onsdag 11 maj 2011

Den rymningsbenägna är tillbaka

... och hon fräser som en katt. Som en ilsken fräsekatta! På det sjuka huset skulle de skära och karva i henne, men så ångrade de sig i sista sekunden, så hon fick sova i onödan. Eller nå't. Vi förstår inte varför hon är sur. Vi tycker att det är bra när människor inte skär sig. Vi tycker dessutom att det är bra när VÅR människa är hemma igen. Och sova är ju skönt. Men, men... Nu spinner vi på och ställer till med tokigheter så hon blir på bättre humör. Och så håller vi fast hennes tassar med våra. De skall inte tassa iväg på dåligheter inom den närmaste tiden i alla fall. Människor... aldrig förstår de sitt eget bästa.
nosgos, buff, gottisar å sånt

Photobucket

10 kommentarer:

 1. Jag skulle bli jamarglad över att slippa skäras i, men människor är ju så underliga? Kanske ska ni hitta på något snällt bus, så att hon får skratta? Förstår att ni är nöjda med att hon är där hon ska, hemma hos er. Hoppas lillie slutar fräsa snart, det tar hårt på tvåbeningars krafter.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker oxå er matte borde vara glad som slapp bli skuren i !
  Dom är allt bra underliga dom där 2-benta !!!
  Har hört ryktesvägen att matte ska smita iväg över helgen och vi vet ju alla hur bra husse är på att blogga = INTE ALLS !!!

  SvaraRadera
 3. Vi har saknat er.Skönt att ni är tillbaka och visst är det väl härligt att Lillie är hemma även om hon fräser. Tur att ni kan muntra upp henne med bus! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Kul att ni är tillbaka, även om lillie fräser lite just nu. Hälsa henne att hon inte ska vara sur. Oskuret bröd håller längre än skivat, och vi tror att det gäller lilliesar också? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Gott att höra att eran matte är hemma igen, hoppas hon mår bättre nu och att ni tar väl hand om henne :)

  SvaraRadera
 6. Tur att ni finns som hjälper matte och förstår hennes bästa!

  SvaraRadera
 7. Mjau, det är inte lätt för oss att förstå hur 2-benta fungerar ibland. Mjumen i synnerhet när dom har besvär av något. Kattålov att hon slapp att bli skuren. Ni gör hel rätt att ni stöttar henne så gott det går, kurr kurr.
  Ha en fin och goskväll med er alla, NosPuss! :)

  SvaraRadera
 8. Äntligen funkar det att kommentera hos dig nu. Var tydligen lite strul igår. :)

  Jaa, det tycker jag verkligen att hon är! Tyvärr har jag inte varit ute så mycket mer, det är inge skönt väder ute just nu. Matte och jag undrar vart katten solen har tagit vägen? Vet du? /Nospussar

  SvaraRadera
 9. Konstig matte du har. Klart det är bäst att vara oskuren tycker jag. Hoppas det ordnar sig med Lillie.

  Ha det bäst sötisar.

  Nosgos

  SvaraRadera
 10. Joo, vi tycker också att oskuret är bäst!! Men människor är knasiga... Tur att det inte bara är VI som tycker så!! lillie hälsar och tackar för allt stöd!
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera