måndag 8 augusti 2011

En sur dag.

Åskar har varit här idag. Och regnet vräkte ner. Nu lyser visserligen solen utomhus, men här inne är det rätt "molnigt". Vi har bråkat mest hela dagen. Självklart var allt den andras/andres fel. Han puttar bort henne från goseplatsen, hon tränger sig på. Han vill vara ifred. Hon vill tetas. Han rörmokar. Hon är i vägen. Han tar för mycket plats. Hon är i vägen. Båda vill kela med lillie samtidigt. ENSAMMA! Han är en fåntratt. Hon är en fjantefia. Han tog hennes musebuse. Hon petar ner hans tussar i duschavloppet. Han tog torrisen som hon just skulle sätta tansebissarna i. Och livet är så förjamat orättvist att det inte är klokt!
 Och det finns varken tonfisk eller torsk idag heller. Får väl kolla om det finns lite sås och bullar kvar efter frukosten. Kanske finns det lite rökt skinka i kylen??!! Eller västerbottensost?! Eller både och! Bäst att gå och kolla.
nosgos å gottisar
Photobucket

5 kommentarer:

 1. Vissa dagar retar man sig på allt. Tur att de inte inträffar så ofta.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Men en sådan dag. Väder påverkar det gör det helt klart. Är det så där klibbigt varmt så blir man sur. Hoppas det är bättre nu.

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Åskar har varit här med. Visst blir man på dåligt humör! Jag tog till ett svärjam när jag skulle berätta vad jag tyckte om det för matte.
  Men i morgon är en ny dag! Den blir säkert roligare!

  SvaraRadera
 4. Jo, nu är det bättre - efter att Åskar härjat lite till, så blev vi plötsligt på gott humör och började jaga en fluga i blöta duschen. Nu skall vi få lillie isäng tidigt och sen så sticker vi till Dui och Deco, för att fira deras 4-årsdag. Tårta och presenter har vi förstås med oss! Vi ses hemma hos D&D
  nosgos å gottisar
  M&K

  SvaraRadera
 5. Inga kan reta gallfeber på en som de som står en allra närmast. Och om det sedan regnar så att fönsterrutorna skallrar dessutom - jam, då är risken stor att det blir sammanstötningar. Men nu glömmer vi allt groll och partar loss hos Dui och Deco! :D
  Tassklappar

  SvaraRadera