onsdag 6 juli 2011

Ojojojojoj!!! OJ!!! Presenter från Kjelle-bus!!


Tänka sig - Kjelle har ett eget vykort! Inte undra på att han blev champinjon!!! Det är nog bara champinjoner och kattareller som får egna vykort!!

  Kajsa slängde sig upp förstås för att se vad som fanns i paketet!
 Genast hittade hon ena musebusen!!! Åhhhhh vilken musebus!!!
 Kan inte komma över att Kjelle har ett egen vykort... Så jamarns stiligt att det inte är klokt!!!

  Såååå fiiiin!!! "Kom så kom så, lilla fina musebusen SÅ SKALL JAG DÖDA DIG OM OCH OM IGEN!!!!!" *bita, riva

 Och inte nog med att det fanns en musebus och ett Kjellebusvykort! Det fanns en STOR påse gottis och en musebus till!!!
 Maurice, som brukar vara rätt svårflörtad när det gäller musebusar ÄLSKAR sin lilla musebus. Virkade musebusar är definitivt bästa musebusarna. Och OM det finns mynta i busarna, så måste det vara av en alldeles speciell sort, för ingen av oss är speciellt intresserad av mynta, men här visade vi LIIIIITE intresse av att gnida i oss lite lukt. Eller så är det själva virkningen och garnet som är så förföriskt!!

 Snacka om gott gottis!!! Kycklingmackor!!! lillie undrar var Matte hittat gottiset! Hon misstänker att det är något som bara säljs på utställningar eller som måste specialbeställas...
 lille musebusen... döööööööööööö!!!!
 nomnomnom - sicket gott gottis!!!

 Det här är bättre än alla små bruna fjärilar i hela världen!!! Tack snälla goa Kjelle-bus för våra fina presenter!!!

hur mycket nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar som helst
Photobucket

9 kommentarer:

 1. Wiiii så kul att ketet kom fram så fort :)
  Kul att ni gillade dom virkade musebusarna , matte säger att hon köpte dom på utställningen i Trelleborg. Det var till förmån för nåt katthem (som givetvis matte glömt namnet på !!!).
  Matte hälsar att det där gottiset är köpt på GE-Kås i Ullared av alla ställen :)

  SvaraRadera
 2. Tänk att få en massa presenter, bara sådär! Och av självaste champinjonen! Det kanske till och med luktade litet Kjelle Bus om grejerna? Ni är ena riktiga lyllisar!

  SvaraRadera
 3. Mumma ju. Den där godispåsen såg hur god ut som helst!

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Vilket fint paket ni fick!

  SvaraRadera
 5. Ååå, vilka fina presenter! Virkade möss ger säkert extra bra klogrepp när man busar. Godiset har vi aldrig sett, men det såg väldans smarrigt ut. Och tänk att Kjelle Bus har egna vykort. Vill ha! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Mjau och jubeljam, vilka fina grejor Kjelle skickade! Förstår att ni blev alldeles till er. Jamar med Findus och Co om att virkade musar ger bra klogrepp.
  Kul att se så många fina bilder på er också!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Jisses, vilken superfin vinst!! Virkade möss har jag aldrig stött på. Borde kanske be matte virka ett par stycken. Hon är rätt så haj på det där med garn. Jag brukar hjälpa henne att nysta, men hon säger att jag inte är så bra på det. Blir ju bara trassligt, säger hon. Pfffuit! Mjukt och roligt blir det.

  Jag kan riktigt lukta hur gott gottiset är! Snygga bilder!
  Nosigosi från
  Queen Shiva

  SvaraRadera
 8. Kjelle - GeKås nästa alltså. Jamarns gott gottis! Och musebusarna är FORTFARANDE roliga säger Maurice, som i vanliga fall leker med tussar. Vi tror att det är den låga vikten som gör att han tycker de är så kul! Kajsa brukar ju gilla möss, så att hon går omkring med en Kjelle-bus-mus i munnen är inte så konstigt :-))

  Gustav - det gjorde det säkert! Champinjondoft! Lyllosar, det är vi det!!!

  Om vi får lillie att åka till GeKås, så lovar vi att köpa gottisar till dig också! nu skall vi bara få dit henne. Hon är lite rädd för Ullared. Hon säger att där är de vansinniga och river och sliter i långa köer. eller nåt.

  Nea - nomnomnomnom kycklindsandwich... nomnomnom

  SvaraRadera
 9. Renee - ja och vi skall inte glömma att alla sakerna kom i en vadderad påse! Vi gillar vadderade påsar, vi!!

  Findus, Mysak och Kvittermissen - bäst av allt är att mössen inte väger någonting alls. Nästan. Och att man får små garntufsar i munnen när man tuggar på dem. Nomnom. Vi är också avis på Kjelle-bus som har eget vykort! Vi tror att man måste vara champinjon eller kattarell för att få eget vykort!

  Frasse - de virkade mössen är precis lagom att bolla med och man behöver bara sträcka ut en klo, så sitter den lille rackarn där. :-)) Det där gottiset... det är gott gottis det!!!

  Drottning Shiva - gör det!! Be matte virka!! De är jätteroliga!! Den ena har dessutom knorrig svans! Och gottiset - det luktar verkligen kyckling!

  nosgos å gottisar (från GeKås), nosbuff å virkade råttisar!
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera