onsdag 4 maj 2011

Golvet är varmt!

Ute är det fortfarande burrigt säger lillie. Vi bryr oss inte - för nu är golvet varmt och vi har stickisar i skåpet (och i magarna). Kajsa har återigen kravlat sig ner under täcket, men hon sover bäst där, även när det är varmt och skönt. Inget ljus som stör, lillie kan inte komma åt med blixtmojängen och t o m ljudet är dämpat under täcket. Själv har jag inte riktigt tid att sova - jag tjuvlyssnar på lillies telefonsamtal, har just gått igenom lillies handväska och behöver magkli,. Jag ska sova sen. lillie hotar med att vara borta hela dagen i morgon, så det är bäst att passa på att se till att allt är som det skall (och att man får lite extra magkli!)

ha det gottit!
nosgos, buff, gottisar å sånt

Photobucket

14 kommentarer:

 1. Så bra att golvet är uppvärmt igen, nu får ni inte glömma balkongdörren igen. Inte nu i alla fall, fy vad jamrans kallt det är på nätterna. Finns det någon spännande i handväskor, jag har aldrig kollat?
  Vad trist att hon ska rymma i morgon, lillie. Förstår inte varför de så ofta måste vara någon annanstans?

  SvaraRadera
 2. Varma golv tycker vi om och varma sängar är ännu bättre. Bäst att bunkra upp med lite extra gos om nu Lillie försvinner imorgon. nosbuff

  SvaraRadera
 3. Gustav - nej, nu håller vi lite koll på vad hon gör innan hon går och lägger sig. Balkongdörrarna SKALL vara stängda! *stampar bestämt med högertassen

  Men, oj då, du har ju missat ett av glädjeämnena i livet: att inventera handväskor! vi älskar handväskor och om någon glömmer att stänga den, så ser vi det som så: slarvmajor får skylla sig själva och hittat är "mitt-katt"

  Dui och Deco - ja, det värsta är att hon verkar försvinna nästa vecka också. Flera dagar - kanske ännu längre. *suckar.

  nosgos, buff, gottisar å sånt
  M&K

  SvaraRadera
 4. Mjau, passa på att få så mycket uppmärksamhet, ikväll med mycket gos å sånt, stamp i tassen här! ;)

  NosPuss på er! :)

  SvaraRadera
 5. Felix - jo, åtminstone Maurice har på känn att något är på gång, så han trampar henne på hälarna i sin iver att inte missa något. Kajsa tar för givet att Maurice ser till att lillie stannar hemma... Hmmm, Maurice är INTE helt övertygad om att han kan förhindra att hon rymmer.
  nosgos, buff, gottisar å sånt
  M&K

  SvaraRadera
 6. Oj då en försvinnande Lillie. Kan hon verkligen bara lämna sina små katter så där?

  Hon får allt muta er med många sticks då. :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Varma golv är bäst! Man vill ju inte få kalla trampdynor. handväskor är bra sittplatser, det kan vi intyga allihop. Lillmissen hittar ibland goda sladdar som sticker upp från ett fack (om matte missat att stänga det). Om lillie nu är borta hela dagen, så får hon allt ge extradoser magkli både före och efter, tycker vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Lillie rymma ??!! Låter inte bra !
  Sova under täcket älskar jag oxå precis som du Kajsa :) Kolla vad som finns i väskor är en viktig kattuppgift ! Tänk om man missar att det ligger Strömming där tex. ;-) Kurr o Burr

  SvaraRadera
 9. Sova under täcket är det bästa som finns tycker ialla fall Skorpan, själv föredrar jag att ligga på min 2-bening ovanpå täcket. :) Vår 2-bening ska också rymma säger hon, i en hel vecka. Usch säger vi. Fast å andra sidan så får vi vara hos morfar då, på landet, där det finns en hel loge att undersöka. :)

  SvaraRadera
 10. Härligt med varmt golv, speciellt nu när det inte är så varmt! En rymmande Lillie låter inte bra!

  SvaraRadera
 11. Iskalla golv är verkligen inte tassvänliga, skönt att ni fått upp värmen igen. Balkonger är nog bra, men det gäller att hantera dem på rätt sätt och inte i oförstånd låta dem bestämma klimatet i hela hemmet.
  Finns det något bättre än sängvärme? Och magkli? Och snokande i handväskor? Mjau, det skulle vara stickisar då...
  Tassklappar

  SvaraRadera
 12. Nea - jo, tydligen kan hon med det! Hon skall till människovetten i ett sjukt hus och bli sönderskuren! Så himla dumt! Och säkert alldeles onödigt!!!

  Findus, Isak och Rasmus - sladetti från väskor är nästan bäst av allt, för det är alltid tunna sladdar där! MYCKET gos skall det bli - VÄLDIGT MYCKET - den här helgen.

  Kjelle - näe, det är riktigt uselt!!! Att hon rymmer alltså!

  Skrutten och Skorpan - vi har ingen loge. Och ingen morfar på något land heller. Vi får hålla till godo med en B och en S. Det är inget fel på dem, men de är trevligare när lillie är hemma också!

  Molly - näe, rymmande lilliesar är något rent för jäkligt!!

  Frasse - visst är det bästa kombinationen någonsin??!!

  nosgos å gottisar, buff å sånt
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 13. Det är hopplöst med dessa ideliga smitningar. Då är det minsann helt OK, men om vi råkar gå ut på en liten promenad som inte tvåbeningarna vet om, jag då blir det ett jamarns liv.

  SvaraRadera
 14. Lilja, precis vad vi jamar också. Hur roligt skulle hon tycka att det är om vi drog iväg?? Poliser och efterlysningar skulle det bli! hrmpf!
  nosgos å gottisar, buff å sånt
  M&K

  SvaraRadera