onsdag 20 april 2011

Vi är tillbaka!!

Hej!! Åh!!! Hååååå!!!! Vi är tillbaka!! Tack vare Maurices stulna pengar, som han sparat under mattan, fick vi en riktigt trevlig dator. (Fast de - pengarna - räckte inte till två datorer. Det hade annars varit optimalt. Utifall denna dator döden dör den också... Men, men. Det är bara till att stjäla vidare!

Vi har haft JÄTTETRÅKIGT utan dator! Så tråkigt att man bara vill rulla ihop sig under madrassen! Dessutom blir lillie lite lätt nervös utan internet och dator. Huvva. Vi jamar bara det... Hon höll på att driva oss till vanvett!

Nu håller vi på att installera allt som skall stoppas in i datorn för att den skall kännas som lite hemtrevlig å så. Men, vi skall ta en paus i datoriserandet och tassa runt och se vad som hänt hos er bloggisar!
Tassen! Nosbuff, gos och gottisar!
Photobucket

13 kommentarer:

 1. Jippi! Välkomna tillbaka, vi har saknat er jättemycket. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Tack kompisar!! Ni kan tro att vi saknat er också!!!
  nosgos, buff å sånt!
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Vilken förutseende kisse Maurice är! Tänk att de där stulna pengarna räddade hela situationen när datorn pajade. *svanshonnör* Vi har saknat er, må ni tro, så vi är jätteglada att ni är tillbaka. Håller med, det är mycket pyssel med att få allt som man vill i datorn. Verkligen huvva! (Matte blir så glad att det är någon mer som använder det uttrycket!) :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Välkomna tillbaka! Tänk vad duktig Maurice är. Vi har inte lärt oss "stjäla" pengar än, det blir mest gummisnoddar och sådant och det hjälper ju inte när man behöver köpa en ny dator. Vi kan meddela att vi har övertalat vår 2-bening att köpa både dentisar och pinnar. SMASKENS!!!! Varför har vi inte fått smaka det tidigare undrar vi? :):)

  SvaraRadera
 5. Välkommna tillbaka till Cybervärlden!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Trevligt att ni är tillbaka! KRAM och MJAU!

  SvaraRadera
 7. Äntligen! Ni har varit mycket saknade. Tillvaron har varit så tråkig utan er.
  Nosgos
  Queen Shiva

  SvaraRadera
 8. Stiliga Dui och Sköna Deco - vi har saknat er jättemycket också!!! Och Flisan!

  FinaFindus, Mysak och Kvittermissen - tackar för berömmet (*rodnar) Vad skulle människor göra utan oss??? Hade inte Maurice stulit pengar och sparat, så hade vi fått klara oss med... uhmmm... en anteckningsbok och en kulram...

  Patrullkissarna Måns & Max - tack killar! Det har varit LÅNGA dagar utan dator! Vi är ju inga patrullkatter, så vi håller elektronisk kontroll över världen istället.

  Gottiskissarna Skrutten & Skorpan - människor får man hålla knas på, de glömmer bort gottisar och sånt om man inte påminner dem några gånger om dagen. Minst! Det är nog dags för er att trappa upp stjälandet nu. Man börjar med gummisnoddar och sånt, sen går man vidare till mynt. Ta't lite sakta - börja med mynten på bord och bänkar. Spela lite hockey med dem innan ni sparar dem under mattan. Sen går ni vidare till att stjäla direkt från fickor! Det är roligast!! Och oftast finns det mer pengar i fickor än på bänkar och bord!

  Renée - tack, det är så kul att vara tillbaka hos er.

  Queen Shiva - tack allra skönaste drottning! Det är så skönt att ha kontakt med omvärlden igen. vi är inte så bra på det där med att "unplugged"... Och det värmer hjärtat att vi varit saknade!!

  Nosgos, buff, gottisar och allt annat kul önskar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 9. Tillbaka på banan, bra! Ser fram emot nya äventyr...


  Basco

  SvaraRadera
 10. Jag skriver TJOHO här oxå :)
  Jättekuligt att ni äntligen är tillbax !!!

  SvaraRadera
 11. Yeeees! Ni är tillbaka! Så glad jag blir!

  Nosgos

  SvaraRadera
 12. Basco - tack!! Det är härligt att vara tillbaka! Och att se att du mår bra och inte har ställt till det ALLTFÖR mycket på senaste tiden. (Fast varför var du tvungen att skada benet???)

  Kjelle - tjoho!Det är rätt jamat!

  Nea - glad-att-vara-tillbaka-kramisar tillbaka!

  nosgos, buff, tassen och gottisar till alla
  M&K

  SvaraRadera
 13. Hurra och jubeljam - ni är tillbaka på bloggbanan! Vi har saknat er jättemycket, äntligen får vi läsa era jam igen. Håller alla tassar och tummar att datorn ska tassa på fint för er nu. Matte ryser när hon tänker på hur tufft det är att inleda en ny datorrelation...
  Har matte visat sin tacksamhet över dina undanlagda slantar? Vad gjorde hon utan sina fyrbenta vänner i nöden?
  Vi önskar er en underbar, rolig och solig påsk med massor av godis!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera