. (Varför i hela glödheta **###¤# skall de ha med %%¤#¤#produkter som inte finns för? De bästa och billigaste datorerna listas, men de finns inte att få tag på vare sig i &&&&¤¤¤¤##" affärerna eller i &&%¤¤# onlineshoppen... Förbenade **"###"¤% jamarns knäpp&&&/%¤& och dubbla för¤¤¤#") Inte för att vi skall beställa dator på nätet. lillie vill köpa dyra saker av någon som kommer ihåg henne om det blir trassel. Inte någon som sitter i telefonen och säger "ja, ja, återkom på måndag". Men, vi vill veta vad som finns och vad de kostar och kanske lägga undan tills vi kan åka och hälsa på dem.

Vi håller klorna för att Kjelle-bus blir BIS och krönt till Konung Över Stiliga Lurviga Kissekatter idag. För visst var det idag han skulle ställas någonstans? Ute? Vi har aldrig stått ute. Eller jo, vi har väntat ute på en bil en gång. Jamarns kallt var det. Och inga rosefetter fick vi för det heller. *surar.

lillie säger att vi inte hinner tassa runt till er idag - det får vänta tills vi hittat vår nya (vadå "vår" - MIN) dator. Fast, jag säger bara det - skall jag vänta med att tassa runt, ja då får hon allt bjuda på stickisar. Två var!

Ha det gott, var rädda om er och vi önskar er alla en härlig söndag, med massor av gottisar, gos och sånt.
nosgos och buff
Photobucket

8 kommentarer:

 1. Skönt att ni kunde tassa lite nu i alla fall. Vi saknar er och hoppas att Lillie hittar en dator fort. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Den som tar han har - pengar under frysen. Nu blir lillie säkert jätteglad när du kan bidra med en massa slantar till en dator. Inte mer än rätt att du får första tjing på att ligga på den då. Hoppas att lillie får tag på en lämplig dator snart. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Äntligen fick vi ett livstecken från er. Hoppas ni hittar nog med pengar till datorn, så att ni snart är tillbaka här i bloggkatthuset. Det är så tomt utan er!

  SvaraRadera
 4. Verkligen skönt att höra av er, vi saknar era jam. Tur du har tassat undan pengar så att lillie kan köpa en riktigt fin dator. Glöm inte jama till försäljaren att ni måste ha en som inte går sönder!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 5. Skickar lite uppmuntrings buff och kurr till er. Det är inget kul när saker går sönder! Datorer skall bara fungera! Så är det!

  Nosgos.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker ni ska säga som det är till försäljaren - att ni har så viktiga saker att blogga om att ni borde få en dator gratis. Om ni inte får det kan ni hota med att Kattson kommer bojkotta den försäljaren i all framtid. Så det så!

  SvaraRadera
 7. Tittar in och lämnar ett knippe nosbuffar så här på söndagsmorgon. Datahaverier är ett otyg! Till och med värre än doften av skalad apelsin. *ryser* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Vill jama att vi saknar er. Hoppasa att ni snart är tillbaka. Nosbuff

  SvaraRadera