tisdag 3 maj 2011

Go' morr'n

Att idag är det burrigt och pömsigt. lillie glömde att stänga en balkongdörr igår, så vi trängde ner oss under täcket båda två. lillie tycker att vi kunde ha väckt henne så hon kunde stänga dörren istället för krypa ner under täcket, för nu är golvet i vardagsrummet kallt. VÄLDIGT kallt (och vi tänker INTE gå på det förrän det är varmt igen). Vi tycker att hon kan  fixa frukost på sängen till oss. Ibland känns det som om vi talar "förbi varandra"... 

Hon - lillie - har mycket att göra idag. Hoppas att det innebär att köpa nya stickisar, för våra är slut. 

Nosgos, buff, gottisar å sånt

Photobucket

9 kommentarer:

 1. Det är klart att ni inte ville väcka lillie, det var ju mitt i natten och förresten så är det jamarns mysigt att sova i sängen, speciellt under täcket. Det är bäst ni ligger kvar länge så golvet hinner bli varmt och lillie hinner komma hem med stickisar. :)

  SvaraRadera
 2. Hade gjort precis som er = krupit ner under täcket och sen krävt frukost på sängen :)
  Hoppas Lillie inte glömmer köpa hem stickisar till er !!!

  SvaraRadera
 3. Matte tar taxi till jobbet, muttrande om "Lyxfällan nästa" och "man borde skicka tillbaka vädret till avsändaren,för någon måste väl ändå vara ansvarig för denna polarkyla".
  Själv snusar jag precis som ni så gott under täcket :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 4. Mjau, jag och matte gör som er, ligger under täcket idag och myser. Varför anstränga sig nu när det är så surt ute, fräs, blää!

  Så fortsätt ni med att mysa, kurr kurr.

  Mjao förresten, testa med att knäppa med tassen, så kanske ni får något gott på sängen ikväll, *kattler*

  Ha en fin kväll, NosPuss!

  SvaraRadera
 5. Klokt att krya ner till matte, man kan ju inte ha det hur kallt som helst! Hoppas att det blir nya stickisar till er. nosbuff

  SvaraRadera
 6. Matte måtte ha en god sömn och ett tjockt täcke, eftersom hon inte vaknade av kylan. Fast det är klart, hon hade ju två värmedynor i sängen! Varsin stickis ikväll låter som en bra kompensation för iskalla golv.

  SvaraRadera
 7. Skruttan och Skorpan - jo, det var allt lite kylslaget. Och vi är väl kanske inte direkt kända för att tåla kylslagna golv (däremot har vi hittats både i frysen och i kylen, men då är det ju vetenkattliga expurriment det är frågan om)

  Kjelle - hon "glömde" servera frukost på sängen innan hon gick. Hrmpf. Men hon kom i alla fall ihåg stickisarna, så hon är förlåten.

  Frasse - din matte och lillie muttrar ungefär samma saker. fast lillie är lite vörfirrad ibland: hon skall både trycka upp kylden någonstans och köra ner den i halsen. På den som skickade kölden hit alltså. För det kalla vädret skulle ju ner till Australien. Inte HIT!!!

  Felix - precis! Det finns ingen anledning att sticka nos och tassar utanför täcket!

  Dui och Deco - en hel hoper påsar med stickisar blev det, så nu klarar vi oss ett slag.

  Gustav - hon är knepig. Ibland sover hon inte alls, på jätte länge. Och så ibland sover hon så hårt att man kan hoppa på henne en lång stund innan hon "huffar".

  nosgos, buff, gottisar å sånt
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 8. Det låter ju mysigt det där med att krypa in under täcket med matte. Har själv aldrig provat för där ligger Chili och har ensamrätt. Vi gosar ner oss i våra kattbäddar istället som är placerade ovanför matte och husses kuddar. Ganska ok det med. Men frukost på sängen, det är något som jag ska försöka få matte att göra någon dag. Låter himlans trevligt.
  Basco

  SvaraRadera
 9. Skönt att ni har ett täcke att krypa under vid såna här tillfällen. Hoppas matte kommer ihåg vad hon ska handla innan hon kommer hem.

  SvaraRadera