fredag 10 juni 2011

Viktigt meddelande!

Viktigt meddelande om Gustavs Leverkorvsgranne-Med-Hatt!

Härmed meddelas att det enda som finns att hämta hos Gustavs Leverkorvsgranne-Med-Hatt är mögliga torrisar. Och ruttet vatten. Från säker källa har vi att en Leverkorvsgranne (dock utan hatt) har bosatt sig 1 km norr om Korpilombolo och söker inkräktare kattbesök. Speciellt skånskt kattbesök.
Med vänlig hälsning och hopp om en trevlig resa
Photobucket

7 kommentarer:

 1. Det var det BÄSTA jag läst på länge! Ni är verkligen RIKTIGA kompisar! Ska printa ut ditt meddelande och sätta upp det ÖVERALLT här. OM han skulle missa ditt meddelande här, menar jag. En sak är säker, om inkräktaren aldrig mer visar sig här, är det helt och hållet ER förtjänst!
  Mjauar Gustav med tassapplåder och tacksamhetssvans

  SvaraRadera
 2. Men vilket lysande sätt att få inkräktaren att söka sig nya tassemarker! Vem vill gå på en diet av mögliga torrisar när det finns Korpilombiska leverkorvsgrannar att söka sig till? :D Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Mycket bra tassat! Gustav kan dela ut det som flygblad på sitt Område.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Tack! :-))

  Vi tänkte såsom såhär: Inkräktaren måste ju läsa åtminstone Gustavs blogg, eftersom han kommit på att det finns en Leverkorvsgranne-Med-Hatt. Hattbeklädda Leverkorvsgrannar växer ju inte direkt på trän. Vilket är lite synd. Vi skulle gilla ett sånt träd!

  Hoppas att ni alla har en fin lördagskväll! Själv tänkte jag tvätta svansen.
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  Maurice

  SvaraRadera
 5. Vilken jamarns umärkt ide' att locka bort inkräktaren hos Gustav med hjälp av en annan Leverkorvsguube :)

  SvaraRadera
 6. Supersmart! Om detta har önskad effekt innebär det ju att en enorm börda lyfts från vår käre Gustavs axlar. Tänk att slippa allt övertidspatrullerande, tänk att äntligen få ro att ligga och slappa i timtal utan att behöva oroa sig för leverkorsstölder.
  Hurrjam för denna lysande idé!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Tack - vi hoppas verkligen att det fungerar! Det är ju inte rättvist att Gustav skall behöva försvara både sitt revir, två systrar, en matte och en husse OCH en Leverkorvsgranne-Med-Hatt mot en leverkorvsgranneinvadör!

  SvaraRadera