onsdag 8 juni 2011

uhhhh, vicket party.....

Huff! Vi säger bara det!! Vi var på fest hos Gustav - han fyllde år. 12 år! Så det var ju en jamarns festilifestis och en mjausingens höjdartillställning! Massor av katter, inte en människa så långt ögat nådde, så vi kunde verkligen släppa loss! Hur mycket godsaker som helst att smaska i oss, dans, lekar, jakt... Ingenting saknades. Och *viskar* lite extra flytande serverades i rhododenronbuskarna för den som så önskade. Jag och Kajsa håller oss ifrån droger. I alla fall mynta. Och i alla fall tills vi upptäckte SKÅNE!!! Vi är från Småland, så vi är inte vana vid det skånska eldvattnet! Ujujuj. När vi skulle tassa hemåt framåt nattkröken var vi VERKLIGEN inte i kondition att tassa. Vi funderade på att ringa lillie och be henne hämta oss, men... Det bar emot - det gjorde det. Till slut bestämde vi oss för att lifta. Det gick bra det med. En liten omväg över Öland blev det, men Gustav skickade med oss en dunk SKÅNE och några muslingar, så vi hade en väldigt trevlig resa! När vi väl kröp in genom dörren var vi rätt fnissiga, trötta och vi kravlade oss upp i sängen, lapade i oss det sista i SKÅNEdunken och somnade. Inte för att vi vet vad det var för dag när vi vaknade, men det var ljust. VÄLDIGT ljust. Och ujujuj vicken skallebang!!! Det var inget annat att göra än att somna om igen. Och be lillie andas tystare. (Vi var nog lite allergiska mot något... Kanske den öländska luften??) Hon andas VÄLDIGT högt ibland...


Vi har faktiskt sovit sedan dess. Och kravlade oss fram i dagsljuset för bara en stund sedan. Nu är vi hungriga igen. Hungriga på bullar i sås. Och vi behöver vatten. Och torrisar! Och tonfisk. Och mera bullar i sås. Och mera sås. Och vi börjar längta efter nästa fest!

Tack Gustav för en jamarns trevlig och mjausingen så rolig födelsedagsfest!!!

nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
Photobucket

11 kommentarer:

 1. Fnissjam, vilken kväll det var.
  Skönt att höra att ni lyckades tassa ända hem!
  Nosbuff från Östgötarna

  SvaraRadera
 2. Men makrillar och braxar, fick ni åka via Öland? Vilken tur att ni fick litet skaffning med då, tänk om ni kommit hem hungriga. Det hade inte varit mycket till fest!
  Tyckte väl att era tassar såg litet runda ut efter ett tag. Tror ni det var Skånevattnet? Själv dricker jag det så ofta, har väl utvecklat nån slags toleransnivå. Men jag har ju funderat, för jag klarar mig inte utan.
  Ibland smygdricker jag när ingen ser. Man kanske borde gå över till lättvatten?
  Ni såg verkligen utpumpade ut på bilderna! Tur ni fick vila ut för lillie, även om hon andades för högt. Men hon var tydligen finkänslig nog att inte avkräva en redovisning av vad ni hade gjort? Det finns minsann de som gör det.
  Hoppas ni får något gott i magarna och mår prima i morgon!

  SvaraRadera
 3. Mjausingen, vilken vådlig hemfärd ni fick. En avstickare till Öland? Tur att svanskompassen intog hemåtriktningen efter det. lillie hade nog blivit fundersam annars. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Mjau så mycket kul bus ni har haft det. Inte så konstigt att ni blir helt utslagen efter den fartfyllda händelserika dag och vill bara sova sen, så söta ni är på bilderna. , kurr kurr.

  Jag gissar att ni sover gott nu, natti natt, NosPuss! :)

  SvaraRadera
 5. M&M - hehe, ja det var ett rejält jamasparty!!! Ni hade ju ännu längre hem. tur att ni är vana vid att tassa långt!

  Gustav - tack igen för skaffningen! Vi längtar redan efter SKÅNE, så nog är det starka doningar alltid!!! Vi tror att vattnet här uppe på berget blir svagare. Det måste ju rinna uppför och det är ju jobbigare än att rinna nerför...

  Stationskissekatterna - jo det var tur att vi kom ifrån ön. Ett tag trodde vi att vi var på Visingsö, men det så lite större ut...

  Felix - ja, du skulle varit med på festen! Den var jamarkul och det roligaste vi gjort på mycket länge! Tjoohooopp!

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera
 6. Ja tykkade oxå att Gustavs fest va jamarkul! Å de jorde inge att Lilja vann tallklättrartävlingen... fast hon e tjej... ehrm, ja jamar, ja hade ju nyklippta klor å så, å då e're inte lett å klättra. De starka vattne hållade ja mej ifrån för sekerhets skull, för ja skulle ju ta tass om alla noviserna på vägen hem hit. Vi bor vi Vänern så de va en rätt lång resa för oss oxå... tur att vi e så bra på å jaga allihopa!

  Men vafför e inte våran blogg me i eran lista? *hänger me huvet* Ja som e så trevli?

  Tass från Conny, sekerhetskatt.

  SvaraRadera
 7. Ojojoj, verkar som ni partade loss ordentligt. Själva var vi hemma och firade Skruttens 11 års dag i lugn och ro. Lite tonfisk och gottisar blev det.

  SvaraRadera
 8. Conny - jo visst är du trevlig, du har kanske inte varit här förut, det är antagligen därför du inte finns med på blogglistan

  Skrutten & Skorpan - Grattis i efterskott Skrutten! 11 år! Bugar och kurrar, hurrjam hurrjam kurrjam kurrjam!!! Tonfisk och gottisar är jättebästa presenterna!!!

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera
 9. Conny - jag kollade just, men din profil är inte tillgänglig, därför kan jag inte länka till den.

  SvaraRadera
 10. Vi var också helt däckade. Lite ont i pälsen hade vi dan efter. Blev nog lite väl mycket mynta där ja... Simba jamade nog för första gången i sitt liv att han aldrig skulle röra myntan ingen. :) Det vet vi ju alla hur det kommer att gå :D

  Nosgos

  SvaraRadera
 11. hehe - det var nog tur att vi inte gillar mynta... Det räckte med SKÅNE för vår del... Fast nog skulle vi vilja ha lite mer. En dunk eller två om dagen t ex. Man kanske kan importera???

  SvaraRadera