onsdag 18 maj 2011

Tetedag

Vi har fortfarande bloggertrubbel - vi blir utloggade rätt som det är och har svårt att kattentera. *suckar Hoppas att de snart slutar krångla med vad det nu är de krånglar med.

Det är en sån där dag när vi är lite irriterade. Maten är trist. Tunneln är trist. Fåglarna är trista. Ormskallerbjällervippan är trist. Musebusarna är trista. Bollarna är trista. Kattongen är trist. Tråden är trist. Toaletten är trist. T o m handväskan är trist. Vi grälar om det mesta. Mycket vevande med tassarna blir det sådana här dagar. Och båda vill vi ligga på samma plats. Till slut tröttnade lillie och sa att vi var tetefior och tetemånsar, stoppade Kajsa under täcket och satte Maurice på vänster sida och kliade mage. Vi tror nog att vi blir på bättre humör om en stund. Om inte annat så har det gått över tills i morgon.
Photobucket

7 kommentarer:

 1. Dumma Blogger som fortfarande bråkar med er. Men tänk att det smittar också, det var inget vidare. Hoppas alla dumbacillusker ger sig av fort, för fyjam så trist ni verkar ha det. Kolla på toan om det inte börjar bli litet kul där nu!

  SvaraRadera
 2. Åh vad jobbigt, såna här dagar är inget kul. Lika bra att gå och lägga sig. Lite gos kan ju hjälpa något. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Så trist att Blogger fortfarande är dum! Är det därför ni är allmänt på dåligt humör kanske. Ibland kan ju en sak få en helt ur humör.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Man kan inte vara på topp jämt!
  Men det går över...

  SvaraRadera
 5. Här har jag o matte inte hunnit kolla om det krånglar så mycket idag för matte har jobbat lång dag o efter det träffat en tjompis. Så vi har precis loggat in nu :)
  Tetas är kuligt tycker jag o husse , men matte är inte alltid så road av våra upptåg precis = tråkfia ;-)
  Hoppas ni blir på bättre humör imorrn :)

  SvaraRadera
 6. Mjaumen så tråkigt att det fortfarande krånglar med bloggen.

  Inte ska ni var så nere, okej, ibland blir det så. Nu mjaumar jag och försöker att kasta över lite energi till er. Det behöver ni, så goa som ni är.
  Ha nu en underbar dag på er alla, sänder många enegi NosPussar till er också nu!

  SvaraRadera
 7. Gustav - jo, nog är det konstigt att om en sak tetar sig, så smittar det ner andra saker också. *suckar

  Dui och Deco - ja det är för trist. Men som ni säger: sova bort dagen funkar ju också. I alla fall när man inte vill sova på precis samma ställe...

  Nea - skulle kunna vara det. Eller åska kanske. Eller en missad fluga. Vem vet - tur att det försvann efter en dag i alla fall. Vem orkar vara sur längre än så? Inte vi i alla fall.

  M & M - näe, ibland "dippar" man. Och att veva med tassar är ett bra sätt att göra sig av med dålig energi.

  Kjelle Bus - det är kanske därför ni heter Bus i efternamn... haha. Det dåliga humöret varade bara en dag - idag är allt bra igen. Jippie!

  Felix - Tack för all det goa energin! Det var nog den som gjorde att vi har varit på bra humör idag :-)

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar och en fin torsdagskväll till er alla
  M&K

  SvaraRadera