tisdag 26 april 2011

Tjaaa...

Det är fortfarande trevligt här - Friskies i kattongen och i skålen. Nomnom. Det har dessutom varit väldigt lugnt idag. Bortsett från att lillie motionerade dammsugarmonstret (eiiiiik!!! Maurice gömde sig under madrassen idag. Måste hitta ett bättre ställe - dammsugarmonstret jagade honom där också. Inte in under madrassen, men det letade efter honom under sängen. *ryser!) idag, så har det inte hänt någonting alls. Inget spännande hände där ute. Inget här inne. Vi har mest legat och väntat på att något skulle hända utanför fönstret och gonat oss i solskenet. Både Maurice och Kajsa har t o m blivit lite pollengröna. Det är rätt stiligt med lite grönt i pälsen.

*sträcker på sig och gäspar... nääääeee, mjaaaaaaaaaaaaaauuuuu! Dags för lite magkli. Och en stickis eller två. llliiiiiiiiiilllllllllliiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee!!! stiiiiiiickiiiiiiiiisaaaaaaaaaaaaaaaarrrr!!!

Ha det gott go'vänner! Nosbuff, gos å gottisar
Photobucket

10 kommentarer:

 1. *ryser*
  Snabeldraken är den värsta av alla moster!
  Den är inte så snabb, men var man än är så kan man jama i den på att den hittar dit.

  SvaraRadera
 2. Snabeldraken kan vara väldans envis! Var man än går, så nog sjutton kommer den efter med sin långa hals! Efter den pärsen är ni värd en stickis. Minst! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Att sätta sig så högt som möjligt har jag kommit på är smartast. Alla låga ställen är värdelösa. En stickepinne litet då och då är vi ALLTID värda, så det så!

  SvaraRadera
 4. Den där dumma sugdraken. Vad skall de med den till egentligen? Den skrämmer ju bara livet ur oskyldiga katter :(. Förstår att Maurice gömde sig under madrassen.

  Ni verkar ha haft en härlig dag i alla fall. :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Snabeldraken är ett otyg förstår inte att den ska fram i tid och otid. Godis är alltid gott! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Snabeldraken är hemsk! Fattar inte hur hunden kan älska den men å andra sidan är ju hundar lägre stående varelser ;-) MJAU från Buddha och Tufsan!

  SvaraRadera
 7. Här har det också varit lugnt. Jag (skorpan) har fått vara ensam hemma med MIN 2-bening. Jätte skönt. Vi har gosat massor :) Skrutten blev kvar hos mormor efter påsken. Han är jamarns duktig på att försvinna i skogen när han ska åka hem = gillar inte att bli instopad i buren. Men han kommer hem på torsdag om allt går väl. :)

  SvaraRadera
 8. Ja usch o fyyy för den där Snabeldraken !!!
  Jag brukar oxå gömma mig i sängen och hör oxå hur den stönar o stånkar under sängen i sin jakt på mig :(
  Här har det serverats ostkulor ikväll med , rullande sådana så man får minsann jaga ifatt dom om man vill ha några och det vill man ju ;-)
  Vet inte om den där Oskar är en vågel eller kanske en flygmaskin ??!!
  Fast dom flygmaskinerna som flyger över här brukar inte mullra något nämnvärt. Så det är nog nån slags vågel !

  SvaraRadera
 9. Jag HATAR snabeldraken!! Och det gör matte med. Jag tycker faktiskt synd om henne för hon säger att hon ofta överväger att låta dammråttorna och pälstussarna ingå i inredningen för att slippa dra runt på den där bullrande klumpen. Vad allt måste vi katter och våra stackars människor inte genomlida!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 10. Max & Måns - Kajsa gillar inte draken, men Maurice är vettförskrämd för den. Inte när det sover, men när den vaknar till liv. Huj, då finns det ingen röd/vit katt att se på MINST en timma.

  Findus, Isak och Rasmus - vi funderar på ett kattentat: draken skall dödas död! Vet inte hur än, men död skall den!!

  Gustav - tack för tipset. Skall dra mig tillbaka ovanpå frysen nästa gång - dit brukar jag dra när minisar kommer på besök.

  Nea - näe, vi förstår inte heller varför de behöver ett dammsugarmonster. Vill de ha något att släpa runt på kan de väl valla hund?

  Dui & Deco - borde inte vi katter kunna gemensamt få bort denna snabeldrake? Människorna suckar när de vallar den och vi vill inte bli jagade och uppätna. Vari ligger egentligen problemet? Det är väl bara att kasta ut den genom fönstret?!

  Renée, Buddha och Tufsan - älskar hunden den???!!! *stora ögon, tappade hakor! vicken galenpanna!!!

  Skorpan - har Skrutten försvunnit in i skogen! *chockade! Men det är ju hiskeligt hiskeligt! Där finns det ju barr å sånt. Och annat. Hoppas han kommer hem snart igen!

  Kjelle-bus - rullande ostgottisar... är de goda? vi har inte testat dem. Vi läskiga ostgottisar som vi gav bort för de var äckliga. Men de var inte rullande. vi tror nog att rullande gottisar smakar gottigare än annat gottis.

  Frasse - din matte har inte helt fel. Vi väntar på att någon skall lagstifta mot att döda dammråttor. Man skall vara snäll mot råttor. Möss får man däremot äta upp. Nån måtta får det vara på snällheten... Förresten, din matte kan väl snacka med någon av inredarna på tidningen och be dem göra damråttor trendigt?! vi vill nog vara trendiga om dammråttor är trendigt!

  nosgos, buff, gottisar å sånt
  M&K

  SvaraRadera