lördag 13 augusti 2011

Bra sjukt!!

Vi har det bra! Jamarns trevligt faktiskt! lillie är nämligen sjuk. I början var det jobbigt, för då hostade hon så vi inte kunde sova, men sen hon fick antihostmedusin så blev det rätt bra. Eller hon mår inte så bra. Säger hon. Men vi tycker att hon är bra. Hon ligger stilla i sängen, varma täcket har dykt upp igen, hon springer inte alls runt, rymmer ingenstans och protesterar inte när vi slickar av smöret på mackan eller går iväg med en skinkbit. Enda nackdelen är att hon är lite dålig på att blogga. Och kasta dentisar. Men extra bra på att ligga still. Och kramas. Bara hon nu inte börjar hosta igen...
Photobucket

7 kommentarer:

 1. Åh mysfaktorn är inte helt fel när ens 2bening är sjuk. Man kan passa på att fylla upp goskontot rejält då.

  Hoppas också att hon inte börjar skrämmas genom att börja hosta igen.

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Det låter som om ni har det rätt bra, när nu antihostmeducinen börjar ha effekt. Hoppas att lillie också mår lite bättre! Fast, även om hon mår bra, kan ni ju få fortsätta slicka smöret från mackorna tycker vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Matte undrar om ni kan skicka hit lite sån där dämpande medusin. Hon vill visst prova om det funkar på mig ??!!
  Hoppas Lillie kryar på sig snart även om det betyder mindre gos i sängen för er missar :)

  SvaraRadera
 4. KryaPåDejJamKram kommer här till Lillie! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 5. Ibland har ni tur, men om jag nu håller alla klorna för att lillie ska bli bättre, så bli inte ledsna. Då kan hon orka kasta dentisar också. Fast jag hoppas att ni tar hand om henne nu och ligger stilla så hon inte blir kall - trots varma täcket.
  Skickar lite nosbuffar till lillie också, men mest till er
  Queen Shiva

  SvaraRadera
 6. Nea - näe, vi hoppas det med. Hosta är INTE kul!

  Findus, Mysak och Rasmus - hmmm, slicka smöret från mackor verkar bara funka när hon är sjuk. Knostigt är det. Vi tror att anithostmedusinen har något med detta att göra! Fundilerar på om man kan SMYGA antihostmedusin i människor utan att de hostar. Så de alltid slöar och delar med sig av mackorna.

  Kjelle-bus - haha, undrar just om den dämpar Kjellebusar! Vi tror inte det. Vi läste på innehållsförteckningen och det stod ingentinken om Kjellebusande där.

  Wikki - lillie hälsar och tackar för kryapåsigjamkramen!

  Queen Shiva - lillie hälsar och tackar, och vi är väldans stilla och gosiga! :-))

  nosgos å gottisar till er alla

  SvaraRadera
 7. lagom sjuka mattar och hussar är bra. Mycket gos och ok med lite smör osv. Vi skickar spinnhealing till lille för att hjälpa er lite på traven,det är ju mycket jobb med sjuka tvåbeningar. Nosbuff

  SvaraRadera