söndag 21 augusti 2011

Soooooooooovit!!!

Soooooooooovit!!! Och fick hålla tassen. Och fick sova i fred under täcket! (Fortfarande vintertäcket! Jippie! Sommartäcket är bara för larvigt!) Och inte kan hon prata heller, utan det är tyst och lugnt, inget tjat! Det är nog inte så dumt med lungin flammabering i alla fall. Det enda som hörs är ett svagt kraxande och lite pip när hon andas, men det kan vi stå ut med. Och inte orkar hon lyssna på musik heller. Tjoho!!

Undrar just om vi kan lura till oss en extra burk med tonfisk. Vi har fått frukost, men hon är rätt virrig, så hon kanske går på en fint så vi får två frullar!

Var rädda om er! Och ett jättetack för all spinnhealing, alla goda tankar och all terapi ni telekatterat!
nosgos å gottisar
Photobucket

9 kommentarer:

 1. Mysigt att hålla tass. Håller tassarna för att ni får tonfisk, det kan ni behöva efter all spinnehealing.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Nu när otäcka hostan är borta, verkar läget vara perfekt för er. Härligt! Fast vi måste erkänna, att vi är bekymrade för lillies flamberade lungor. Det låter som om det är riktigt envist? Vi håller tassarna allt vad vi orkar för att ni får en andra frukost. Tonfisk, så klart. Och för att lillie är helt bra snart. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att spinnhealningen gjort nytta!
  Men något annat var inte att vänta. ;-)
  Tonfisk låter som perfekt lön.

  SvaraRadera
 4. Åh, så skönt att ni fick sova hela natten! Alla tre! Men jag tror att tasshållning är rena medusinen för sjuka människor. De känner sig trygga och lite healing överförs säkert under sömnen.
  Hoppas att ni sover lika gott i natt och jag också tycker att en andra frulle är på sin plats. Det får jag ibland och det är bara smaskens.
  Hälsa lillie att hon måste krya på sig och att det slutar brinna inuti.
  nosbuffar från Queen Shiva

  SvaraRadera
 5. Så skönt att er matte inte för ett väldans oväsen på nätterna längre :)
  Hoppas hon blir riktigt pigg o kry snart !!!

  Vá !!! Säger ni att svansen kan trilla av om man kissar o bajsar ute ??!!
  *tittar oroligt på min yviga svans*

  SvaraRadera
 6. Caja - kramis

  Dui & Deco - ho gick inte på att vi skulle få frukost igen, men vi fick tonfisk även till lunch. Jippie! Hon sa att vi var värda det *stolta och mätta

  Findus, Mysak och Kvittermissen - japp, nu är det sjukt bra! Nej, det är nog inte så nyttigt med flamberade lungor. Antibiotikatten får hon nog äta ett tag till. Själv säger hon att hon låter som en pervers ambulans när hon andas. Vad det nu är för något.

  Bröderna M&M - jo, vi höll med om att vi var värda tonfisk. nomnomnom. Det är inte lätt att ta tass om människor, inte! Men har man tagit fan i båten, så får man ro den i land...

  Drottning Shiva - visst är tasshållning bra! Maurice gillar inte att sova på nätterna utan att hålla tassen. Och han skäms inte det minsta för det :-))

  Kjelle - hon behöver faktiskt inte bli så mycket piggare nu. Vi gillar när hon är stillsamt sjuk! Vi VET inte om svansen trillar av, när man kissar ute, men... Vi skulle inte våga chansa. Utan låda... hmmmm... Det är samma sak med att sova utomhus - det skulle vi ALDRIG våga. Ingen säng, inget tak, inget täcke, inga kuddar, ingen som håller en i tassen... *ryser!

  nosgos å gottisar
  Trevlig Söndagskväll!
  maurice & kajsa

  SvaraRadera
 7. Sooova är så mysigt och sova under vintertäcket ännu mysigare och hålla tasse är ju bara mysigast. Men vi hoppas att lillis lungor blir bra snart det kan ju inte vara bra att låta som en pervers ambulans.

  SvaraRadera
 8. Så glada vi är att matte är bättre *klappar händer och tassar* Måste vara en lättnad att både slippa hostan och få sova under vintertäcket. Hoppas nu att även kraxandet försvinner så att ni alla kan njuta fullt ut av sömnen och goset!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera