söndag 15 maj 2011

Vi är sura!

Vi har svårt att lägga upp nya inlägg. Det är svårt att kattentera. Ibland försvinner kattentaterna. Ibland finns de kvar. Vi har lagt upp två inlägg tidigare och de bara försvinner. Ungefär som om snabeldraken käkar upp vår päls. Puts väck! *stampar med tassarna.

lillie är inte lika sur längre - tydligen blev hon sur för att de hade kunnat stoppa uppskärningen innan hon somnade, istället för efteråt. Och nu måste hon skäras upp en gång innan hon skärs upp. Eller nåt sånt. Det var lite för komplicerat och människoaktigt för oss, så vi somnade och hörde inte allt. Fast vi fattade så mycket att nu måste hon rymma TVÅ GÅNGER TILL. hmmmm. Jamarns elände! Det som vi tyckte var bra, var nog inte så bra i alla fall... Vi får väl fräsa lite vi också. När vi ändå fräser över blogger.
Håll sporrarna nu för att detta inlägg inte snabeldrakas upp.
nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar

Photobucket

9 kommentarer:

 1. Det har varit besvärligt för oss också med inlägg och kommentarer. DUMT! Nu får det bli ordning. Stackars Lilli, låter besvärligt. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Blogger har verkligen tokat till det senaste dagarna! Vi har fått tillbaka vårt knyckta inlägg, men inte kommentarerna. :( Det låter lika tokigt med lillies upplevelse på sjuka huset. Vad synd att de var tvungna att stoppa alltihop så plötsligt, och så måste man göra om allt längre fram istället. Bara de nu inte måste vänta till skär-torsdagen för det är jättelänge dit, säger matte. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Nu får det vara nog *stampar med tassen*! Det låter komplicerat med lillie. Man kan väl inte hålla på att sova och skära hur som helst. Tror du får följa med till doktorn nästa gång så det blir nån ordning!

  SvaraRadera
 4. Mjau, nu har ni det allt jobbigt, en NosPuss till Lilli och hoppas verkligen att det blir ordning på allt.

  Och fräs till blogger som krånglar med er. Jag har förstått att det har strulat till för er flesta som har blogger, en del av mina mina kommentarer kommer inte ens fram. Hoppas att det fungerar nu, kurr kurr.
  Ha en fortsatt bra dag på er alla, NosPuss!

  SvaraRadera
 5. Vi håller fortvarande sporrarna för att blogger skall ha slutat krångla nu! och lillie fnissar fortfarande åt Findus, Isaks och Rasmus mattes "skärtorsdag". Idag VERKAR det fungera, men... vi loggas ut i ett kör, så vi är rädda för att det kanske inte funkar i alla fall...

  Tack! Nosgos å gottisar, Nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera
 6. Vi har inte heller kunnat kattentera, men nu verkar det ju tassa som det ska igen!
  Jamar med Kattson, det vore nog bra om ni la nosarna lite i blöt när det gäller skärandet och sovandet. Någon ordning får det ju vara på de där människovettisarna!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 7. Vi har också haft problem, kommentarer och inlägg har försvunnit och kom inte tillbaka :(

  SvaraRadera
 8. Så trist med att Lillie måste åka tillbaka för att bli skuren i igen. :( Hon skall ju vara hemma hos er.

  Nosgos

  SvaraRadera
 9. Jo, Frasse, vi får nog göra som Lilja föreslår: följa med och se till att det blir rätt gjort.

  simszanne - visst är det irriterande. Ibland är det stört omöjligt att kattentera och man loggas fortfarande ut hux flux.

  Nea - jo vi är rätt sura över det där skärandet. Så fånigt och onödigt. Och inte kommer vi att kunna sova på hennes mage heller efteråt...*suckar. Hur går det med mattes jobb? Är det fortfarande mycket?

  SvaraRadera