tisdag 28 juni 2011

Midsommar - tjohoo. Näe! Midsommar suger!

Förra årets midsommar var jättetrevlig. Förra årets midsommar var lillie sjuk. Det gillade vi! Hon var inte sjuk i år. Så hon lagade mat, försvann MED MATEN, och kom inte hem förrän klockan alldeles för sent. Sen sov hon, försvann IGEN och kom hem och sa "huff" eller nåt och somnade. Så igår - rymde den rymningsbenägna IGEN. Och kom inte hem förrän efter femtioelftitolv och en halv timme. Idag är hon tack och lov alldeles slutförsvunnen och slutförrymd. Hon säger fortfarande "huff" eller nåt, men så länge som hon stannar i sängen så må det vara hänt. Hon KANSKE kan få flytta till den rulliga stolen sen. Men bara kanske.

nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
Photobucket

8 kommentarer:

 1. Hur förra MISSommar var har jag glömt.
  Jag var bara 2 månader gammal då och bodde hos min uppfödare med min mamma och syskon och mormor. Antar att jag busade ??!!
  Mina 2-benta var faktiskt HEMMA HELA MISSommarhelgen :)
  Men snart rymmer dom säkert iväg på upptåg igen :(

  SvaraRadera
 2. Det allra värsta i er historia är förstås att hon tog maten med sig!! Det hade möjligen gått an om hon dukat upp en härlig buffé för er innan hon sedan gav sig iväg en liiiten stund. Möjligen. När hon vaknar igen måste ni ha ett allvarligt med henne om vad som gäller i ert hem och en inneboendes skyldigheter!

  SvaraRadera
 3. era små bortskämda fyrbeningar...jag tycker att ni ska unna eran gulliga matte lite egentid för det behöver även mattar ;-) klapp och buff på nosen ;-) från Kung sigge med familj

  SvaraRadera
 4. Nä, nu... Är det inte nog att ens människa rymmer? Att MATEN dessutom ger sig ut på luffen är väl ändå droppen?! Hoppas att ni fick lite smaskigt mellan varven när lillie var hemma och huffade. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Visst är det fruktansvärt - försvinna, rymma MED KÄKET!!! Här har man kännt lukten av skaldjurspaj och allt möjligt. Inte för att vi hade velat ha skaldjurspaj och allt möjligt, men ändå! Man skall väl ha möjligheten att neka...

  Och vänner av ordning vill meddela att vi INTE är bortskämda. Vi är inte något skämda faktiskt. Varken borta eller hemma. Alldeles oskämda är vi. Egentid? Vi vet inte vad det är, men det låter inte bra. Våran lillie BEHÖVER INTE någon egen tid. Hon får nöja sig med att dela vår tid. Vi är väl inga tidsresenärer heller! Vad hon behöver är att stanna hemma, öppa tonfiskburkar, koka torsk, klia mage och massera tassar. Det är bra tid det. Vår tid. :-)) Kung Sigge borde sätta ner tassen lite oftare och tala om var skåpet skall stå. Åtminstone var tonfisken skall serveras... Stå på dig Knugen!

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar

  SvaraRadera
 6. HAHAHA!!! Matte får allt stanna hemma i fortsättningen!

  SvaraRadera
 7. Jag kan visst förstå att tvåbeningarna behöver ta sig en runda och umgås med andra tvåbeningar. Men att ta med sig all mat - där går gränsen! Sätt ner tassen och jama om för er matte att hon ska göra bot och bättring genom att öppna extra många tonfiskburkar och koka kilovis med torsk med ena handen samtidigt som hon kliar era magar för brinnande livet med den andra!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 8. Renee - visst ska hon stanna hemma! Och i alla fall ge fasiken i att ta med sig maten!!!

  Frasse - jo, här skall det bli ändring! Bot och bättring! Det är vad hon skall göra, den rymningsbenägna. Ta med sig all mat... *fnys

  SvaraRadera