söndag 10 juli 2011

Vi har torskat!

lillie rensade ur frysen igår - jippie!! Det betydde att hon var tvungen att koka torsken som hon gömt där. Tjooohooo!! Vi gillar frysrensningar, vi!! Torsk både igår kväll och idag. Wiiiiiii!!!! nomnomnom.

Sen läste vi i Sixtens blogg något som verkligen stannade kvar i hjärtat. Sixten är en cool kisse, han äger en präst och har väl uppfostrat denne ganska väl. Men, ibland så försvinner prästen och överger Sixten. Läs om saknaden, mystiska bandybollkattvakter och om återseendet här. Vi nickade och jamade instämmade genom hela texten. Ja, inte för att vi har en präst, eller bandybollkattvakter (vi har antingen en Benny eller en Saul och de är INTE bandybolliga för fem öre), men... ja ni fattar vad vi jamar.
nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
Photobucket

6 kommentarer:

 1. Wohooo PARTY hemma hos Kajsa och Maurice för ni bjussar väl nu när ni har torskfrossa va?

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Jam undrar det samma som Nea o Simba = Är det torskfrossa hemma hos er nu ??!!
  Verkar vara en cooling den där Sixten och jag känner igen mig precis !!!
  Fastän jag inte heller äger en präst eller har haft en Bandyboll som passat upp mig när matte o husse varit borta.

  SvaraRadera
 3. Frysrensningar låter som något riktigt, riktigt bra. Undrar om man behöver göra godisskåprensningar med jämna mellanrum? Det vore synd om något blev för gammalt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Mjau, jag blev så gripen av Sixtens öde att jag har svårt att jubeljama över er fiskelycka. Men jag ÄR väldigt glad för er skull, det är jag.
  Men håller alla tassar för att Sixten snart blir glad igen!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 5. Har nu påjamat för matte att det EVIGHETER sen hon städade frysen. Jag är helt säker på att det ligger nån fisk och skräpar i ena hörnet.
  Och tack för tipset att kolla Sixten, har inte hälsat på honom förut!

  SvaraRadera
 6. Så klart vi bjuder på torsk!! Det gör vi alltid - och glöm inte bort Kajsas fölseda den 15:e. Då blir det fest. lillie har lovat bjuda på en JÄTTESTOR torsktårta som räcker till alla. Och hon skall naturligtvis hålla sig undan. Berget blir lilliefritt, grannhundarna är borta och vi har hela berget för oss själva! Vi funderar på att dra ett rör ner till Skåne för att pumpa upp Skånevattnet...

  Frysrensningar är mjausingens trevliga! Det tycks alltid finnas bortglömda gottisar där!

  Vi hittade Sixten för ett tag sedan och fastnade för hans sätt att uttrycka sig - det märks att han tänker mycket och länge på saker och ting och hans tankar stannar kvar hos en länge! En riktig djuping, han Sixten! Kanske därför han valde att äga en präst. En rockande lillie hade nog inte funkat där...

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera