torsdag 16 juni 2011

Nu har vi hämtat oss!

Nu har vi hämtat oss. Från Sippos 10-års fest alltså. Ett (p)jamasparty som hette duga! Så mycket gottis, så mycket skoj! Och vi fick hälsa på Sippos fina hörn!! Och hans träd. Det har stärkt oss i vårt beslut att börja i säkerhetskattskolan! Vi vill verkligen ha ett eget hörn och ett träd. Och med den korkade, vörfirrade människan vi skaffat oss, så behövs säkerhetskatter. Vi jamar bara det... Tack Sippo och Tindra för en störtkulig fest!

Ute på balkongen sitter det ett gäng skator och retar Kajsa. Själv har jag tröttnat på skator. :-( De är ena jamarns retstickor bara. Dessutom har de fel storlek. Fåglar skall vara små och söta. Duniga. Inte lika stora som Maurice
nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar


Photobucket

6 kommentarer:

 1. JAMen vad avis jag är på att ni var på festen hos Sippo och Tindra :(
  Min nedrans korkade matte hade ju som vanligt stängt av datorn när hon åkte till jobbet.
  Så jag missade inbjudan :(
  Tur att ni återhämtat er nu i alla fall :)
  Jam gillar inte heller STORA fjäderkotletter , jag föredrar små med vippande rumpor :)
  Om matte ska pimpa min bur på denna utställningen ?? Nää det blir nog inget med det , men ett alldeles eget grönt burskynke det håller matte på och traglar med :)
  Hon blev lite sur innan när jag kutade iväg med allt tyg , förstår inte varför ??!!

  SvaraRadera
 2. Jag gillade också hörnan, många intressanta dofter där! Idag känner jag mig också helt återhämtad, men jag tog det ju också litet lugnt med myntan.
  Skator har vi just inga för tillfället, bara en massa STORA kråkor. Som ogillar mig, varför vet jag inte? Håller HELT med om att fåglar ska vara av högst koltraststorlek!

  SvaraRadera
 3. Visst var det kul hos Sippo. Vi har alltid så kul på våra fester. Vi trivs ju så bra tillsammans.

  När fåglarna är lika stora som katter blir man lite orolig så klart.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Kjelle - visst är det korkat av människor att stänga av datorn. Vi kan i och för sig sätta på och stänga av datorn själva. I alla fall Maurice, som trampat på rätt knapp ett par gånger, men vi får inte upp locket! Jamarns nedrigt av lillie att stänga locket på "lappen". Nästa fest FÅR du bara inte missa! Bäst att vi bjuder in dig till Kajsas 3-årskalas den 15 juli direkt. Utifall att matte stänger av datorn för dig...

  Gustav - precis!! Vi tror att det t o m är olagligt med så stora fåglar.

  Nea - mmm, sedan en skata flög in i fönstret och spräckte det, så har Maurice varit LITE på sin vakt mot stora fåglar...

  SvaraRadera
 5. Kung Sigge bugar, bockar och spinner i takt med att kan kramas tillbaka. Matte vinkar på eran matte...vink, vink.

  kraaam/caja med flock.....även Ester hund hälsar glatt ;-)

  SvaraRadera
 6. Skator är läskiga! Vofför blir de så stora för? I flugviktsklassen hade de kanske varit söta. Och skojiga. Kanske goda också? Vilka festkissar vi har blivit, allihop. Kurr och burr.

  SvaraRadera