torsdag 19 maj 2011

Ingen tetedag idag!!

Idag har vi varit på gott humör. Inget käbbel. Inget kiv. Inget vevandes med tassarna om vem som hade rätt. lillie sa att vi nog hade vaknat på fel sida natten till igår, men det hade vi INTE. Maurice hade legat på vänster sida om lillie och vaknade precis där han brukar vakna och Kajsa på höger sida precis som vanligt.

Idag var t ex toaletten VÄLDIGT rolig. lillie sa att hon tackade sin lyckliga stjärna, att vatten ingår i hyran. Vad hon nu menar med det. En piggeboll var också väldigt rolig. Kajsa petade ner den i duschavloppet medan Maurice kontrollerade att vattnet fortfarande kommer när man spolar.

Nu ligger vi och kollar på nyheterna - det gäller att hålla sig a jour med vad som händer och sker i världen ju. Fast, det är himla dåligt med nyheter om katter. Och för katter. Inte ett ljud om fjäderkotletternas antal t ex. Eller om råttor. Eller test av nya leksaker. Suckjam. Någon får starta en ny kanal - en kattkanal.

nosgos å gottisar nosbuff å råttisar till er alla
Photobucket

11 kommentarer:

 1. Vilken tur att det inte varit en tetedag idag med :)
  Här ingår oxå vattnet i hyran o det är tur säger min matte med , för jag öppnar kranen i badrummet ibland :)
  Jag har kutat i min tunnel halva dan o den andra halvan har jag busat med min ena busemuse från Amsterdam :)
  Så nu är jag pömsen och ska gå o nanna !
  Natti Natti !

  SvaraRadera
 2. Natti natti!! Sov gott så du orkar upp klockan 4 och väcka matte och husse!
  nosgos å nattagottisar, nosbuff å nattaråttisar
  M&K

  SvaraRadera
 3. Vatten är kul så läng man kan skvätta med tassen och slipper få alltihop över sig.Riktigt dåligt på nyheterna, det är ju av yttersta vikt att få veta mus och fjäderkotlettstillgång. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Vatten från kranen, fontänen eller spolknappen är jättebra uppfinningar. Hur kuliga som helst att leka med! Vi saknar också de verkligt viktiga inslagen på nyheterna. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Vi vill också ha bättre nyheter tex. att dom talar om när det är elaka katter på rymmen. Om dom talade om det på nyheterna så skulle vi slippa få däng och inte behöva ligga inne (med blåtiror) och slicka våra sår. Vilken tur att matte har upptäckt dentisar och stickisar för det tröstar lite, inte mycket, men lite.

  SvaraRadera
 6. Vi behöver en egen tevekanal, det är ju ett som är säkert, det!!! Elaka katter på rymmen?! Som ger oskyldiga missar blåtiror!!?? Om vi haft en egen tevekanal hade vi kunnat gå ut med ett viktigt meddelande. Vi hade kunnat få kattpolisen, kattvokatter och säkerhetskatter att gå ut och skydda alla värnlösa kissekatter mot dessa nidingar! Det är illa nog att människor gör katter illa. Skall nu katter göra katter illa också!?! *ryser

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar till er alla!
  M&K

  SvaraRadera
 7. Skulle behöva en kattkanal så de små liven var stilla och glodde på tv... De leker hela nätterna mina två illbattingar! Tur att jag inte bryr mig utan sover ändå...

  SvaraRadera
 8. Renee - kanske denna sida är något för er
  http://catdvd.com/

  SvaraRadera
 9. Så skönt att denna dagen var bättre. Det är inget kul att vara sur!

  Nosgos på er

  SvaraRadera
 10. Skönt att ni är på god tass med tillvaron igen. På jam om tv-program för katter så såg faktiskt matte och jag ett jamarintressant program om kattens ursprung i går - matte hade det inspelat. Urkatten kommer tydligen från Turkiet. Eller var det Egypten? Nåjam, fängslande var det i alla fall...
  Piggebollen låter som en perfekt pryl att propp igen avlopp med.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 11. Du tar upp en väldigt viktig sak, avsaknaden av kattprogram. Varje dag skulle ett antal hemlösa katter få visa sig och jama om sina egenskaper och vilka människor som skulle passa att bo ihop med dem. Plus en massa andra viktiga kattfrågor förstås. När ska vi få jama ut?

  SvaraRadera