fredag 1 juli 2011

Kanske får vi besök?

Det är klabbigt, kletigt, kvavt och uschigt. Vi blir på dåligt humör och tjafsar om småsaker. Vi tror att vi får besök av Åskar i natt. Vi brukar bli tetiga då. lillie säger att Åskar gärna får hälsa på i natt - hon sover så bra då. Konstiga människa! Vi sover inte alls bra när det dundrar och blixtrar. Inte så att vi är rädda, men... Nog är det svårt att koppla av, alltid.

Annars har det inte hänt så mycket här. Vi snodde en jordgubbe - mjausingen vilka stora fläckar det blir om man dödar en jordgubbe i soffan! Mjausingen vad sur en lillie blir om man dödar en jordgubbe i soffan. Hon är så känslig, lillie. Och hon har ingen humor. Vi tycker att det är jamarns skojsigt med en död jordgubbe i soffan. Hon kunde gett oss alla jordgubbarna, då hade vi tassat sönder dem också. Då hade hon kunnat göra jordgubbsvin. Eller sylt. 

Nåjam, det är såna smällar man får ta. Hoppas att ni har en skön kväll, med fredagsmys och allt. Vad brukar ni göra för fredagsmys förresten? Något speciellt gottis? Extra bus? Extra gos? Vi får frukost även på kvällen när det är fredag. Det känns jamarns lyxigt. Kvällsfrukost. Idag var det tonfisk. Nomnomnom.

Näe, bäst att gå och kolla i fönstren om Åskar är på väg hitåt. *morrar åt Åskar utifall att han hör.

Nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar

Photobucket

3 kommentarer:

 1. Här är det varken klabbigt , kletigt eller kvavt.
  Bara mulet och mörkt , så här kommer nog inte Åskar på besök inatt ?!
  Min 2-benta är bestämt lika knepig som er , för hon sover okså jättegott när det mullrar och blixtrar.
  Känslig människa som inte gillar döda jordgubbar i soffan !!!
  Var ska man annars döda dom ??
  På en ljus matta kanske :)
  Mitt fredagsmys har idag bestått av bad med matte och efter det så har jag blivit fluffad med hårtorken. Jag ska ju ställas ut på söndag igen. Får se om ni känner igen mig på slndag kväll ?? För jag kanske förvandlas till en Champinjon på den däringa utställningen :(
  Natti Natti på er !!!

  SvaraRadera
 2. Bad???? Fredagsmys????? Fluff med hårtork?????? Champinjon???? *snyftar, vi vill ha kvar Kjelle! Vi vill inte ha nån jamrans champinjon. Tänk om någon steker dig med lök och har dig på mackan?????

  Fluffar du upp matte också? Hon behöver säkert också bada och bli fluffig!

  SvaraRadera
 3. Jag har tur, ingen av mina djur känner av årkan! Mjau på er!

  SvaraRadera