lördag 16 juli 2011

Nu SKA alla kunna kattentera - annars börjar vi morra...

Vi har ändrat reglerna för hur kattentarerna kan ges - nu skall alla, inklusive anonyma kunna kattentera. Det snubblar förmodligen inte in så många knäppgökar här och om det börjar göra det, så får vi ta och tassa över den bron, när vi kommer dit.

Vi har "lite" ont i pälsen idag. Speciellt i morrhåren... De som finns kvar... vi hade jamarkul och hoppas att ni hade det också! Vi skall ta och kolla kattentarerna sen, först behöver vi nog sova lite till. Huff.
nosgos å allt det bästaste (dentisar skall vara bra mot huvudvärk sägs det...)
Photobucket

15 kommentarer:

 1. Hurra, nu kan vi också lämna en kattentar! *kurr* Vi jamar glatt grattis i efterskott till söta Kajsa och tackar för den jamartrevliga festen. Vi är också lite pälsömma fortfarande.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Kolfart testar att kommentera.
  Mjaaaaaaooooooooo!

  SvaraRadera
 3. okej jag testar jag med och det Funkar!!!

  SvaraRadera
 4. Mjaooooo! Äntligen kan vi kommentera! Skorpan tackar för den jamar trevliga festen igår. Han kom hemtassande framåt morgonen, storögd (det var ju hans första kattparty) och fånigt flinande och pratandes om "söta, söta" Kajsa. (jag tror han är kär)

  Tyvärr kunde inte jag (Skrutten) komma eftersom jag har problem med mina tassar. Jag hoppas dock att dom nyfiskade abborrarna och makrillen i tomatsås som jag skickade med smakade gott.

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för det häftiga partyt! Men jag åt nog lite mycket torsktårta för idag har jag varit lite "trött" och det gör lite ont i morrhåren. Men kul var det!!!

  SvaraRadera
 6. Jam Jam etta tvåa!!
  Fungerar bra! ;-)
  Tack för igår.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Sambo och Roxy16 juli 2011 23:47

  Vi testade med telepati istället för kommentar för att förmedla GRATTIS och TACK för en trevlig fest!! Funkade det?
  Nosbuffar

  SvaraRadera
 8. Alice - vi också! haha! vi har varit VÄLDIGT lugna idag... och tysta... Fast - det var det värt! Snacka om att vi alla är partyanimals!

  Kolfart - wiiiiii!! Jippie!

  Maya - vi gav upp med att försöka få blogger att laga det som är trasigt. Kommer det några knäppgökar och kattenterar, tja, då får vi hitta på något annat. Godkänna varje kattentar t ex eller nåt. Mår du bättre nu?

  Skrutten - det var ju synd att du inte kunde komma! Hoppas att tassarna fungerar snart igen. Är de pyskologiska, som Kajsas? Det kan vara problematiskt ibland... Tack så hemskt mycket för abborrarna och makrillen!! Det var såååååå gott!!!! abborre - det är lyx det!!! Och makrill i tomatsås... nomnomnom

  Vad kul att Skorpan roade sig kungligt och Kajsa rodnar nu om hela nosen och skickar extra buffar till honom. Både Kajsa och Maurice är rätt toleranta och frisinnade - och även om de är ett troget par, så tycker båda det är roligt att flirta. Maurice t ex har ett extra gott öga till Nea och Deco... Och Kajsa, ja hon skvallrar inte om vilka hon tittar lite extra på *fniss.

  Shiva - haha, ja torsktårta kan lätt ge ömmande päls. säger vi i alla fall (kan lillie skylla på ärtor när hon varit ute och busat, kan vi skylla på torsken). Här har det ömmat lite överallt hela dagen och natten och först nu börjar vi känna oss som katter igen.

  Max & Måns
  Tack själva för att ni kom och gjorde festen så trevlig! Och så bra att kattenterandet fungerar nu. Vi var oroliga att även detta skulle krångla... blogger... suckjam... Fast att byta är krångligt, det också...

  Telepati funkar alltid mellan katter!!! alla grattisar kom fram och likaså alla tack! Tack själva för att ni kom och hade trevligt med oss!

  Nosgos å allt det bästaste till er alla!
  Kajsa & Maurice

  SvaraRadera
 9. Klart man behöver extra dentisranson efter ett partaj! Det var det bästaste vi har hört på länge. Tack för en trevlig fest. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Tack för det PAWsome PARTYT !!!
  SÅ kul att träffa alla :)

  Matte säger att vi har inställningen på att alla kan kattentera , men att vi ska godkänna alla kattentarer innan dom syns.
  Då har man ju kolla på ev. "knäppgökar" :)
  Inte många kattentarer som vi inte publicerat, tror det är 2 ?! Åh då har det varit kattentarer med reklamlänkar till misstänkt konstifika sidor.

  SvaraRadera
 11. Stationskatterna - vi har upptäckt att dentisar är bästa sättet att kurera "ont-i-pälsen-dagen-efter-kvällen-före". Tack för att ni kom och gjorde festen så skoj!

  Kjelle - vi hoppas på att alla knäppgökar håller sig till fågelbloggar och inte läser kattbloggar! Skulle de börja flyga in här och lämna spår efter sig, så får vi nog göra som er och kolla alla inlägg. Förhoppningsvis vet alla att man inte skall klicka på länkar från någon som man inte känner.
  Tack för att du kom och gjorde festen så rolig!!

  nosgos å allt det bästaste
  maurice & kajsa

  SvaraRadera
 12. Mjau, det var fler som hade lite ont i pälsen efter det hellyckade partyt på berget...!
  Tassade en kommentar på förra inlägget men den verkar inte ha kommit fram, så det har väl varit lite krångel. Men här kommer ett jamarstort tack för härligt hålligångande, underbara värdar,värdinnor och gäster och så alla delikattesser förstås! :D
  Tassklappar till er alla!
  Tassnot: Så bra med det nya kattentarsstsystemet, nu kan vi lämna vår vanliga blogglänk. Hurrjam!

  SvaraRadera
 13. "Jippi" det går ju! Det var så kul med fest och att träffa alla! Gör en liten extra svansdans för att vi kan kattentera! Nosbuff

  SvaraRadera
 14. Ojjam, det är knappt jag återhämtat mig än efter partyt! Matte funderade ett tag på att ringa vettisen, för jag orkade knappt röra på mig när jag kom hem. Hade ju ätit så magen stod ut åt alla håll, och dansat så tassarna var alldeles ömma. Men när jag hörde henne nämna vettisen skärpte jag mig så länge som hon såg mig. Sen gömde jag mig i växthuset och fortsatte sova. Det var den bästaste festen! TACK!

  SvaraRadera
 15. Vad skönt att det fungerar med kattentarerna! Och konstigt nog så verkar våra "bli-utloggad-när-man-minst-anar-det-problem" också vara över, så det är nog något väldigt stort fel som är trasigt med blogger! Önskar att det hade normal support :-((

  Så kul att ni alla gillade festen - vi hade mjausingens så kul!!!

  nosgos å allt det bästaste
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera