måndag 15 augusti 2011

Fel medusin

*suckjam, Vi tror att lillie fick fel medusin. Vi tror att hon fick hostmedusin istället för antihostmedusin. Hon hostar. I ett. Vem kan man ringa och klaga hos? Abbeteket? Kanske kan man få ett badkar med antihostmedusin, som man kan putta ner henne i. Det är ju stört omöjligt att sova! Det flammar något inne i hennes lungor. Det är därför hon hostar så, säger hon. Vi tycker att det är skräp. Så mycket vatten som hon dricker borde elden slocknat för länge sedan.
*sitter på stolen och tittar strängt!

Photobucket

11 kommentarer:

 1. Vad jobbigt för er! Fast litet synd om lillie också...Hon får väl gå till stickisen om hostan bara håller på. Så att ni får sova på nätterna, menar jag.

  SvaraRadera
 2. Stackars lille och stackars er, sömn som nästan är det viktigaste för oss katter. Skicka iväg lillie till sticktanten igen. Vi skickar lite spinnhealing och hoppas att det hjälper.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Men stackars er! Hur ska ni kunna sova när det flammar i lillies lungor? Kan ni inte kan säga till henne på skarpen att sluta att dricka den där hostmedusinen?
  Hjälper det kanske att slicka lite på henne och att hålla henne varm??
  Hälsa lillie att både matte och jag vill att hon blir frisk meddetsamma.
  Queen Shiva

  SvaraRadera
 4. Det är ju hopplöst att sova när ens människam hostar hela tiden. Precis när man har lagt sig till rätta och börjat kattlura så väcks man och skräms halvt ihjäl. Jamar som Dui och Deco, ni får skicka iväg Lillie till sticktanten igen så att ni kan sova ordentligt. Vi skickar över lite kurrterapi och spinnhealing under tiden.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Det låter inte bra, det där. Inte för er, och inte för lillie heller förstås. Ni skulle nog behöva få sova ordentligt allihop. Vi hoppas att det snart är bättre. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Här är det jag som står för oväsendet på nätterna ;-)
  Hoppas eran Lillie får ny medusin så ni kan sova ordentligt på nätterna !!!

  SvaraRadera
 7. Fyjam, så jobbigt för er alla. Man undrar ju om det har blivit en missuppfattning men inte kan väl läkarna tro att någon vill hosta MER i stället för mindre? Fast man vet aldrig när det gäller tvåbeningar...
  Hoppas hostan blir bättre snart, med eller utan medusin!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 8. Hoppas du får hjälp Lillie...snart...för inte kan det vara bra att störa kissornas nattsömn på det viset...

  Krya på dig kramar i massor/caja med flock

  SvaraRadera
 9. Ett badkar med hostmedicin låter ju helt rätt. Då kan ni sitta bredvid och hålla matte tassen.

  SvaraRadera
 10. Stackars matte, usch för att ha hosta på sommaren. Krya på dig önskar Suzanne och trion

  SvaraRadera
 11. Tack för alla goa ord. De piggar upp oss allihop, ska ni veta! lillie var hos humanisen och fick mer medusiner och så tog de kort på hennes lungor. De ville väl se hur de flammade antar vi. Nu hoppas vi att hon skall bli åtminstone LITE bättre (dvs sluta hosta). Hon får gärna vara så där trevligt sjuk som hon var i början.

  nosgos å gottisar,
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera