torsdag 18 augusti 2011

Jamarns liv fortfarande!

Här hostas det och nyses fortfarande. Fast hon bråkar aldrig om mackorna, ställer undan koppen med citron/ingefärste (bläääääääh urk och tvi vale!) och ser rätt ynklig ut, så vi har återgått till sängen. (Eller, Maurice har gjort det - han tyckte mest synd om henne. (Pfffffft *inflikar Kajsa. Han vill sova i sängen och få hålla tassen, så han lider när hon hostar och öron ligger platt bakåt. Men... den fjanten får hålla tassen och kan sova bättre. lilliegrisen!... pfffft.) Kasja har också återkommit till sängen, men hon ligger nere i ena hörnet och kan slinka ner på golvet när hostandet börjar.... Lungor som flammarterar är jamarns så irriterande!
nosgos å gottisar
Photobucket

12 kommentarer:

 1. Vá jamar Lillie ??!!
  Nu börjar jag minsann bli riktigt orolig !!
  Puh nu läste jag att hon fortfarande hostar och nyser :)
  Har inte Lilie hittat någon medusin som fungerar ännu ??
  jamarns sicket skit :(

  SvaraRadera
 2. Stackars Lillie som har ont i lungorna. Men det är då en jamarns tur att hon har er som tar god tass om henne och ser till att hon snart blir piggelin igen. Mycket nosgos å gottis å sånt behöver hon nu.
  Tassen!

  SvaraRadera
 3. Men att det inte går över någon gång. Stackar lillie. Det blir ju inte så mycket av lekandet och busandet tillsammans med matte om hon är sjuk.Ni får ta tass om henne så att hon piggar på sig. Spinnhealing från oss.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Kjelle - tänk vad det hade varit bra om hon kunde jama! Åtminstone FÖRSTÅ jamiska. Hon fick en massa nya medusiner när hon var hos humanisen härom dagen och vi hoppas att åtminstone några av dem hjälper mot hostan. Annars kan hon gott vara lite sjuk det är bara trevligt!

  Kolfart - ja, visst har hon tur, den sjuklingen! Jag (Maurice) har offrat mig och återgått till att sova i sängen. Trots att hon hostar. Kajsa offrar sig ibland. Men hoppar ner så fort lillie börjar med sin olåt. Hon är en mes. Och så kan hon sova utan att hålla tassen... lillie tackar för allt nosgos och vi har tagit tass om gottiset *fniss

  Dui och Deco - näe, det verkar ta tid det där med lungflamberingen. Det är väl för att hon inte mår så bra när hon mår bra om man så jamar. Nå, hon blir nog bättre - bara hon slutar låta så mycket!

  nosgos å gottisar, tack, puss&kram och alltihop från oss alla tre!

  SvaraRadera
 5. Det var en rackarns envis hosta! Matte hälsar, att det är grymt jobbigt att hosta så länge. Man får träningsvärk i magmusklerna och rävbenen kan göra ont, bortsett från allt det andra när man är sjuk. Kolla noga så att det inte finns rävar eller ben i sängen! Vi hoppas verkligen att lillie blir bättre snart. (Fast mackorna borde ni få ha för er själva ändå.) Krya på dig-kurr och burr.
  Ps. Matte tackar för tipset om bokbörsen!

  SvaraRadera
 6. Det är ju positivt att hon inte bråkar om mackorna men fy så jobbigt att försöka sova bredvid en som bara hosta hela tiden Fast det är klart det är ju mysigt att hålla tassen.

  SvaraRadera
 7. Det var då en dum hosta som inte kan ge sig av nån gång. Snart får ni sätta in era magiska tassar. Ni vet, trampa sju gånger, buffa tre, i fem minuter. Har jag för mig att det var? Själv ska jag göra en kraftöverföring, ska vi bestämma klockan sju i kväll, så kan ni ta emot och sedan ge lillie i lagoma doser? För nu måste hon bli frisk så ni slipper bli störda hela tiden!

  SvaraRadera
 8. Har ni provat ett beställa tid till veterinären...för egen räkning då alltså...ni måste ju få sooova små kissor ;-) *fniss*/Röde Ragnar

  Och Lillie...krya på digkramar i massor kommer med cyberposten från skåne till dig/caja

  SvaraRadera
 9. Men jam då! Får skicka lite extra spinnhealing härifrån så ni får sova lite mer snart.

  Krya på sig Lillie.

  Nosgos

  SvaraRadera
 10. ojojoj, hoppas eran människa kryar på sej snart!

  Ni får ge lite x-tra kloterapi och nosbuffar

  SvaraRadera
 11. Ojsan då! Ni skulle höra vår matte när hon nyser! Tänk Busan piper varje gång matte exploderar. Busan har jamat till oss grabbar att hon får ont i sina små söta kattöron när matte tjoar och tjimmar!

  Skojsigt att ni tassade in till oss! ♥

  Kurreli-svans-vift från Bröderna Bus & lilla Busan

  SvaraRadera
 12. Stationskissekatter - vi letar igenom sängen varje dag, men hittar inga rävar. Däremot hittar vi ben. 10 stycken. Vi frågade om lillie ville att vi skulle plocka bort åtminstone 2 av dem, men det tyckte hon var lite onödigt. Och hon har kanske rätt, för det verkar som om antihostmedusinen börjar hjälpa nu. Nu skall bara de förjamade flammorna i lungorna släckas. Misstänker att vi får offra lite av vårt vatten...

  Skrutten & Skorpan - jo, Maurice i synnerhet vill gärna hålla tass när han sover. Eller hålla nos (dvs "gömma" huvudet i lillies hand). Håll sporrarna nu för att hostan inte skall komma tillbaka!

  Gustav - det där verkar ha fungerat!!! Jippie! Tack för kraftöverföringen!

  Caja och Röde Ragnar - lillie säger "tack gullhöna och "lillkisse"!!". Vi funderade ett tag på att ringa vettisen och be om öronproppar, men vi ångrade oss. Vettisar har stickiga prylar istället för tassar och de hade förmodligen inte kunnat låta bli att sticka oss. Vi tror att vettisar har stickmani.

  Nea - tack gullet! Din spinnhealing är effektiv!! Hon är nästan helt tyst nu. :-))

  Maya - tack!! Vi tror att hon är på väg att bli bättre nu. I alla fall är hon tystare! Så här sjuk kan hon gott vara för jämnan: då rymmer hon ingenstans utan ligger snällt kvar i sängen och gosar! Tack för kloterapin och buffarna. De hjälpte!!!

  Br Bus och lilla Busan - exploderande människor är ett otyg!!! brrrr! Öronen krullar ju ihop sig av blotta tanken!!

  nosgos å gottisar till er alla
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera